μενού

Ο λογαριασμός σας στην eSky: τι προσφέρει και πώς να τον χρησιμοποιείτε

Ο λογαριασμός σας στην eSky: τι προσφέρει και πώς να τον χρησιμοποιείτε

Προκειμένου να παρέχουμε στους χρήστες μας υπηρεσίες που τους διευκολύνουν, βελτιώνουμε συνεχώς τους λογαριασμούς στην eSky. Δείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τις κρατήσεις σας και γιατί αξίζει πραγματικά να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην eSky!

Πού μπορώ να συνδεθώ ή να εγγραφώ;

Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για τον λογαριασμό σας στη γραμμή μενού των ιστότοπων της eSky ή απευθείας σε αυτήν τη διεύθυνση.

Αν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Τόσο απλά!

Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να εγγραφείτε εισαγάγοντας τη διεύθυνση email σας. Στη συνέχεια, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα στο email σας με έναν σύνδεσμο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Αφού ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Τι είναι ο λογαριασμός eSky;

Με τον λογαριασμό σας στην eSky μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις κρατήσεις σας - για πτήσεις και ξενοδοχεία. Με αυτόν τον λογαριασμό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε στοιχεία για τον διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων. Επιπλέον, οι εγγεγραμμένοι χρήστες απολαμβάνουν ειδικές προσφορές σε κρατήσεις διαμονής και μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με αλλαγές στις τιμές πτήσεων που τους ενδιαφέρουν. Αυτό κάνει την αναζήτηση για φθηνές ταξιδιωτικές ευκαιρίες ακόμα πιο εύκολη!

Επιπρόσθετα, ο λογαριασμός παρέχει τη δυνατότητα για πιο γρήγορες και πιο εύκολες κρατήσεις σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία επειδή δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε τη φόρμα κράτησης κάθε φορά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για άτομα που ταξιδεύουν συχνά!

Τι δυνατότητες έχω δημιουργώντας λογαριασμό στην eSky;

Τι επιλογές έχετε με τον λογαριασμό σας;

 1. Εκ νέου αποστολή της επιβεβαίωσης κράτησης στην επιλεγμένη διεύθυνση email.
 2. Προσθήκη των απαραίτητων στοιχείων για τον διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων - τόσο για εσάς όσο και για άλλους επιβάτες.
 3. Αλλαγή ημερομηνίας πτήσης - Ο λογαριασμός σάς επιτρέπει να ενημερωθείτε για τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας μιας πτήσης.
 4. Αλλαγή στοιχείων επικοινωνίας - διεύθυνση email και αριθμό τηλεφώνου.
 5. Προβολή κρατήσεων πτήσεων και ξενοδοχείων.
 6. Πληροφορίες για αιτήματα βίζας (με τη δυνατότητα αγοράς τους) και άλλα έγγραφα, όπως επίσης και για τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς κανονισμούς.
 7. Δυνατότητα αγοράς πρόσθετων υπηρεσιών, όπως:
  • παραδοτέες αποσκευές,
  • προτεραιότητα επιβίβασης,
  • ταξιδιωτική ασφάλιση,
  • ενοικίαση αυτοκινήτου,
  • κρατήσεις σε καταλύματα.
 8. Δυνατότητα διαχείρισης ειδοποιήσεων τιμών - ρύθμιση ειδοποιήσεων για τις καλύτερες τιμές πτήσεων σε επιλεγμένα δρομολόγια.

Μπορώ να βρω προηγούμενες κρατήσεις στον λογαριασμό μου;

Αν δημιουργήσατε τώρα τον λογαριασμό σας στην eSky, μπορείτε να δείτε επίσης τις προηγούμενες κρατήσεις σας. Πρέπει απλά να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα «Οι κρατήσεις μου» που είναι διαθέσιμη στην οθόνη και να εισαγάγετε τον αριθμό παραγγελίας. Σημείωση! Προκειμένου να εισαγάγετε προηγούμενες κρατήσεις, αυτές πρέπει να έχουν γίνει με την ίδια διεύθυνση email που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό.

Οι συμβουλές και οι προτάσεις αυτού του άρθρου και άρθρων συναφών με αυτό προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δύναται να αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της eSky.gr.

Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!