μενού

Χρειάζεστε βοήθεια;

Διαχειριστείτε την κράτησή σας και δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις

Ελέγξτε την κατάσταση και διαχειριστείτε την κράτησή σας

Εκ νέου αποστολή του email επιβεβαίωσης της κράτησης
Διαχειριστείτε την κράτησή σας

Με τον Λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε εύκολα τα εξής:
 • να ελέγξετε τον αριθμό και την κατάσταση της κράτησής σας,
 • να υποβάλετε αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας του ταξιδιού σας,
 • να μάθετε πώς να κάνετε τον έλεγχο εισιτηρίων διαδικτυακά,
 • να αγοράσετε αποσκευές και προτεραιότητα επιβίβασης,
 • να μάθετε πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα έγγραφα και τους ισχύοντες κανόνες ασφαλείας στη χώρα προορισμού,
 • να ελέγξετε τις προϋποθέσεις βίζας και να προμηθευτείτε τη βίζα ή την Ηλεκτρονική Έγκριση Ταξιδιού σας (ESTA),
 • να κάνετε κράτηση διαμονής με έκπτωση, να αγοράσετε ασφάλιση και να νοικιάσετε αυτοκίνητο.

 • Συνδεθείτε ή εγγραφείτε με το email που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε την κράτηση.

  Μεταβείτε στον Λογαριασμό σας
  Ελέγξτε την κατάσταση της κράτησής σας χωρίς να συνδεθείτε - εδώ

  Οι πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις κρατήσεις

  Τρέχουσες πληροφορίες

  • Το ταξίδι με το αεροπλάνο είναι ακόμα ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους ταξιδιού;

   Χάρη στους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και τη χρήση των φίλτρων HEPA μέσα στο αεροπλάνο, οι πτήσεις θεωρούνται ως ένας από τους ασφελέστερους τρόπους ταξιδίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το Ινστιτούτο Ιατρικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Goethe της Φρανκφούρτης διεξήγαγε έρευνα που επιβεβαίωσε ότι η αποτελεσματικότητα των φίλτρων και οι κανόνες ασφαλείας έχουν ενισχυθεί αυτή τη χρονική περίοδο.

   Προκειμένου να επιτευχθεί η διασφάλιση της ασφάλειας όλων των επιβατών, του πληρώματος καμπίνας, και του προσωπικού του αεροδρομίου, οι Αεροπορικές Αρχές πολλών κρατών ετοίμασαν επιπρόσθετους νέους κανόνες για ταξίδι με το αεροπλάνο. Το να αισθάνεστε ασφάλεια και άνεση στο αεροπλάνο εξαρτάται και από εσάς, γι’ αυτό μάθετε περισσότερα για τους κανόνες και απολαύστε το ταξίδι σας.

   Διαβάστε τη λίστα με τους νέους κανόνες για τα αεροπορικά ταξίδια - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Η πτήση μου ακυρώθηκε. Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται στην eSky;

   Αν η αεροπορική εταιρεία έχει ακυρώσει την πτήση σας, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της υπόθεσής σας. Προσοχή! Σε περίπτωση που αγοράσατε εισιτήρια από συγκεκριμένες εταιρείες, οι οποίες απαιτούν να έρθετε απευθείας σε επαφή με αυτές για την κράτηση του εισιτηρίου σας (π.χ. Ryanair), ελέγξτε τα μηνύματα που έχουν αποσταλεί από την αεροπορική εταιρεία στο φάκελο των εισερχομένων σας και σε περίπτωση που η πτήση σας ακυρώθηκε, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

   Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

   1. Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνει την ακύρωση της πτήσης σας.
   2. Σας ενημερώνουμε σχετικά με και σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας αναζήτησης των διαθέσιμων επιλογών αποζημίωσης.
   3. Επικοινωνούμε με την αεροπορική εταιρεία για πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές αποζημίωσης.
   4. Μετά τη λήψη των πληροφοριών, σας αποστέλλουμε ένα μήνυμα με τις διαθέσιμες επιλογές αποζημίωσης:επιλογή χρημάτων σε χρηματικό λογαριασμό, κουπόνι, ή πόντους επιβράβευσης. Το είδος της αποζημίωσης εξαρτάται απολύτως από την αεροπορική εταιρεία.
   5. Επιλέγετε την επιλογή αποζημίωσης που είναι η καλύτερη για σας.
   6. Σε περίπτωση αλλαγής της κατάστασης ή παράτασης της περιόδου αναμονής, θα σας αποστείλουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τις κατάλληλες πληροφορίες.

   Αν η κράτηση των εισιτηρίων σας αποτελείται από διαφορετικά εισιτήρια, θα λάβετε πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές αποζημίωσης σε ένα ή σε ξεχωριστά μηνύματα.

   Υπενθύμιση! Η αποζημίωση για ένα μη χρησιμοποιημένο εισιτήριο περιλαμβάνει το κόστος του εισιτηρίου και τις χρεώσεις αεροδρομίου. Άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες της eSky που αγοράστηκαν με το εισιτήριο ενδέχεται να μην είναι επιστρέψιμα.

   Στην τρέχουσα κατάσταση, ο χρόνος αναμονής για πληροφόρηση από τις αεροπορικές εταιρείες έχει παραταθεί και δεν εξαρτάται από εμάς.

   Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων για ακυρωμένες πτήσεις λόγω του COVID-19 - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Θέλω να ακυρώσω ή να επαναπρογραμματίσω την πτήση μου

   Η ακύρωση του ταξιδιού ή η δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας πτήσης λόγω της πανδημίας COVID-19 εξαρτάται από το αν η πτήση ακυρώθηκε ή η αεροπορική εταιρεία άλλαξε το πρόγραμμα πτήσης.

   Προειδοποίηση! Εάν έχετε εισιτήριο Ryanair, παρακαλούμε στείλτε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν τη δυνατότητα ακύρωσης του εισιτηρίου σας ή την αλλαγή της ημερομηνίας του ταξιδιού απευθείας στην αεροπορική εταιρεία! Η Ryanair θα σας στείλει επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα ή ακύρωση πτήσης.

   Στην περίπτωση των εισιτηρίων άλλων αεροπορικών εταιρειών, μπορείτε ακόμα να ακυρώσετε το εισιτήριό σας ή να ζητήσετε να αλλάξετε την ημερομηνία πτήσης στην eSky. Πώς λειτουργεί αυτό στην πράξη;

   • Εάν η αεροπορική εταιρεία έχει ακυρώσει την πτήση σας ή έχει αλλάξει το πρόγραμμα της πτήσης
    Αφού η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώσει την ακύρωση της πτήσης ή την αλλαγή του προγράμματος της πτήσης, θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με περαιτέρω οδηγίες. Οι πιθανές επιλογές για επιστροφή χρημάτων του εισιτηρίου ή αλλαγές στην ημερομηνία πτήσης εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την αεροπορική εταιρεία.
   • Εάν η πτήση σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί, αλλά θέλετε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την ημερομηνία πτήσης ούτως ή άλλως
    Το αν μπορείτε να επιστρέψετε ένα εισιτήριο ή να αλλάξετε την ημερομηνία της πτήσης σας εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία και τον ναύλο που αγοράσατε. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες δεν επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να ακυρώσουν τα εισιτήρια και ούτε κάνουν επιστροφές χρημάτων. Εάν θέλετε να επαναπρογραμματίσετε την πτήση σας, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες θα σας επιτρέψουν να το κάνετε με επιπλέον κόστος (μια τέτοια αλλαγή μπορεί να είναι δωρεάν με πιο ακριβά κόμιστρα). Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες συνήθως δεν επιστρέφουν τη διαφορά χρημάτων, εάν η τιμή του εισιτηρίου μετά την αλλαγή είναι χαμηλότερη από την αρχική τιμή.

   Εάν η πτήση σας πρόκειται να πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί, θα πρέπει να περιμένετε την τελική απόφαση για ακύρωση ή επαναπρογραμματισμό. Στην τρέχουσα κατάσταση, πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση της πτήσης ή τις αλλαγές στο πρόγραμμα είναι διαθέσιμες περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα. Αν θέλετε να μάθετε εάν είναι δυνατόν να επαναπρογραμματίσετε το ταξίδι σας, μεταβείτε στην καρτέλα "Οι κρατήσεις μου" στον λογαριασμό που διαθέτετε στην ιστοσελίδα της eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ακύρωση του ταξιδιού σας και τη λήψη επιστροφής χρημάτων για το εισιτήριο πτήσης σας - εδώ.

   Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων για πτήσεις που ακυρώθηκαν λόγω του COVID-19 - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πόσο πρέπει να περιμένω για την αποζημίωσή μου έπειτα από μια ακύρωση πτήσης;

   Σε περίπτωση που λάβετε από την αεροπορική εταιρεία πληροφόρηση για ακύρωση πτήσης, εμείς θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να επιτύχουμε την επιστροφή χρημάτων για το εισιτήριό σας. Υπενθύμιση! Ο χρόνος αναμονής για μια απάντηση από τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες έχει παραταθεί σημαντικά εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προς διεκπεραίωση αιτήσεων που σχετίζονται με την πανδημία του COVID-19.

   Η διαδικασία αποζημίωσης ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες από τη στιγμή που η αεροπορική εταιρεία λαμβάνει την αίτησή σας για αποζημίωση. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει ότι η διαδικασία αποζημίωσης έχει παραταθεί σημαντικά.

   Ταυτόχρονα, υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες που επιτρέπουν τη λήψη αποζημίωσης με διαφορετικές μορφές όπως είναι τα κουπόνια ή πόντοι επιβράβευσης. Αν αποφασίσετε πως προτιμάτε κάποια από τις εναλλακτικές επιλογές, η διαδικασία αποζημίωσης είναι ταχύτερη, αλλά και πάλι ίσως διαρκέσει περισσότερο από ό,τι συνήθως.

   Εάν επιλέξετε κάποια από τις διαθέσιμες επιλογές αποζημίωσης, εμείς θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

   Υπενθύμιση! Η διαθεσιμότητα των επιλογών αποζημίωσης εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία που έχει εκδώσει το εισιτήριό σας.

   Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαδικασίες αποζημίωσης λόγω του COVID-19 - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Τι είδους αποζημίωση λαμβάνω για την ακυρωμένη πτήση μου;

   Η αποζημίωση για μια ακυρωμένη πτήση συνήθως καλύπτει μόνο το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες παρέχουν επίσης αποζημίωση για πρόσθετες υπηρεσίες που αγοράστηκαν απευθείας από την αεροπορική εταιρεία.

   Ο τύπος της αποζημίωσης (επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό ή στην κάρτα, κουπόνι ή πόντοι επιβράβευσης για να τα χρησιμοποιήσετε κατά την αγορά άλλου εισιτηρίου) εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας. Εξαιτίας της κρίσης COVID-19, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ορίζουν ότι η επιλογή της παραδοσιακής επιστροφής χρημάτων στο λογαριασμό ενδέχεται να απαιτεί μεγάλο χρόνο αναμονής. Συνεπώς, οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν συνήθως πολύ πιο σύντομα επιστροφή χρημάτων με τη μορφή κουπονιών ή πόντων.

   Υπενθύμιση! Η αποζημίωση καλύπτει μόνο τις ακυρωμένες πτήσεις από την κράτησή σας. Οι αεροπορικές εταιρείες δεν αποζημιώνουν για πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

   Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους αποζημίωσης - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πότε και με ποια μορφή λαμβάνω αποζημίωση για ακυρωμένη ναυλωμένη πτήση;

   Σε περίπτωση που λάβουμε πληροφορίες από τον ταξιδιωτικό πράκτορα σχετικά με την ακύρωση της πτήσης, θα αρχίσουμε να εργαζόμαστε το συντομότερο δυνατό για να λάβουμε επιστροφή χρημάτων για το εισιτήριο εκ μέρους σας.
   Υπενθύμιση! Ο χρόνος αναμονής για απάντηση από τους περισσότερους ταξιδιωτικούς πράκτορες έχει παραταθεί σημαντικά λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων που διεκπεραιώνουν και σχετίζονται με την πανδημία COVID-19.

   Αφού λάβουμε την πληρωμή από τον ταξιδιωτικό πράκτορα (το διοργανωτή του ταξιδιού σας), τα χρήματα θα επιστραφούν χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά. Αφού πραγματοποιήσουμε την επιστροφή χρημάτων, θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Τι είναι το eSky Wallet και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του

   Το eSky Wallet είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι στο οποίο θα λαμβάνετε χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην eSky στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών μάρκετινγκ ή θα λάβετε επιστροφή χρημάτων άμεσα για κρατήσεις πτήσεων που δεν χρησιμοποιήσατε μαζί με επιπλέον προνόμια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο εφόσον λάβετε μήνυμα από εμάς που θα περιλαμβάνει την επιλογή αυτού του τρόπου επιστροφής ή με τη συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ

   Μάθετε περισσότερα για το eSky Wallet - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Ταξιδιωτικοί κανονισμοί σε όλο τον κόσμο. Πού μπορώ να ταξιδέψω;

   Προσφάτως, πολλές χώρες άλλαξαν τους ταξιδιωτικούς κανονισμούς και τους κανονισμούς διέλευσης συνόρων. Αυτοί οι κανονισμοί σχετίζονται με τα έγγραφα που ίσως χρειάζεται να έχετε στο αεροδρόμιο, τους γενικούς κανονισμούς που ίσως χρειάζεται να ακολουθήσετε μετά την άφιξή σας, και / ή την προσωρινή αδυναμία να ταξιδέψετε σε ορισμένες χώρες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τρέχουσες ή τις επερχόμενες πληροφορίες και το πώς να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας με ηρεμία και ασφάλεια, ελέγξτε τον ιστότοπο με όλους τους κανονισμούς και τα έγγραφα που απαιτούνται από διαφορετικές χώρες - εδώ.

   Υπενθύμιση! Πριν ξεκινήσετε για ένα ταξίδι, διαβάστε τις επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές της χώρας που πρόκειται να επισκεφθείτε.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Χρειάζεται να κάνω εξέταση για τον COVID-19 πριν ταξιδέψω;

   Πληροφορίες σχετικά με το αν η χώρα προς την οποία ταξιδεύετε και οποιεσδήποτε χώρες μετάβασης απαιτούν την εξέταση για τον COVID-19 μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Οι Κρατήσεις μου" στον λογαριασμό σας eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Η απαίτηση να εξεταστείτε για τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε και η επίδειξη του αρνητικού αποτελέσματος μετά την άφιξη ισχύει για ορισμένες χώρες

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με την eSky;

   Ο ευκολότερος τρόπος για να διαχειριστείτε την κράτησή σας είναι μέσω της καρτέλας "Οι Κρατήσεις μου" στον λογαριασμό σας στην eSky όπου μπορείτε να:

   • ελέγξετε τον αριθμό και την κατάσταση της κράτησής σας,
   • ζητήσετε να αλλάξετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας,
   • μάθετε πώς να πραγματοποιήσετε διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων,
   • αγοράσετε επιπλέον αποσκευές και προτεραιότητα επιβίβασης,
   • ελέγξετε τα απαιτούμενα έγγραφα και τους ισχύοντες κανόνες ασφαλείας στη χώρα προορισμού,
   • ελέγξετε τις προϋποθέσεις θεώρησης και να αγοράστε βίζα ή Σύστημα Ηλεκτρονικής Έγκρισης Ταξιδίου (ESTA),
   • κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας με έκπτωση, να αγοράσετε ασφάλιση και να ενοικιάσετε αυτοκίνητο.

   Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε από τα παραπάνω ζητήματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα επικοινωνίας - εδώ. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό που θα βρείτε στο εισιτήριό σας. Η γραμμή επικοινωνίας είναι ανοιχτή από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.

   Υπενθύμιση! Αν το ταξίδι σας πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα από 2 εβδομάδες, σας παρακαλούμε να περιμένετε πριν επικοινωνήσετε μαζί μας.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Το ποσό της αποζημίωσης είναι μικρότερο από το συνολικό ποσό της κράτησής μου. Για ποιο λόγο;

   Το ποσό της αποζημίωσης που χορηγείται βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας και περιλαμβάνει υπηρεσίες που καλύπτονται από την πολιτική αποζημιώσεων. Αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνει τη χρέωση υπηρεσίας και πρόσθετες υπηρεσίες που αγοράστηκαν στην eSky, και οι οποίες εκτελέστηκαν παρόλο που η πτήση ακυρώθηκε.

   Σε κάποιες περιπτώσεις, οι αεροπορικές εταιρείες θα αποζημιώνουν για ακυρωμένες κρατήσεις σε μεμονωμένες δόσεις, π.χ. για συγκεκριμένους επιβάτες, εάν η κράτηση αποτελούνταν από εισιτήρια για μια ομάδα ανθρώπων, ή περιλάμβανε πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονταν από την αεροπορική εταιρεία, όπως είναι οι επιπλέον αποσκευές, η προκράτηση θέσης κλπ.

   Τι περιλαμβάνεται στο ποσό της αποζημίωσης; Μάθετε περισσότερα >>

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Brexit: Ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την 1η Ιανουαρίου 2021

   Λόγω της λήξης της διαδικασίας που σχετίζεται με την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Brexit), από την 1η Ιανουαρίου 2021 εφαρμόζονται νέοι κανονισμοί που αφορούν τη διέλευση των Βρετανικών συνόρων.

   Οι πολίτες των κρατών της ΕΕ, της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης (της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας) και της Ελβετίας υπόκεινται στην υποχρέωση θεώρησης. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις δεν απαιτείται βίζα - εξαρτάται από τον σκοπό του ταξιδιού.

   • Τουρισμός & διαμονή
    Εάν πηγαίνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για σύντομη χρονική περίοδο (το ανώτερο για 6 μήνες), για παράδειγμα, για να επισκεφθείτε το Λονδίνο ή την οικογένειά σας ή φίλους, χρειάζεστε μόνο το διαβατήριό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν απαιτείται βίζα.
   • Επαγγελματικά ταξίδια
    Εάν πηγαίνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για επαγγελματικό σκοπό για σύντομη περίοδο, για παράδειγμα σε επαγγελματικό ταξίδι, συνάντηση, σύσκεψη κ.λπ., πρέπει να έχετε μαζί σας το διαβατήριό σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους, δεν απαιτείται θεώρηση εάν η συνολική διάρκεια παραμονής στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου δεν υπερβαίνει τους 6 μήνες.
   • Ταξίδι για επαγγελματικό σκοπό ή σπουδές
    Εάν πηγαίνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εργαστείτε (τόσο για τον εργοδότη σας όσο και ως μέρος της δικής σας επιχειρηματικής δραστηριότητας), για να κάνετε πρακτική άσκηση ή σπουδές, θα χρειαστείτε βίζα εκτός από το διαβατήριό σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους θεώρησης στους ιστότοπους της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου πριν από την αναχώρηση.

   Για να μάθετε ποιες διατυπώσεις πρέπει να υλοποιήσετε πριν ταξιδέψετε και ποια έγγραφα πρέπει να έχετε μαζί σας κατά τη διέλευση των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου, χρησιμοποιήστε μια ειδική φόρμα στους ιστότοπους της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

   Οι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου από χώρες της ΕΕ που εγκαταστάθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από την 1η Ιανουαρίου 2021 και διατηρούν καθεστώς διακανονισμού ή προκαθορισμένου δικαιώματος μπορούν να διασχίσουν τα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου με ταυτότητα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, προκειμένου να εισέλθουν στην επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου, οι κάτοικοι θα πρέπει να προσκομίσουν διαβατήριο.

   Προσοχή! Λόγω της επιδημικής κατάστασης που επικρατεί στον κόσμο, σε καθεμία από τις παραπάνω περιπτώσεις, οι Βρετανικές αρχές απαιτούν πρόσθετα έγγραφα από τα άτομα που καταφθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν έχετε εισιτήριο για πτήση στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα έγγραφα στην καρτέλα "Οι Κρατήσεις μου" στον λογαριασμό σας eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Επιπλέον, ο σύνδεσμος για τη φόρμα του ελέγχου εισιτηρίων βρίσκεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με το εισιτήριό σας. Εάν σχεδιάζετε απλώς ένα τέτοιο ταξίδι, μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των απαιτούμενων εγγράφων εδώ.

   Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το Brexit - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!

  Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων

  • Πού μπορώ να βρω το σύνδεσμο για διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων;

   Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για τη φόρμα ελέγχου εισιτηρίων στην καρτέλα "Οι Κρατήσεις μου" στον λογαριασμό eSky που διαθέτετε. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Επιπλέον, ο σύνδεσμος για τη φόρμα του ελέγχου εισιτηρίων βρίσκεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με το εισιτήριό σας.

   Επιπλέον, 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση, θα λάβετε από εμάς ένα ηλεκτρονικό μήνυμα υπενθύμισης ότι χρειάζεται να εισαγάγετε τα δεδομένα για τον έλεγχο των εισιτηρίων, μαζί με ένα σύνδεσμο για τη φόρμα.

   Εάν έχετε το εισιτήριο για την πτήση σας με την Ryanair χωρίς την πρόσθετη υπηρεσία Διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων, παρακαλούμε μεταβείτε στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας και συνδεθείτε, χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε, κατά την αρχική διαδικασία κράτησης με την eSky. Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφορούν την κράτησή σας και τον διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων τώρα θα αποσταλούν σε σας, απευθείας από την αεροπορική εταιρεία.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων βήμα προς βήμα

   Ο διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων σάς επιτρέπει να ετοιμάσετε τις κάρτες επιβίβασης, δίνοντάς σας έτσι πρόσβαση για επιβίβαση στο αεροπλάνο. Όταν πετάτε με δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους (όπως η Ryanair, η Wizz Air, η Laudamotion), είναι απαραίτητο να έχετε εκτυπωμένη την κάρτα επιβίβασης. Χωρίς έντυπη κάρτα επιβίβασης, ενδέχεται να μην σας επιτραπεί η επιβίβαση ή να πληρώσετε επιπλέον χρέωση στο αεροδρόμιο. Οι διαδικτυακές διαδικασίες ελέγχου εισιτηρίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία.

   Εάν αγοράσετε εισιτήριο από τη Ryanair, θα πρέπει να κάνετε διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας μόνοι σας. Για να τον πραγματοποιήσετε, χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά την αρχική διαδικασία κράτησης με την eSky. Όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με την κράτησή σας και τον διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων θα αποσταλούν σε σας απευθείας από την αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, εάν αγοράσετε την υπηρεσία Διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων κατά τη διαδικασία κράτησης με την eSky, η διαδικασία διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων θα έχει την ακόλουθη μορφή.

   Όταν αγοράζετε εισιτήρια από τις άλλες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες απαιτούν να κάνετε διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων μόνοι σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε - η eSky θα τον ολοκληρώσει για λογαριασμό σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Επιπλέον, ο σύνδεσμος για τη φόρμα του ελέγχου εισιτηρίων βρίσκεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με το εισιτήριό σας.

   • Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για τη φόρμα δεδομένων στην καρτέλα "Οι Κρατήσεις μου" στο λογαριασμό σας στην eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επιπλέον, ο σύνδεσμος για τη φόρμα ελέγχου εισιτηρίων βρίσκεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με το εισιτήριό σας.
   • Μπορείτε να εισαγάγετε τα δεδομένα για τον έλεγχο εισιτηρίων, από τη στιγμή που θα λάβετε το εισιτήριο. Χάρη σε αυτό μπορούμε εύκολα να σας κάνουμε τον έλεγχο των εισιτηρίων σας και να στείλουμε τις κάρτες επιβίβασης μόλις η αεροπορική εταιρεία ανοίξει τον έλεγχο εισιτηρίων. Προσοχή! Ο έλεγχος των εισιτηρίων ενδέχεται να μην είναι εφικτός σε περίπτωση εισαγωγής δεδομένων αργότερα από 48 ώρες πριν από την αναχώρηση.
   • Οι κάρτες επιβίβασής σας θα είναι διαθέσιμες από 48 έως 8 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα πτήσης στον λογαριασμό σας στην eSky, από όπου πρέπει να ληφθούν. Για να είναι σωστή αυτή η διαδικασία, πρέπει να συμπληρωθούν τα δεδομένα κάθε επιβάτη. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας.
   • Επιπλέον, θα σας στείλουμε τις κάρτες επιβίβασης από 48 έως 8 ώρες πριν από την αναχώρηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας. Εάν απομένουν λιγότερο από 8 ώρες μέχρι την πτήση σας και δεν έχετε λάβει ακόμη μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις κάρτες επιβίβασής σας, μεταβείτε στον λογαριασμό eSky και μεταφορτώστε τες ή ελέγξτε τον Φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας (SPAM) και επιβεβαιώστε ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιήθηκε κατά την κράτηση.
   • Οι κάρτες επιβίβασης πρέπει να είναι εκτυπωμένες και να επιδεικνύονται στο αεροδρόμιο μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης που χρησιμοποιήθηκε για τον έλεγχο των εισιτηρίων.

   Θυμηθείτε! Εάν το ταξίδι σας αποτελείται από πολλές πτήσεις, οι κάρτες επιβίβασης θα κοινοποιηθούν ξεχωριστά στον λογαριασμό σας eSky και θα αποσταλούν σε ξεχωριστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ 48 και 8 ωρών πριν από την αναχώρηση κάθε πτήσης.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων για πτήσεις της Ryanair

   Εάν έχετε το εισιτήριο για πτήση Ryanair και αγοράσατε την πρόσθετη υπηρεσία Διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων με την eSky, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η όλη διαδικασία μοιάζει με αυτήν που περιγράψαμε στο προηγούμενο θέμα - "Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων βήμα προς βήμα".

   Εάν δεν έχετε αγοράσει την πρόσθετη υπηρεσία Διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων με την eSky, θα πρέπει να κάνετε έλεγχο εισιτηρίων μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε στην αρχική διαδικασία κράτησης με την eSky και εισαγάγετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Η αεροπορική εταιρεία θα σας στείλει την κάρτα επιβίβασης, μαζί με τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της. Να θυμάστε ότι η Ryanair επιτρέπει τον διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων από 48 ώρες έως 2 ώρες πριν από την πτήση.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πρέπει να εκτυπώσω την κάρτα επιβίβασης;

   Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να μην δέχονται κάρτες επιβίβασης με τη μορφή αρχείου PDF που εμφανίζεται στην οθόνη ενός smartphone ή άλλης κινητής συσκευής. Η εκτυπωμένη κάρτα επιβίβασης εγγυάται την επιβίβασή σας στο αεροπλάνο.

   Για να διασφαλίσετε ότι θα σας επιτραπεί η επιβίβαση στο αεροπλάνο, πραγματοποιήστε λήψη και εκτύπωση κάθε κάρτας επιβίβασης που λαμβάνετε. Μπορείτε να τις βρείτε στην καρτέλα "Οι κρατήσεις μου" στον λογαριασμό σας στην eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Επιπλέον, θα στείλουμε τις κάρτες επιβίβασής σας μετά τον έλεγχο εισιτηρίων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά τη διαδικασία κράτησης.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Δεν έχω τις κάρτες επιβίβασης. Πού μπορώ να βρω άλλες;

   Οι παρακάτω πληροφορίες δεν ισχύουν για τους κατόχους εισιτηρίων της Ryanair χωρίς την υπηρεσία διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων. Σε αυτήν την περίπτωση, η αεροπορική εταιρεία θα στείλει πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο εισιτηρίων και τις κάρτες επιβίβασης απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την κράτηση των εισιτηρίων σας.

   Στην περίπτωση των εισιτηρίων άλλων αεροπορικών εταιρειών (ή εισιτηρίων της Ryanair με την υπηρεσία διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων), οι κάρτες επιβίβασης θα είναι διαθέσιμες μεταξύ 48 και 8 ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα πτήσης στον λογαριασμό σας στην eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Επιπλέον, θα στείλουμε τις κάρτες επιβίβασής σας από 48 μέχρι και 8 ώρες πριν από την αναχώρηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας. Εάν το ταξίδι σας αποτελείται από πολλές πτήσεις, οι κάρτες επιβίβασης θα κοινοποιηθούν ξεχωριστά στον λογαριασμό σας eSky και θα σας αποσταλούν σε ξεχωριστά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ 48 και 8 ωρών πριν από την αναχώρηση κάθε πτήσης.

   Παράδειγμα 1ο

   Αν πετάτε:

   • από Βαρσοβία για Λονδίνο στις 1.06, 3.00 ΜM,
   • από Λονδίνο για Βαρσοβία στις 7.06, 7:00 ΜM.

   Θα λάβετε κάρτες επιβίβασης:

   • για την πτήση από Βαρσοβία για Λονδίνο στις 30.05, 3:00 ΜM το νωρίτερο (1.06, 7:00 ΠM το αργότερο),
   • για την πτήση από Λονδίνο για Βαρσοβία στις 5.06, 7:00 ΜM το νωρίτερο (7.06, 11:00 ΠM το αργότερο).

   Παράδειγμα 2ο

   Αν πετάτε:

   • από Βαρσοβία για Τενερίφη στις 1.06, 9:00 ΠM, με μια πτήση ανταπόκρισης στη Βαρκελώνη στις 1.06, 1:00 ΜM (πτήση MultiLine [πολλαπλών γραμμών]),
   • από Τενερίφη για Βαρσοβία στις 7.06, 12:00 ΠM, με μια πτήση ανταπόκρισης στη Φρανκφούρτη στις 7.06, 6:00 ΜM ((πτήση MultiLine).

   Θα λάβετε κάρτες επιβίβασης:

   • για την πτήση από Βαρσοβία για Βαρκελώνη στις 30.05, 9:00 ΠM το νωρίτερο (1.06, 1:00 ΠM το αργότερο),
   • για την πτήση από Βαρκελώνη για Τενερίφη στις 30.05, 1:00 ΜM το νωρίτερο (1.06, 5:00 ΠM το αργότερο),
   • για την πτήση από Τενερίφη για Φρανκφούρτη στις 5.06, 12:00 ΠM το νωρίτερο (7.06, 4:00 ΠM το αργότερο),
   • για την πτήση από Φρανκφούρτη για Βαρσοβία στις 5.06, 6:00 ΜM το νωρίτερο (7.06, 10:00 ΠM το αργότερο).

   Εάν απομένουν λιγότερες από 8 ώρες μέχρι την πτήση σας και δεν έχετε λάβει ακόμη το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις κάρτες επιβίβασής σας, μεταβείτε στον λογαριασμό σας eSky ή ελέγξτε το φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας (SPAM) και βεβαιωθείτε ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιήθηκε κατά την κράτηση. Ίσως οι κάρτες επιβίβασής σας έχουν σταλεί σε άλλα εισερχόμενα που διαθέτετε.

   Προσοχή! Όταν πρόκειται για πτήσεις που απαιτούν πρόσθετα στοιχεία στη φόρμα ελέγχου εισιτηρίων, οι κάρτες επιβίβασης θα αποσταλούν μόνο μετά την προσθήκη των απαιτούμενων στοιχείων. Αν η κράτηση περιλαμβάνει και άλλους επιβάτες, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται για όλους τους επιβάτες.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Λάθος κατά τον διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων

   Σε περίπτωση σφάλματος κατά την καταχώρηση των στοιχείων των επιβατών στη φόρμα ελέγχου εισιτηρίων ή κατά τη διάρκεια ανεξάρτητου τσεκ-ιν, πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως.

   Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας - εδώ .

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!

  Αποσκευές

  • Πώς μπορώ να αγοράσω τη δυνατότητα επιπλέον αποσκευών;

   Μπορείτε να αγοράσετε τη δυνατότητα επιπλέον παραδοτέων αποσκευών κατά την κράτηση του εισιτηρίου ή να τις προσθέσετε μετά, αλλά το αργότερο 48 ώρες πριν την πτήση. Εάν θέλετε να αγοράσετε αποσκευές, μεταβείτε στην καρτέλα "Οι κρατήσεις μου" στο λογαριασμός σας eSky. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, δημιουργήστε τον και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Παραδείγματα:

   Ryanair (τιμή για σκέλος πτήσης/επιβάτη):

   • 10 κιλά, 1 αποσκευή 55 x 40 x 20 cm – από 14 EUR έως 28 EUR*
   • 20 κιλά, 1 αποσκευή 81 x 119 x 119 cm – από 26 EUR έως 51 EUR*

   Wizz Air (τιμή για σκέλος πτήσης/επιβάτη):

   • 10 κιλά, 1 αποσκευή – από 10 EUR έως 28 EUR*
   • 20 κιλά, 1 αποσκευή – από 15 EUR έως 51 EUR*
   • 32 κιλά, 1 αποσκευή – από 23 EUR έως 73 EUR*

   Πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις των άλλων αεροπορικών εταιρειών μπορείτε να βρείτε εδώ.

   * Οι τιμές καθορίζονται από τις αεροπορικές εταιρείες και ενδέχεται να αλλάξουν. Οι αναφερόμενες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Ελεγμένες αποσκευές και χειραποσκευές - οι πιο σημαντικές πληροφορίες

   Οι αεροπορικές εταιρείες κάνουν διάκριση μεταξύ δύο τύπων αποσκευών - χειραποσκευές (καμπίνα) και παραδοτέες αποσκευές (ελέγχονται στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου)

   Οι χειραποσκευές μπορούν να μεταφερθούν στο αεροπλάνο και να τοποθετηθούν στο χώρο αποθήκευσης πάνω από τα καθίσματα δωρεάν ή με επιπλέον χρέωση (ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία). Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι για λόγους ασφαλείας, ορισμένα αντικείμενα που μπορούν να χωρέσουν στις χειραποσκευές ελέγχονται αυστηρά από το νόμο. Ο ίδιος νόμος καθορίζει επίσης, για παράδειγμα, πόση ποσότητα υγρού μπορεί να ληφθεί στις χειραποσκευές. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε αεροπορική εταιρεία καθορίζει αυστηρά τους δικούς της κανονισμούς που ισχύουν για τις διαστάσεις και το βάρος των αποσκευών.

   Οι παραδοτέες αποσκευές είναι αποσκευές των οποίων το βάρος και οι διαστάσεις είναι μεγαλύτερα από τις χειραποσκευές. Στην περίπτωση των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους (όπως η Ryanair, η Wizz Air και η easyJet) υποβάλλεται πάντα ως πρόσθετη χρέωση, ενώ στις συμβατικές αεροπορικές εταιρείες, οι παραδοτέες αποσκευές ενδέχεται να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου. Οι κανονισμοί επιτρέπουν επίσης τη μεταφορά αντικειμένων σε ελεγμένες αποσκευές, τα οποία ενδέχεται να είναι περιορισμένα στις χειραποσκευές. Οι ελεγμένες αποσκευές συνιστώνται για μεγαλύτερα ταξίδια. Όπως και με τις χειραποσκευές, οι διαστάσεις και το βάρος των αποσκευών καθορίζονται αυστηρά από τις αεροπορικές εταιρείες. Οι ελεγμένες αποσκευές πρέπει πάντα να ελέγχονται στο αεροδρόμιο, στο γκισέ ελέγχου εισιτηρίων της επιλεγμένης αεροπορικής εταιρείας, προτού προχωρήσετε στον έλεγχο ασφαλείας.

   Εάν θέλετε να ελέγξετε τι είδους αποσκευές μπορείτε να πάρετε μαζί σας για το ταξίδι σας ή να αγοράσετε παραδοτέες αποσκευές, μεταβείτε στην καρτέλα "Οι κρατήσεις μου" στον λογαριασμό eSky σας. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Ελέγξτε τι μπορείτε να συσκευάσετε σε χειραποσκευές και παραδοτέες αποσκευές! - [εδώ]

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Αποσκευές και προτεραιότητα επιβίβασης

   Η προτεραιότητα επιβίβασης είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στον επιβάτη να έχει προτεραιότητα στην ουρά κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

   Ορισμένες από τις δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους (π.χ. Ryanair και Wizz Air) ως μέρος της υπηρεσίας προτεραιότητας επιβίβασης, εκτός από την ταχύτερη επιβίβαση, προσφέρουν επίσης την επιλογή να λάβουν επιπλέον χειραποσκευές. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ο κανόνας, επομένως κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης, ελέγξτε τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην υπηρεσία.

   Προτεραιότητα επιβίβασης μπορεί να αγοραστεί κατά την κράτηση εισιτηρίου ή αργότερα στον λογαριασμό eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Ποια είναι τα όρια των αποσκευών;

   Εάν έχετε ήδη εισιτήριο και θέλετε να ελέγξετε πόσες αποσκευές μπορείτε να μεταφέρετε στο αεροπλάνο, μπορείτε να το κάνετε μέσω της καρτέλας "Οι κρατήσεις μου" στον λογαριασμό eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Εάν δεν έχετε αγοράσει ακόμα το εισιτήριό σας, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον μέγιστο αριθμό αντικειμένων, το βάρος και τις διαστάσεις των αποσκευών στη φόρμα κράτησης. Επιπλέον, οι πληροφορίες αποσκευών που ισχύουν για διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες βρίσκονται στις ιστοσελίδες μας.

   Να θυμάστε ότι το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αποσκευών καθορίζεται από κάθε αεροπορική εταιρεία ξεχωριστά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλύτερο να ελέγχετε πόσες αποσκευές μπορείτε να παίρνετε μαζί σας κάθε φορά πριν αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!

  Η κράτησή μου

  • Πώς μπορώ να ελέγξω και να διαχειριστώ την κράτησή μου;

   Λεπτομέρειες σχετικά με τις κρατήσεις των πτήσεών σας, τις κρατήσεις ξενοδοχείων και τα πακέτα Πτήση+Ξενοδοχείο μπορείτε να βρείτε στον λογαριασμό σας στην eSky, μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας και να παρέχετε πληροφορίες για διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων (για επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες). Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να:

   • ελέγξετε τον αριθμό και την κατάσταση της κράτησής σας,
   • ζητήσετε να αλλάξετε την ημερομηνία ταξιδιού σας,
   • μάθετε πώς να κάνετε διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων,
   • αγοράσετε αποσκευές και προτεραιότητα επιβίβασης,
   • ελέγξετε τα απαιτούμενα έγγραφα και τους ισχύοντες κανόνες ασφαλείας στη χώρα προορισμού,
   • ελέγξετε τις προϋποθέσεις θεώρησης και αγοράστε μια θεώρηση ή ένα Σύστημα Ηλεκτρονικής Έγκρισης Ταξιδίου (ESTA)
   • κάνετε κράτηση σε καταλύματα με έκπτωση, να αγοράσετε ασφάλιση και να ενοικιάστε αυτοκίνητο.

   Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Θέλετε να μάθετε τις περισσότερες επιλογές που έχετε για τον λογαριασμό σας; Διαβάστε το άρθρο.

   Για να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε στον λογαριασμό σας eSky - κάντε κλικ εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Δεν έχω επιβεβαίωση κράτησης. Πώς μπορώ να ελέγξω την κατάστασή της;

   Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα κατάσταση των κρατήσεών σας μέσω της καρτέλας "Οι Κρατήσεις μου" στον λογαριασμό σας eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Επιπλέον, θα σας στείλουμε επιβεβαίωση κράτησης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος μετά την κράτηση και την πληρωμή των εισιτηρίων. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το μήνυμα από εμάς στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε το φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας (SPAM) και βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισαγάγατε κατά την πραγματοποίηση της κράτησης ήταν σωστή. Μπορείτε επίσης να στείλετε ξανά το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την κράτησή σας στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας ή να χρησιμοποιήσετε μια ειδική φόρμα - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Δεν θυμάμαι τον αριθμό κράτησής μου. Τι θα πρέπει να κάνω;

   Θα βρείτε την αναφορά της κράτησής σας στην καρτέλα "Οι κρατήσεις μου" στο λογαριασμό σας στην eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, είναι επίσης διαθέσιμο στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται από εμάς στη διεύθυνση που παρέχεται κατά την κράτηση. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Εάν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χάθηκε ή δεν το λάβατε, παρακαλούμε στείλτε ξανά το ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία της κράτησης χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα στον ιστότοπό μας - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε κατά την κράτηση. Τι πρέπει να κάνω;

   Εάν είστε βέβαιοι ότι εισαγάγατε λάθος διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την πραγματοποίηση της κράτησης, π.χ. υπήρχε ένα τυπογραφικό λάθος, μεταβείτε στον λογαριασμό σας στην eSky, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε την κράτησή σας και να διορθώσετε τις πληροφορίες. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Εάν πρέπει να κάνετε μια αλλαγή γρήγορα ή να εξοικονομήσετε χρόνο, επεξεργαστείτε τις πληροφορίες σας μόνοι σας χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε την αλλαγή των λανθασμένων πληροφοριών μέσω της φόρμας επικοινωνίας υποβάλλοντας τις πληροφορίες σχετικά με την κράτηση (όνομα, ημερομηνία, διαδρομή πτήσης), αλλά οι σύμβουλοί μας ενδέχεται να σας ζητήσουν πρόσθετες πληροφορίες για να επαληθεύσουν το αίτημά σας - εδώ .

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πώς μπορώ να αγοράσω τη δυνατότητα προτεραιότητας επιβίβασης;

   Μπορείτε να προμηθευτείτε την υπηρεσία προτεραιότητας επιβίβασης κατά την κράτηση του εισιτηρίου ή να την προσθέσετε μετά, αλλά το αργότερο 48 ώρες πριν την πτήση.

   Για να αγοράσετε αυτήν την υπηρεσία, ορίστε την κατάλληλη επιλογή στην καρτέλα "Οι κρατήσεις μου" στον λογαριασμό σας στην eSky. Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε μόνοι σας την κράτησή σας. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Προσοχή! Η υπηρεσία προτεραιότητας επιβίβασης είναι περιορισμένη και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη.

   Παραδείγματα:

   Ryanair (τιμή για σκέλος πτήσης/επιβάτη):

   • επιβίβαση στο αεροπλάνο μέσω της γραμμής προτεραιότητας, δυνατότητα προσωπικής αποσκευής με διαστάσεις έως 40 x 20 x 25 cm και χειραποσκευής έως 55 x 40 x 20 cm και έως 10 κιλά – από 6,5 EUR έως 19 EUR*

   Wizz Air (τιμή για σκέλος πτήσης/επιβάτη):

   • επιβίβαση στο αεροπλάνο μέσω της γραμμής προτεραιότητας, δυνατότητα επιπλέον χειραποσκευής με διαστάσεις έως 40 x 30 x 20 cm και έως 10 κιλά και δεύτερης χειραποσκευής με διαστάσεις έως 50 x 40 x 23 cm και έως 10 κιλά – από 5 EUR έως 31 EUR*

   * Οι τιμές καθορίζονται από τις αεροπορικές εταιρείες και ενδέχεται να αλλάξουν. Οι αναφερόμενες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πώς μπορώ να αγοράσω τη δυνατότητα επιλογής θέσης;

   Τα συστήματα κράτησης των αεροπορικών εταιρειών ορίζουν τυχαία θέσεις στο αεροπλάνο. Σε περίπτωση που ταξιδεύετε με συνεπιβάτες, οι αερομεταφορείς δεν τοποθετούν μαζί τα άτομα που συνταξιδεύουν (η μόνη εξαίρεση αυτού του κανόνα αυτό είναι όταν ένα παιδί ταξιδεύει με κηδεμόνα). Για να αποφύγετε αυτήν την ταλαιπωρία, αξίζει να αγοράσετε τη δυνατότητα επιλογής θέσης.

   Η υπηρεσία μπορεί να αγοραστεί κατά την κράτηση εισιτηρίου (διαθέσιμη μόνο για επιλεγμένες αεροπορικές εταιρείες) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας - εδώ.

   Η υπηρεσία κράτησης επιλεγμένης θέσης περιλαμβάνει χρέωση και η τιμή της εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία και τον τύπο της επιλεγμένης θέσης. Σε απάντηση στο μήνυμά σας, οι σύμβουλοί μας θα σας στείλουν πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των θέσεων και τις τιμές.

   * Η υπηρεσία περιλαμβάνει χρέωση από 4,5 EUR έως 26 EUR ανά άτομο (για κάθε σκέλος πτήσης).*

   Προσοχή! Ο αριθμός των ελεύθερων θέσεων στο αεροπλάνο αλλάζει γρήγορα και οι επιλεγμένες θέσεις ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

   * Οι τιμές καθορίζονται από τις αεροπορικές εταιρείες και ενδέχεται να αλλάξουν. Οι αναφερόμενες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πώς μπορώ να πληρώσω για την κράτηση;

   Μπορείτε να πληρώσετε για την κράτηση στην eSky με πιστωτική κάρτα. Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα εγγυώνται άμεση κράτηση εισιτηρίων και το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας χάρη στα πρότυπα PCID SS.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Θέλω να ακυρώσω μια κράτηση. Πώς γίνεται;

   Στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους (συμπεριλαμβανομένων των Ryanair, Wizz Air, easyJet, Laudamotion) δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του εισιτηρίου. Οι αεροπορικές εταιρείες τονίζουν στους όρους κράτησης ότι τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται.

   Όσον αφορά τις εμπορικές αεροπορικές εταιρείες (π.χ. LOT, Lufthansa, Air France), η δυνατότητα επιστροφής ενός εισιτηρίου περιγράφεται στους όρους τιμολόγησης.

   Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτημα επιστροφής του αντιτίμου των εισιτηρίων, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή της ώρας πτήσης από την αεροπορική εταιρεία

   Πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή του προγράμματος πτήσεων μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Οι κρατήσεις μου" στον λογαριασμό σας στην eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Επιπλέον, θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αλλαγές στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται στη διεύθυνση που παρέχεται κατά τη διαδικασία κράτησης. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα έχει τον τίτλο: "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Αλλαγή προγράμματος, αεροπορικό εισιτήριο [ο αριθμός της κράτησής σας]." Θα σας στείλουμε επίσης ένα καινούριο εισιτήριο με την ενημερωμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε κατά τη διαδικασία κράτησης.

   ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά την κράτηση των εισιτηρίων σας με την Ryanair, ένα ηλλεκτρονικό μήνυμα με την αλλαγή του προγράμματος πτήσης θα σταλεί απευθείας από την αεροπορική εταιρεία!

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!

  Αλλαγές στην κράτηση

  • Πώς μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία πτήσης;

   Μπορείτε να μάθετε εάν η αεροπορική εταιρεία σας επιτρέπει να αλλάξετε την ημερομηνία της πτήσης σας επιλέγοντας "Αλλαγή της ημερομηνίας πτήσης" στην καρτέλα "Οι Κρατήσεις μου" στον λογαριασμό σας eSky. Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Να θυμάστε ότι Η δυνατότητα να αλλάξετε την ημερομηνία της πτήσης εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία. Ορισμένες από τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους παρέχουν τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας με μια επιπλέον χρέωση (ανάλογα με τον αερομεταφορέα, η χρέωση μπορεί να φτάσει και τα 180 EUR), ενώ οι εμπορικές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία μόνο σε επιλεγμένους τύπους εισιτηρίων.

   Η χρέωση για την αλλαγή ημερομηνίας ισχύει για κάθε επιβάτη και για κάθε σκέλος πτήσης ξεχωριστά (μεμονωμένη πτήση). Επιπλέον, ενδέχεται να προστεθεί στο κόστος του εισιτηρίου η διαφορά μεταξύ της τιμής του αρχικού και του νέου εισιτηρίου. Οι αεροπορικές εταιρείες δεν επιστρέφουν τη διαφορά, αν η τιμή του νέου εισιτηρίου είναι χαμηλότερη από αυτήν του αρχικού.

   Σε ορισμένες περιπτώσεις, η eSky χρεώνει το ποσό των 21,60 ΕΥΡΩ (αμοιβή πρακτορείου) για την αλλαγή του εισιτηρίου, το οποίο περιλαμβάνεται στη συνολική τιμή της αλλαγής. Η χρέωση ισχύει για κάθε επιβάτη που χρειάζεται την αλλαγή.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Λανθασμένα στοιχεία επιβάτη στην κράτηση. Τι πρέπει να κάνω;

   Στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, η αλλαγή στα στοιχεία του εισιτηρίου δεν επιτρέπεται. Η διόρθωση λανθασμένων στοιχείων είναι δυνατή, ωστόσο τα πεδία που μπορούν να αλλάξουν και η χρέωση εξαρτάται από την πολιτική της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας.

   Όλες οι λανθασμένες πληροφορίες στο εισιτήριο, όπως:

   • ορθογραφικό λάθος στο όνομα ή στο επώνυμο,
   • λανθασμένη ημερομηνία γέννησης,
   • λανθασμένος τίτλος επιβάτη (κος/κα),
   • λανθασμένος τύπος επιβάτη (ενήλικας/παιδί)

   πρέπει να αναφέρονται αμέσως. Οι σύμβουλοί μας θα ελέγξουν εάν υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τα λάθη που αναφέρονται παραπάνω, θα σας ενημερώσουν σχετικά με τις πιθανές χρεώσεις για την αλλαγή και θα επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία για να διορθώσει τα στοιχεία του εισιτηρίου.

   Προσοχή! Η απουσία ειδικών χαρακτήρων και τόνων (π.χ. č, é, ö), όπως επίσης και κενά και διακριτικά σε διπλά επώνυμα από το εισιτήριο δεν είναι λάθος. Οι αεροπορικές εταιρείες δεν τα χρησιμοποιούν σκόπιμα.

   Εάν θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία σας ή να ζητήσετε τη διόρθωση των δεδομένων επιβατών, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!

  Τιμολόγιο

  • Αποστολή τιμολογίου

   Τιμολόγιο ΦΠΑ θα εκδοθεί μόνο όταν ορίσετε την επιλογή "Θέλω να λάβω τιμολόγιο ΦΠΑ" κατά την κράτηση εισιτηρίου ή καταλύματος.

   Το τιμολόγιο θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται το αργότερο έως την 15η ημέρα του επόμενου μήνα μετά την αγορά του εισιτηρίου ή την κράτηση καταλύματος. Για παράδειγμα: εάν το εισιτήριο της πτήσης αγοράστηκε τον Ιούνιο, θα στείλουμε το τιμολόγιο το αργότερο στις 15 Ιουλίου.

   Εάν η προθεσμία έχει ήδη παρέλθει και ακόμα δεν έχετε λάβει το τιμολόγιο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία αγοραστή στο τιμολόγιο;

   Η αλλαγή των στοιχείων του αγοραστή (όχι του επιβάτη!) είναι δυνατή μέχρι 30 ημέρες μετά την αγορά του εισιτήριου. Η eSky επιτρέπει την αλλαγή των στοιχείων:

   • από φυσικό πρόσωπο σε άλλο φυσικό πρόσωπο
   • από φυσικό πρόσωπο σε εταιρεία.

   Δεν είναι δυνατή η αλλαγή των στοιχείων αγοραστή από εταιρεία σε άλλη εταιρεία ή από εταιρεία σε φυσικό πρόσωπο.

   Εάν θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία του αγοραστή εισιτηρίου στο τιμολόγιο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας - εδώ.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Πώς μπορώ να ελέγξω την κατάσταση πληρωμής;

   Μπορείτε να βρείτε την κατάσταση πληρωμής στον λογαριασμό σας eSky, στην καρτέλα "Οι Κρατήσεις μου". Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, δημιουργήστε λογαριασμό και εισαγάγετε την κράτησή σας. Επίσης, αξίζει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή eSky για κινητά, χάρη στην οποία θα έχετε άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

   Επιπλέον, για πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω κάρτας ή άμεσης μεταφοράς χρημάτων, αποστέλλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια σύνοψη κράτησης και πληροφορίες σχετικά με την επιτυχή ολοκλήρωσή της. Οι επιβάτες που επέλεξαν την παραδοσιακή τραπεζική μεταφορά θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με την αρχική κράτηση εισιτηρίων και την εκκρεμή πληρωμή. Θα στείλουμε την επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης της κράτησης μόνο μετά την πληρωμή του λογαριασμού μας.

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!
  • Γιατί υπάρχουν δύο ποσά στο τιμολόγιο, σε διαφορετικά νομίσματα;

   Η νομοθεσία μάς υποχρεώνει να εμφανίζουμε δύο ποσά στο τιμολόγιο επειδή η αγορά του εισιτηρίου πραγματοποιείται από πολωνική εταιρεία. Το πρώτο είναι το ποσό στο οποίο αγοράστηκε η υπηρεσία και το δεύτερο είναι το αντίστοιχο ποσό σε PLN (πολωνικό ζλότι).

   Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
   Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
   Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!

  Φόρμα επικοινωνίας - Υπηρεσία κράτησης

  Λόγω των πρωτόγνωρων περιστάσεων που σχετίζονται με την έκρηξη του κορωναϊού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μόνο μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας. Σας ευχαριστούμε

  Ώρες λειτουργίας

  Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 18:00

  Προσπαθούμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

  Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

  Κάτι επείγον; Καλύτερα να μας καλέσετε