μενού

Αποσκευές: μέγεθος και βάρος

Αποσκευές: μέγεθος και βάρος

Κάθε αερομεταφορέας έχει τους δικούς του κανονισμούς σχετικά με τα επιτρεπόμενα μεγέθη των χειραποσκευών και των καταγεγραμμένων αποσκευών. Οι χρεώσεις για τη μεταφορά των αποσκευών είναι επίσης διαφορετικές ανά αεροπορική εταιρεία. Πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο αξίζει να ελέγχετε εάν οι αποσκευές σας πληρούν τα κριτήρια μεγέθους και βάρους των επιτρεπόμενων ορίων που έχετε αγοράσει, καθώς οι επιπρόσθετες χρεώσεις για την υπέρβαση των ορίων τείνουν να είναι αρκετά υψηλές.  

Προσοχή!
Τα επιτρεπόμενα μεγέθη των αποσκευών περιλαμβάνουν και τα στοιχεία-προεξοχές τους – τα χερούλια, τις ρόδες, κ.λπ. Αυτό είναι σημαντικό ειδικά για τις χειραποσκευές, οι οποίες συνήθως πρέπει να χωρούν κάτω ή πάνω από το κάθισμα, σε χώρο συγκεκριμένων διαστάσεων.

Προσοχή!
Η πρόσθετη χρέωση της αγοράς επιπλέον ορίων για τις αποσκευές μετά την αγορά του εισιτηρίου μπορεί να είναι υψηλότερη από τη χρέωση που ισχύει κατά την αγορά του. Οι διαφορές εξαρτώνται από τις πολιτικές των αερομεταφορέων. Εάν υπάρχει η δυνατότητα, επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος αποσκευών κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Οι συμβουλές και οι προτάσεις αυτού του άρθρου και άρθρων συναφών με αυτό προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δύναται να αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της eSky.gr.

Ενδιαφέρεστε, αλλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Ευχαριστούμε για τη βοήθεια

Τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε καλύτερα και πιο σχετικά άρθρα

Προσωρινά, δεν μπορέσαμε να στείλουμε την δήλωσή σας

Αποστολή ξανά Προσπαθήστε αργότερα