μενού

Olympic Air

Advertisement

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία Olympic Air στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

Advertisement

✔️ Πού πετάει η Olympic Air;

Η Olympic Air πετάει σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. Για να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα eSky.

✔️ Πότε μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια με Olympic Air;

Για την Olympic Air, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με παρόμοια δρομολόγια;

Υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς τις ίδιες πόλεις. Για να δείτε την πλήρη λίστα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα της eSky.

✔️ Μπορώ να κάνω κράτηση ξενοδοχείου με πτήση της αεροπορικής Olympic Air;

Χρησιμοποιήστε το σύστημα της eSky για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί με την πτήση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Πτήση + Ξενοδοχείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα χάρη στις εκπτώσεις των πακέτων μας.

Μάθετε περισσότερα για την Olympic Air

Olympic Air

Η Olympic Air S.A είναι μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία, θυγατρική του ελληνικού αερομεταφορέα Aegean Airlines. Αρχικά δημιουργήθηκε από την ιδιωτικοποίηση του πρώην ελληνικού μεταφορέα Ολυμπιακές Αερογραμμές, εταιρείας που φέρει το όνομα Olympic Airways από το 1957 έως τις αρχές του 21ου αιώνα.

Σήμερα, η Olympic Air και η Aegean σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά σε εκείνους που αγαπάτε. Συνδέουν κάθε γωνιά της Ελλάδας με 122 διεθνείς προορισμούς, 31 ελληνικά αεροδρόμια και μέσω του δικτύου Star Alliance σας φέρνουν σε όλο τον κόσμο

Αποσκευές

Όταν ταξιδεύετε με την Olympic Air, μπορείτε να έχετε αποσκευές, αλλά δεν πρέπει να υπερβαίνει τα όρια βάρους και διαστάσεων. Αυτές καθορίζονται από την θέση κράτησης και τον προορισμό σας. Οι ελεγμένες αποσκευές πρέπει επίσης να πληρούν τους περιορισμούς μεγέθους και βάρους. Επίσης, εξαρτώνται από την κατηγορία κρατήσεων και τη διαδρομή.

Τα υγρά που μεταφέρονται στην καμπίνα του αεροσκάφους, όπως αεροζόλ, ποτά, οδοντόκρεμες, καλλυντικές κρέμες , πρέπει να μεταφέρονται σε διαφανή πλαστική σακούλα - μέγιστη χωρητικότητα 1 λίτρο - και κανένα δοχείο δεν μπορεί να περιέχει περισσότερο από 100 ml. Υγρά δοχεία μεγαλύτερα των 100 ml πρέπει να τοποθετούνται σε ελεγμένες αποσκευές. Ο περιορισμός του όγκου δεν ισχύει για τα φάρμακα και τις παιδικές τροφές.

Κράτηση θέσεων

Η οικονομική θέση της Olympic Air είναι ιδανική για μια ασφαλή και ευχάριστη πτήση, ενώ η άψογη εξυπηρέτηση του έμπειρου πληρώματος σας εγγυάται την απόλυτη χαλάρωση και άνεση.

Business class: Απολαύστε μοναδικά πλεονεκτήματα τόσο στο έδαφος όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Εάν ταξιδεύετε στην Business Class, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση της αρεσκείας σας εντελώς δωρεάν είτε διαδικτυακά, κατά την κράτηση του εισιτηρίου ή μετά. Το εισιτήριο επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης. Έκπτωση για παιδικά εισιτήρια σε όλους τους ναύλους της κατηγορίας Business. Δυνατότητα Check-In σε ειδικά counters. Φιλοξενία σε Business Class lounges. Προτεραιότητα στην συλλογή αποσκευών.

Check-in στο διαδίκτυο

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε οnline Check-in για πτήσεις της Olympic Air χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone μέσω του olympicair.com.

Το Online Check-in σας εξοικονομεί χρόνο, είναι διαθέσιμο από 48 ώρες έως και 30 λεπτά πριν από την πτήση σας. Σας παρέχεται η επιλογή να διαλέξετε την προτιμόμενη θέση και να λάβετε την κάρτα επιβίβασης.

Στόλος

Ο στόλος της Olympic Air αποτελείται από αεροσκάφοι τύπου DASH 8 100 και DASH 8 400.

Ο στόλος της Olympic Air Dash 8 400 έχει βραβευτεί για την εξαιρετική απόδοση και τα υψηλά πρότυπα αξιοπιστίας αποστολής από τη Bombardier στα βραβεία αξιοπιστίας για το Q400, για 6η συνεχή χρονιά.

Αεροδρόμιο

Το "Ελευθέριος Βενιζέλος" είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας και χρησιμοποιείτε ως βσδικός κόμβος και κύρια βάση της Aegean Airlines. Aπο το 2017, το αεροδρόμειο "Ελευθέριος Βενιζέλος" είναι το 27ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ευρώπη. Το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" των Αθηνών βρίσκεται 33 χλμ. νοτιοανατολικά από το κέντρο της πόλης. Από το κέντρο της Αθήνας, η πρόσβαση στο αεροδρόμιο είναι δυνατή μέσω του αυτοκινητόδρομου (με διόδια) "Αττική Οδός" (A6), ο οποίος εκτείνεται κατά μήκος της βόρειας και ανατολικής περιμέτρου της πόλης.

Υπηρεσίες αεροδρομίου

ΑΤΜ / Μηχανήματα άμεσης ανάλυψης - Χρειάζεστε μετρητά; Τα ΑΤΜ είναι διαθέσιμα. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε το τις βασικές χρεώσης των τελών της τράπεζάς σας και το ημερήσιο όριο ανάληψής σας εάν ταξιδεύετε διεθνώς. Ενδεχωμένος να θέλήσετε να ενημερώσετε την τράπεζά σας για τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Αφορολόγητα & Αγορές - Αγορές χωρίς δασμούς και φόρους είναι διαθέσιμες στο χώρο του αεροδρομίου στο τμήμα αναχωρήσεων. Επιπλέον, διατίθεται ποικιλία καταστημάτων λιανικής, τα περισσότερα ανοιχτά 24 ώρες!

Σνακ και ποτά κατά την πτήση.

Σνακ,αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά θα προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Πρόσθετες Υπηρεσίες.

Η Olympic Air παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για να εξασφαλίσει ότι οι επιβάτες με ειδικές ανάγκες μπορούν να απολαύσουν μια άνετη πτήση και να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος με απόλυτη ασφάλεια.

Αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το κατοικίδιό σας, η Olympic Air σας παρέχει πολλές ταξιδιωτικές επιλογές για τα κατοικίδια/ζώα σας.