μενού

Eurowings

Advertisement

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία Eurowings στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

Advertisement

✔️ Πού πετάει η Eurowings;

Η Eurowings πετάει σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. Για να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα eSky.

✔️ Πότε μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια με Eurowings;

Για την Eurowings, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με παρόμοια δρομολόγια;

Υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς τις ίδιες πόλεις. Για να δείτε την πλήρη λίστα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα της eSky.

✔️ Μπορώ να κάνω κράτηση ξενοδοχείου με πτήση της αεροπορικής Eurowings;

Χρησιμοποιήστε το σύστημα της eSky για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί με την πτήση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Πτήση + Ξενοδοχείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα χάρη στις εκπτώσεις των πακέτων μας.

Μάθετε περισσότερα για την Eurowings

Eurowings

Η Eurowings είναι ένας γερμανικός αερομεταφορέας που ανήκει στη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας, τη Lufthansa. Ιδρύθηκε το 1993 ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο μικρών περιφερειακών αερομεταφορέων: του Nurnberger Flugdienst και του Reise- und Industrieflug.
Η Eurowings ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1994. Η πρώτη πτήση της εταιρείας πραγματοποιήθηκε από τη Νυρεμβέργη προς το Παρίσι. Αρχικά ο στόλος του αερομεταφορέα αποτελούνταν κυρίως από αεροσκάφη των τύπων ATR 42 και ATR 72. Κατόπιν προστέθηκαν στον στόλο και αεροσκάφη γραμμής τύπου Bae 146, για να έρθει στη συνέχεια η σειρά των Airbus A320 και A310.
Το 2001 η Lufthansa εξασφάλισε ένα μερίδιο της Eurowings, αποκτώντας την  πλήρη κυριότητα του εν λόγω αερομεταφορέα το 2009. Έκτοτε η Eurowings παρέχει υπηρεσίες στη Lufthansa και τον χαμηλού κόστους αερομεταφορέα της, την Germanwings, πραγματοποιώντας πτήσεις κυρίως από το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ προς διάφορες περιοχές της Γερμανίας καθώς επίσης και πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.
Η Eurowings εξυπηρετεί ένα δίκτυο 34 ευρωπαϊκών προορισμών και –από το φθινόπωρο του 2015– ορισμένα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων επίσης, όπως αυτά προς τη Φλόριντα, τη Νότια Αφρική και τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού.

Αποσκευές

Στις πτήσεις σας με τη Eurowings μπορείτε να έχετε χειραποσκευή, το βάρος και οι διαστάσεις της οποίας όμως δεν πρέπει να ξεπερνούν τα μέγιστα επιτρεπτά όρια. Τα εν λόγω όρια καθορίζονται από την κατηγορία της κράτησης και τον προορισμό σας. Όρια μεγέθους και βάρους υπάρχουν και για τις παραδοτέες αποσκευές, και εξαρτώνται επίσης από την κατηγορία της κράτησης και το δρομολόγιο.

Θέσεις κράτησης

Η εταιρεία Eurowings παρέχει σε όλους τους επιβάτες υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας. Ωστόσο κάποια στοιχεία και ορισμένες πρόσθετες ανέσεις διαφέρουν ανάλογα με τον αερομεταφορέα που χρησιμοποιείτε: τη Lufthansa ή την Germanwings.
Ο πρώτος προσφέρει τέσσερις διαφορετικές ταξιδιωτικές κατηγορίες: την οικονομική, την προνομιακή οικονομική, τη διακεκριμένη και την πρώτη.
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Germanwings έχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές ναύλων. Ο ναύλος BASIC είναι ο φθηνότερος, με την τιμή του εισιτηρίου να περιλαμβάνει μόνο την πτήση. Με κάποια επιπλέον χρέωση μπορούν να προστεθούν και συμπληρωματικές υπηρεσίες. Ο ναύλος SMART, που προορίζεται τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για εκείνους που ταξιδεύουν για εργασιακούς λόγους, περιλαμβάνει χαμηλές τιμές αλλά και ορισμένες δωρεάν υπηρεσίες όπως, λόγου χάρη, πιο άνετα καθίσματα. Ο ναύλος BEST θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επιβάτες. Προσφέρει ιδιαίτερες ανέσεις και πολυτέλειες, όπως αποκλειστικά καθίσματα πλήρους ανάκλισης με μη παράλληλη θέση ως προς το δάπεδο και με περισσότερο χώρο για τα πόδια.

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων

Η Eurowings (όταν ενεργεί για λογαριασμό της Germanwings) προσφέρει στους επιβάτες τη βολικότητα του διαδικτυακού ελέγχου των εισιτηρίων, ο οποίος είναι διαθέσιμος από 72 έως και 3 ώρες πριν από την πτήση. Τα περισσότερα γερμανικά αεροδρόμια, όσον αφορά την αναχώρηση, επιτρέπουν τον διαδικτυακό έλεγχο των εισιτηρίων έως και 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Όταν η πτήση σας είναι με τη Lufthansa, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τον συγκεκριμένο έλεγχο το νωρίτερο 23 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Στόλος

Η Eurowings κάποτε χρησιμοποιούσε αεροσκάφη τύπου Bombardiers CRJ900, αλλά πλέον ο στόλος της αποτελείται ως επί το πλείστον από Airbus A319, A320 και A330. Σε μερικά δρομολόγια ο εν λόγω αερομεταφορέας χρησιμοποιεί και Boeing 767-300ER. Η Eurowings εξακολουθεί να εκσυγχρονίζει και να ομογενοποιεί τον στόλο της, αντικαθιστώντας τα 23 της αεριωθούμενα αεροσκάφη τύπου Bombardier με Airbus A320, τα οποία είναι διπλάσια σε μέγεθος από τα πρώτα. Το μεγαλύτερο αεροσκάφος του στόλου της Eurowings είναι το Airbus A330-200, που διαθέτει έως και 335 θέσεις.

Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ

Το διεθνές αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ είναι το μεγαλύτερο και το πιο δημοφιλές σε όλη την επικράτεια της Ρηνανίας. Βρίσκεται σε απόσταση επτά χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης του Ντίσελντορφ. Το εν λόγω αεροδρόμιο διαθέτει πληθώρα εστιατορίων, μπαρ, καφετεριών, καταστημάτων και εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων. Επιπλέον παρέχει στους επιβάτες δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Γεύματα εν πτήσει

Η Eurowings (όταν ενεργεί για λογαριασμό της Germanwings) παρέχει στους επιβάτες γεύματα εν πτήσει. Η συγκεκριμένη, ωστόσο, υπηρεσία ποικίλλει ανάλογα με την κατηγορία της κράτησης.
Στον ναύλο BEST τα γεύματα και τα ροφήματα περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου. Στους κατόχους του ναύλου SMART προσφέρεται γευστικό σνακ και ένα μπουκάλι νερό. Οι επιβάτες του ναύλου BASIC μπορούν να αγοράσουν φαγώσιμα και ροφήματα από το μενού του SkyBistro.
Η Lufthansa, ως εθνικός αερομεταφορέας, προσφέρει εν πτήσει γεύματα με ποιότητα αντίστοιχη του επιπέδου ενός εστιατορίου.

Πρόσθετες υπηρεσίες

Οι επιβάτες του ναύλου BASIC που ταξιδεύουν με τη Eurowings/Germanwings έχουν πρόσβαση στο σύστημα των εν πτήσει μορφών ψυχαγωγίας καθώς και σε υποδοχές ρεύματος, ενώ μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.