μενού

Επιπλέον αποσκευές

Επιπλέον αποσκευές

Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον αποσκευές επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά (μπορείτε να βρείτε τον τηλεφωνικό μας αριθμό στο επιβεβαιωτικό email που λάβατε με το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο) είτε επικοινωνώντας μαζί μας μέσω από της φόρμα επικοινωνίας μας καθώς επίσης και στο γκισέ της αεροπορικής στο αεροδρόμιο. 

Κάθε αεροπορική προσφέρει διαφορετικές επιλογές επιπλέον αποσκευών καμπίνας ή παραοδοτέες τόσο ως προς τις διαστάσεις τους όσο και ως προς το βάρος τους. 

Ο ευκολότερος τρόπος για να ενημερωθείτε και να προσθέσετε αποσκευές είναι να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας. Δίνοντας τον αριθμό κράτησης σας τηλεφωνικά, ο σύμβουλος μας θα βρει την κράτηση σας, θα σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες επιλογές και θα προσθέσει εύκολα για εσάς ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Μπορείτε να ζητήσετε να προσθέσετε επιπλέον αποσκευές στη πτήση σας ακόμη και μετά την πραγματοποίηση του ηλεκτρονικού check-in, ωστόσο σε ορισμένες αεροπορικές εταιρείες μπορεί αυτό να μην είναι εφικτό 48 ώρες πριν από την πτήση σας.

Σημείωση: Εάν έχετε αγοράσει ένα εισιτήριο αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους και έχει ήδη πραγματοποιηθεί το online check-in σας, μπορείτε και πάλι να προσθέσετε επιπλέον αποσκευές, αλλά στη συνέχεια πρέπει να πραγματοποιηθεί νέο online check-in το οποίο θα πρέπει να έχετε μαζί σας. 

Θυμηθείτε!
Οι περιορισμοί των επιπλέον αποσκευών (βάρος και διαστάσεις) καθορίζονται ξεχωριστά από κάθε αεροπορική εταιρεία. Η αγορά αποσκευών στο αεροδρόμιο κοστίζει πολύ περισσότερο από ό,τι αν γίνει online ή μέσω του κέντρου εξυπηρέτησης πελατών μας. Για το λόγω αυτό σας προτείνουμε να προσθέσετε τις αποσκευές σας μερικές μέρες πριν τη πτήση σας, για την αποφυγή επιπλέον εξόδων. 

Βαλίτσες... και είστε έτοιμοι για μια όμορφη πτήση!

Δείτε επίσης: 

Παραδοτέες αποσκευές - Αποσκευές που τοποθετούνται στο χώρο αποσκευών

 

Οι συμβουλές και οι προτάσεις αυτού του άρθρου και άρθρων συναφών με αυτό προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δύναται να αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της eSky.gr.

Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!