μενού

Αεροπορικά Εισιτήρια από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα

Εμφάνιση φίλτρων

Αθήνα

Φθηνές αεροπορικές συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα

Η Θεσσαλονίκη απέχει 520 χλμ. βόρεια από την Αθήνα, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και το πιο σημαντικό αστικό κέντρο της Μακεδονίας. Ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε προς Θεσσαλονίκη ή να πετάξετε από Θεσσαλονίκη προς άλλη πόλη στην Ελλάδα είναι να χρησιμοποιήσετε αεροπορικές υπηρεσίες και να βρείτε φθηνές πτήσεις, για παράδειγμα φθηνές πτήσεις Θεσσαλονίκη Αθήνα. Οι φθηνές πτήσεις είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ταξιδέψετε φθηνά και άνετα, καθώς επίσης ένας υπέροχος τρόπος να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και άλλες ενδιαφέρουσες πτήσεις επιλέγονται συχνά από τουρίστες και άτομα που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Η Olympic Air προσφέρει απευθείας φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Οι καλύτερες προσφορές πτήσεων / πτήσεις Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Δεν είναι εύκολο να βρείτε τις καλύτερες διαφημιστικές πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Αθήνα χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα μοντέρνα διαδικτυακά εργαλεία με προηγμένη τεχνολογία. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι με διαφορετικές προσφορές και συνδυασμούς πτήσεων. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ψάξετε όλους τους ιστότοπους και να συγκρίνετε προσφορές για φθηνές πτήσεις και άλλες αεροπορικές υπηρεσίες. Μπορεί να απαιτεί επίσης πολύ χρόνο. Ο καλύτερος τρόπος να βρείτε τις πιο ελκυστικές φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Αθήνα είναι να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης φθηνών πτήσεων που θα συγκρίνει όλες τις προσφορές και θα σας παρουσιάσει μια λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Χάρη σε αυτήν, οι καλύτερες διαφημιστικές πτήσεις για Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι διαθέσιμες στο ίδιο σημείο κι έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να επιλέξετε τις καλύτερες αεροπορικές συνδέσεις σε χαμηλή τιμή.

Φθηνές πτήσεις – οι πιο δημοφιλείς πτήσεις και στην Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη οι διαφορετικές γειτονιές είναι μικροί κόσμοι από μόνες τους, και όταν ανεβαίνετε στα βυζαντινά τείχη και έχετε μπροστά σας ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη κατά το ηλιοβασίλεμα, βλέπετε ότι είναι μια υπέροχη, ζωντανή πόλη. Το παλαιό και το νέο συνυπάρχουν θαυμάσια: η Πύλη του Γαλερίου, ένα περίτεχνο μνημείο του 4ου αιώνα, έχει θέα στον πολυσύχναστο εμπορικό οδό της Εγνατίας, ενώ το πιο διάσημο αξιοθέατο της Θεσσαλονίκης, ο Λευκός Πύργος, οριοθετεί μια παραθαλάσσια λεωφόρο γεμάτη κοκτέιλ μπαρ. Η ανανεωμένη περιοχή της προκυμαίας αποπνέει ζωή και είναι ιδανική για περπάτημα και ποδηλασία. Τη νύχτα, η πόλη αντηχεί από τη μουσική και την έντονη νυχτερινή ζωή. Οι ταξιδιώτες που θέλουν να ταξιδέψουν προς ή από τη Θεσσαλονίκη συχνά επίσης επιθυμούν να επισκεφθούν κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πόλη, όπως η Αθήνα. Οι φθηνές πτήσεις Θεσσαλονίκη Αθήνα είναι η τέλεια λύση για αυτούς. Με αυτές τις προσφορές, οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα χωρίς να ανησυχούν για το υψηλό κόστος του ταξιδιού. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, επειδή σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα στις τοπικές ατραξιόν και να δοκιμάσουν όλα τα τοπικά νόστιμα γεύματα και ποτά. Το να ταξιδεύεις είναι μια υπέροχη εμπειρία και αξίζει να βρίσκετε τρόπους για να μειώνετε το κόστος της πτήσης, για να έχετε περισσότερα χρήματα για να εξερευνήσετε πολλά μέρη και να αισθανθείτε τη μοναδική ατμόσφαιρα αυτών των πόλεων. 

Θεσσαλονίκη – Αθήνα διαφημιστικές πτήσεις

Η Αθήνα είναι η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης, με μακρά ιστορία. Τον 5ο π.Χ. αιώνα, οι αξίες της πόλης και ο πολιτισμός απέκτησαν παγκόσμια σημασία. Με το πέρασμα των χρόνων, πλήθος κατακτητών κατέλαβαν την Αθήνα και ανήγειραν μοναδικά, θαυμάσια μνημεία. Το 1834, έγινε η πρωτεύουσα του νεότερου Ελληνικού κράτους και στους δύο αιώνες που μεσολάβησαν μετετράπηκε σε μια ελκυστική σύγχρονη μητρόπολη με απαράμιλλη γοητεία. Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα ψάχνουν για φθηνές πτήσεις από διάφορες περιοχές του κόσμου και διάφορες πόλεις, καθώς επίσης και από την Ελλάδα. Οι διαφημιστικές πτήσεις Θεσσαλονίκη Αθήνα και άλλες αεροπορικές συνδέσεις που σχετίζονται με την Αθήνα είναι συχνά το αντικείμενο της επιλογής μεγάλου αριθμού επιβατών. Για αυτόν τον λόγο τα εισιτήρια για την πτήση Θεσσαλονίκη – Αθήνα διατίθενται σε πολλούς ιστότοπους και σε πρακτορεία ταξιδίων. Στην Αθήνα φυσικά, οι ταξιδιώτες μπορούν να δουν τον Παρθενώνα και το νέο Μουσείο της Ακρόπολης καθώς επίσης πλήθος άλλων μουσείων, τον Εθνικό Κήπο, και να επισκεφθούν την περιοχή του Μοναστηρακίου και του Ψυρρή.

Ποια είναι η διάρκεια της πτήσης Θεσσαλονίκη Αθήνα;

Η πτήση διαρκεί περίπου 50 λεπτά, και χάρη σε αυτήν τη σύντομη και άνετη πτήση, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδεύουν γρήγορα μεταξύ των δύο αυτών πόλεων. Απευθείας αεροπορική σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προσφέρεται από την Olympic Air και την Ellinair και τις χρησιμοποιούν πολύ επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη. Τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα είναι πολύ δημοφιλή στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές άλλες ενδιαφέρουσες πτήσεις που επιτρέπουν στους επιβάτες να ταξιδεύουν γρήγορα στην Ελληνική επικράτεια. Χάρη στα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη Αθήνα και άλλα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, Καβάλα, Ηράκλειο ή Αλεξανδρούπολη. 

Πώς να βρείτε φθηνά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα;

Οι επιβάτες που επιθυμούν να βρουν φτηνές πτήσεις προς Αθήνα και για άλλους προορισμούς έχουν πολλές επιλογές. Μπορούν να αναζητήσουν τις προσφορές της τελευταίας στιγμής. Αυτές οι προσφορές συνδέονται με πολύ χαμηλές τιμές, αλλά είναι διαθέσιμες λίγο πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση. Αυτή η λύση είναι πολύ καλή, αλλά μόνο για όσους μπορούν να επιλέξουν με ευελιξία ημερομηνίες πτήσης και να έχουν χρόνο να ψάξουν για πτήσεις τελευταίας στιγμής. Ο καλύτερος χρόνος, για να αναζητήσετε τις προσφορές πτήσης από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, είναι περίπου τρεις μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία πτήσης. Αυτή είναι η στιγμή που τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν χαμηλές τιμές. Ωστόσο, για να εξοικονομήσετε χρόνο και να βεβαιωθείτε ότι η επιλεγμένη προσφορά είναι η πιο ελκυστική προσφορά πτήσεων που διατίθεται την τρέχουσα στιγμή στην αγορά, είναι καλό να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης eSky.

Μηχανή αναζήτησης φθηνών πτήσεων - τα καλύτερα δρομολόγια πτήσεων στο ίδιο σημείο

Η μηχανή αναζήτησης φθηνών πτήσεων της eSky είναι μια σύγχρονη λύση που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να δουν όλες τις καλύτερες προσφορές στο ίδιο σημείο,  χωρίς να σπαταλούν χρόνο. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα μόνο μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει λόγος να ελέγχετε τις ιστοσελίδες μεμονωμένων αερομεταφορέων και πρακτορείων ταξιδίων. Αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και άλλες πόλεις εμφανίζονται μαζί σε ένα μέρος. Επιπλέον, στην eSky μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση στην τουριστική αγορά. Μπορείτε να ελέγξετε την υπηρεσία Flight + Hotel και ταυτόχρονα να επιλέξετε την πτήση και τη διαμονή σας. Θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και πολύ χρόνο. Η πτήση και η διαμονή είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες κατά τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνδυάζοντας αυτά τα δύο πράγματα μαζί είναι μια μεγάλη ευκαιρία να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με σύγχρονο τρόπο και να μειώσετε τα έξοδα ταξιδίου.

✔️ Υπάρχουν ειδικές προσφορές για πτήσεις του από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα στην eSky.gr;

Στην ιστοσελίδα της eSky.gr ανεβάζουμε τακτικά ταξιδιωτικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Ακολουθήστε μας και εμπνευστείτε!

✔️ Κατά την διάρκεια της κράτησης πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα μπορώ να αναλάβω την ασφάλιση;

Στην eSky.gr κατά την διάρκεια κράτησης πτήσεων, μπορείτε επίσης να αγοράσετε διαφορετικά είδη ασφάλισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη σε αυτό, το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές και άνετο.

✔️ Εάν κάνω κράτηση πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα, μπορώ επίσης να κάνω κράτηση καταλύματος επί τόπου;

Στην eSky.gr προσφέρουμε σύστημα αναζήτησης καταλυμάτων, χάρη στο οποίο μπορείτε να φροντίσετε τη διαμονή σας στο μέρος που ταξιδεύετε, ακόμη και πριν από το ταξίδι. Στο κατάλυμα μπορεί να γίνει κράτηση ανεξάρτητα από το εισιτήριο ή ως μέρος του πακέτου Πτήση + Ξενοδοχείο.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα;

Στην eSky.gr διασφαλίζουμε ότι η προσφορά για πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα περιλαμβάνει όχι μόνο αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αλλά και εκείνες που ειδικεύονται σε υψηλά πρότυπα.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια

Θεσσαλονίκη Αθήνα

Δημοφιλείς αεροπορικές εταιρείες για τον προορισμό Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Ψάχνετε για ξενοδοχείο; Ελέγξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα

Βρείτε το ξενοδοχείο στην Αθήνα