μενού

Αεροπορικά Εισιτήρια για Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Πτήσεις για Θεσσαλονίκη

Και ποιος δεν έχει βρεθεί σε πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Το εν λόγω δρομολόγιο αποτελεί ρουτίνα για την εγχώρια πολιτική αεροπορία, καθώς συνδέει τα δύο κορυφαία βιομηχανικά και οικονομικά κέντρα της Ελλάδας. Παράλληλα αποτελεί την πιο βολική και καθόλα λογική επιλογή συγκοινωνίας, μιας και το ταξίδι από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο απαιτεί κάτι λιγότερο από μία ώρα, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο ξηράς ή θάλασσας. Κυρίως για αυτούς τους λόγους, λοιπόν, οι πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη αποτελούν συχνότατο φαινόμενο στη χώρα.

Παρ’ όλα αυτά, τις περισσότερες φορές συντρέχουν και οικονομικοί λόγοι. Όλοι γνωρίζουν ότι τα αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα ενίοτε είναι φθηνότερα ακόμα και από τα εισιτήρια των άλλων μέσων συγκοινωνίας, που πάντοτε προσφέρουν πολύ πιο χρονοβόρες μετακινήσεις αλλά ίσως και λιγότερη ασφάλεια από ένα αεροπλάνο. Βέβαια οι τιμές των συγκεκριμένων εισιτηρίων εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, ωστόσο είναι πάντα στο χέρι του ταξιδιώτη να βρίσκει οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού, ο οποίος με λίγη εξάσκηση και γνώση έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει κάτι τέτοιο για κάθε του ταξίδι.

Επιπλέον, εκτός από τις πτήσεις από ATH προς SKG, δηλαδή από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» προς τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», προσφέρονται φυσικά και πολλές άλλες με προορισμό τη συμπρωτεύουσα όπως, λόγου χάρη, οι πτήσεις Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη –το οποίο δρομολόγιο αποτελεί και μια πολύ έξυπνη επιλογή– ενώ εύκολα βρίσκει κανείς και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Κέρκυρα-Θεσσαλονίκη. Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι σε συνδυασμό και με τις αναρίθμητες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια που υπάρχουν στις μέρες μας, το ταξίδι από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ.

Φθηνές πτήσεις προς Θεσσαλονίκη

Τα οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη δεν είναι ένα άφθαστο όνειρο. Σήμερα υπάρχουν αερομεταφορείς χαμηλού κόστους, οι οποίοι προσφέρουν αεροπορικά για Θεσσαλονίκη σε πολύ χαμηλές τιμές, για εκείνους που δεν τους απασχολούν οι πρόσθετες ανέσεις εντός και εκτός της καμπίνας του αεροσκάφους.

Φυσικά, προκειμένου να βρει κανείς αεροπορικά εισιτήρια οικονομικά, θα πρέπει να γνωρίζει και πού να απευθυνθεί για αυτό. Και πραγματικά δε χρειάζεται να αναζητήσει τις υπηρεσίες οποιασδήποτε άλλης εταιρείας, παρά μόνο της δικής μας: της eSky. Μέσα από την πληθώρα των συστημάτων που προσφέρουμε, τα οποία συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο είναι το πιο εύκολο πράγμα να βρει κανείς. Εάν, λοιπόν, κάποιος επιθυμεί να πραγματοποιήσει φθηνό ταξίδι αεροπορικά Αθήνα-Θεσσαλονίκη, δεν έχει παρά να απευθυνθεί στις δικές μας υπηρεσίες και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρει κάτι που τον ενδιαφέρει.

Πώς να μειώσω την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου για Θεσσαλονίκη

Όποιος ψάχνει τακτικά για φθηνά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο, είναι βέβαιο ότι έρχεται συχνά αντιμέτωπος με το εξής σύνηθες δίλημμα: οικονομική πτήση με λίγες ανέσεις ή ακριβότερα αεροπορικά με κάποιες πρόσθετες υπηρεσίες; Η πρώτη επιλογή σαφώς ενδείκνυται για όσους δεν συγκινούνται από τις πρόσθετες ανέσεις λόγω της σύντομης διάρκειας ενός τέτοιου εγχώριου ταξιδιού, ενώ παράλληλα διαθέτουν πιο περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες και πρόκειται να ταξιδέψουν χωρίς πολλές αποσκευές. Η δεύτερη επιλογή, από την άλλη, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πιο προσιτή για όσους αρέσκονται στην απόλαυση του ίδιου του ταξιδιού στο έπακρο και φέρουν μαζί τους πολλές αποσκευές για μια ενδεχομένως εκτεταμένης διάρκειας διαμονή τους στη συμπρωτεύουσα.

Οποιαδήποτε και αν είναι η δική σας επιλογή, το μόνο σίγουρο είναι ότι, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες της eSky και ορίζοντας τις απαραίτητες παραμέτρους του ταξιδιού σας, θα είστε σε θέση να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει.

Επιπλέον, για όσους ψάχνουν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη, δε χρειάζεται να ανησυχούν. Ανάμεσα στις απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη που διατίθενται από τις αεροπορικές εταιρείες, υπάρχουν τόσο φθηνές πτήσεις εσωτερικού, όπως οι συνήθεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα πτήσεις και τα δημοφιλή ταξίδια Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη αεροπορικώς, όσο και οικονομικά ταξίδια εξωτερικού, όπως τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Λονδίνο πτήσεις Θεσσαλονίκη-Μιλάνο πτήσεις προς άλλους δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας και ούτω καθεξής.

Πώς θα βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη

Εφόσον γίνεται λόγος για οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια προσφορές μπορεί κανείς να βρει άφθονες και για ένα ταξίδι προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι μεν αεροπορικές εταιρείες πάντα βρίσκονται σε ετοιμότητα για τη δημιουργία προσφορών προς όσους ενδιαφέρονται για ένα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη αεροπορικά, ενώ οι δε τακτικοί ταξιδιώτες έχουν πάντοτε τα μάτια τους δεκατέσσερα για τυχόν τέτοιες ευκαιρίες. Εμείς είμαστε εδώ προκειμένου να φέρουμε κοντά αυτές τις δύο πλευρές και να τις βοηθήσουμε να αλληλοεξυπηρετηθούν.

Εκτός, ωστόσο, από εισιτήρια αεροπορικά προσφορές στην eSky θα βρείτε και για διάφορες άλλες υπηρεσίες. Και το σημαντικότερο; Συνδυαστικές προσφορές για πτήση και ξενοδοχείο, οι οποίες σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για ένα οικονομικό και άνετο ταξίδι.

Μη χάνετε χρόνο, λοιπόν! Εξοικονομήστε χρήματα και προγραμματίστε έξυπνα το ταξίδι σας με την eSky – την κορυφαία εταιρεία στην αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων.

Φθηνές πτήσεις

Αν ψάχνετε για αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είναι σχεδόν σίγουρο ότι μπορείτε πάντα να τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές, εφόσον φυσικά κάνετε νωρίς την αναζήτησή σας. Άλλωστε, κατά γενικό κανόνα ο παράγοντας της εγκαιρότητας παίζει πάντοτε καθοριστικό ρόλο στην εύρεση οικονομικών ναύλων, οποιοδήποτε αεροπορικό ταξίδι και αν έχετε υπόψη σας, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων.

Ένας από αυτούς είναι και η χρονική περίοδος. Αν, για παράδειγμα, σκέφτεστε ένα ταξίδι για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, περίοδο με εξαιρετικά υψηλή κίνηση, το πιο πιθανό είναι να μη βρείτε κάτι φθηνό, εφόσον αυτό συνδυαστεί και με τυχόν μη έγκαιρη αναζήτηση από πλευράς σας. Επομένως, όταν δεν συντρέχουν λόγοι για το αντίθετο, καλό είναι να πραγματοποιείτε τις πτήσεις σας σε περιόδους χαμηλής κίνησης, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κλείσετε κάποια φθηνή πτήση.

Κάτι άλλο που χρήζει της προσοχής σας όταν ψάχνετε φθηνά αεροπορικά είναι η τοποθεσία των αεροδρομίων προορισμού. Συνήθως όσο πιο κοντά στο κέντρο της πόλης προορισμού βρίσκεται ένας αερολιμένας, τόσο πιο ακριβά είναι τα εισιτήρια. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ως επί το πλείστον η κύρια δραστηριότητα των αερομεταφορέων χαμηλού κόστους βρίσκεται στα πιο απομακρυσμένα αεροδρόμια και όχι σε αυτά των αστικών κέντρων. Προσοχή όμως: το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποτελεί σταθερό κριτήριο για τις κρατήσεις σας, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις, όταν συνυπολογίζονται και τα έξοδα της μεταφοράς μεταξύ του εκάστοτε αεροδρομίου και του καταλύματος, το συνολικό κόστος των συγκοινωνιών ενδέχεται να είναι υψηλότερο από μια πτήση προς ή από ένα αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης. Κλείστε, λοιπόν, τα αεροπορικά σας εισιτήρια με σύνεση, εκμεταλλευόμενοι τις υπηρεσίες της eSky.

✔️ Υπάρχουν ειδικές προσφορές για πτήσεις του για Θεσσαλονίκη στην eSky.gr;

Στην ιστοσελίδα της eSky.gr ανεβάζουμε τακτικά ταξιδιωτικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Ακολουθήστε μας και εμπνευστείτε!

✔️ Κατά την διάρκεια της κράτησης πτήσεων για Θεσσαλονίκη μπορώ να αναλάβω την ασφάλιση;

Στην eSky.gr κατά την διάρκεια κράτησης πτήσεων, μπορείτε επίσης να αγοράσετε διαφορετικά είδη ασφάλισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη σε αυτό, το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές και άνετο.

✔️ Εάν κάνω κράτηση πτήσεων για Θεσσαλονίκη, μπορώ επίσης να κάνω κράτηση καταλύματος επί τόπου;

Στην eSky.gr προσφέρουμε σύστημα αναζήτησης καταλυμάτων, χάρη στο οποίο μπορείτε να φροντίσετε τη διαμονή σας στο μέρος που ταξιδεύετε, ακόμη και πριν από το ταξίδι. Στο κατάλυμα μπορεί να γίνει κράτηση ανεξάρτητα από το εισιτήριο ή ως μέρος του πακέτου Πτήση + Ξενοδοχείο.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις για Θεσσαλονίκη;

Στην eSky.gr διασφαλίζουμε ότι η προσφορά για πτήσεις για Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει όχι μόνο αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αλλά και εκείνες που ειδικεύονται σε υψηλά πρότυπα.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια στη Θεσσαλονίκη

Δημοφιλή αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν για Θεσσαλονίκη

Ψάχνετε για ξενοδοχείο; Ελέγξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

Βρείτε το ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη