μενού

Αεροπορικά Εισιτήρια για Κέρκυρα

Εμφάνιση φίλτρων

Κέρκυρα

αεροπορικα εισητηρια προς Κέρκυρα

Βρίσκεστε στην πρωτεύουσα και ετοιμάζεστε για μια εξόρμηση στην άλλοτε «Νήσο των Φαιάκων»; Κανένα πρόβλημα. Για ένα δρομολόγιο Αθήνα-Κέρκυρα πτήσεις μπορείτε να βρείτε άφθονες ακόμη και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Φτάνει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες που σας προσφέρει η eSky.

Το νησί της Κέρκυρας αποτελεί ειδυλλιακό μέρος διακοπών τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Με τον βενετσιάνικο αέρα του και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του, μαγνητίζει εξίσου εγχώριο και εξωχώριο τουρισμό. Παρόλο που ως νησιωτικός προορισμός έχει πολλά να προσφέρει όλο τον χρόνο, δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι αποτελεί αγαπημένη επιλογή ουκ ολίγων συμπολιτών μας για την περίοδο των καλοκαιρινών τους διακοπών. Και φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί που κάθε καλοκαίρι απογοητεύονται, έχοντας καθυστερήσει να ψάξουν στην Κέρκυρα δωμάτια για την ολιγοήμερη διαμονή τους και συμπεραίνοντας ότι λόγω της έντονης τουριστικής δραστηριότητας του νησιού θα έπρεπε να το είχαν κάνει πολύ νωρίτερα.

Ένα ταξίδι με αεροπλάνο προς το εν λόγω ακριτικό νησί φαντάζει ιδανική επιλογή έναντι οποιουδήποτε άλλου τρόπου ή μέσου μεταφοράς. Μπορεί το οδικό δίκτυο της χώρας να έχει βελτιωθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα μια εξόρμηση με το αυτοκίνητο να μην είναι πλέον τόσο ασύμφορη οικονομικά και χρονικά όσο παλαιότερα, ωστόσο ακόμη υστερεί από κάθε άποψη και σε μεγάλο βαθμό απέναντι σε ένα αεροπορικό ταξίδι – και ιδιαίτερα όταν γίνεται λόγος για τις οικονομικές πτήσεις που προσφέρουν διάφοροι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους.

Φθηνές πτήσεις για Κέρκυρα

Τόσο το δρομολόγιο Αθήνα-Κέρκυρα όσο και το Κέρκυρα-Αθήνα αεροπορικώς δεν είναι κατ’ ανάγκη ακριβό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βασιστείτε πάνω μας, να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας και με λίγα κλικ να εντοπίσετε το εισιτήριο της αρεσκείας σας.

Αερομεταφορείς όπως η Olympic Air και η Sky Express προσφέρουν τακτικά δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας» και συνάμα σε αρκετά συμφέρουσες τιμές. Εφόσον λοιπόν δεν επιθυμείτε ιδιαίτερες ανέσεις και προνόμια για μια πτήση της περίπου μίας ώρας όπως αυτή, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μέσω της μηχανής αναζήτησής μας μπορείτε να βρείτε ό,τι πιο καλό κυκλοφορεί στην αγορά από άποψη σχέσης ποιότητας-τιμής.

Άλλωστε ποιος νοιάζεται για τις περιττές διευκολύνσεις μιας τόσο σύντομης πτήσης όταν γνωρίζει ότι μπορεί απεναντίας να δαπανήσει αυτά τα χρήματα έτσι ώστε να θαυμάσει στην Κέρκυρα αξιοθέατα παγκοσμίου φήμης. Όταν δε τέτοιες επισκέψεις συνδυάζονται και με φθηνά δωμάτια στην Κέρκυρα, το αποτέλεσμα είναι μια πολύ έξυπνη –από οικονομικής σκοπιάς και όχι μόνο– επιλογή διακοπών. Φτάνει η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής να γίνεται εγκαίρως, καθώς το νησί σφύζει από κόσμο κάθε εποχή του χρόνου και αποτελεί κορυφαίο προορισμό για πολλούς Έλληνες και ξένους χάρη στον ιστορικό, πολιτιστικό και γεωγραφικό του πλούτο.

Πώς εξασφαλίζω φθηνότερη τιμή αεροπορικού εισιτηρίου για Κέρκυρα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι πιθανό να υπάρχουν πολλά περιθώρια μείωσης στα αεροπορικά εισιτήρια για Κέρκυρα που βλέπετε μπροστά σας. Το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όλων σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι πρόσθετες ανέσεις και οι διευκολύνσεις, όπως η προτεραιότητα στην επιβίβαση και στους ελέγχους ασφαλείας, η δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον χειραποσκευών στην καμπίνα του αεροσκάφους, τα πλήρη εν πτήσει γεύματα και ούτω καθεξής.

Κάτι άλλο που μπορείτε να ελέγξετε είναι φυσικά η ημερομηνία της πτήσης σας. Αφενός η αναζήτηση από πλευράς σας ενός αεροπορικού εισιτηρίου για πτήση αρκετών μηνών αργότερα αυξάνει την πιθανότητα εύρεσής του σε χαμηλή τιμή, αφετέρου η αποφυγή περιόδων αιχμής για διακοπές τον Δεκαπενταύγουστο, τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα στην Κέρκυρα, βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση. Επιπλέον, συνυπολογίζοντας και την πιθανότητα να βρείτε στα συστήματά μας εξαιρετικές προσφορές σε πακέτα για πτήσεις και ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, αντιλαμβάνεστε πως ίσως έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις διακοπές σας πολύ φθηνότερα από ό,τι προέβλεπαν οι αρχικές σας εκτιμήσεις.

Φυσικά, τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για το αντίστροφο δρομολόγιο, δηλαδή για τα αεροπορικά εισιτήρια Κέρκυρα-Αθήνα, καθώς επίσης και για εκείνα προς τις υπόλοιπες μεγαλουπόλεις της χώρας.

Πώς θα βρω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Κέρκυρα

Έχουμε ήδη αναφέρει κάποιους τρόπους που βοηθούν στην εύρεση φθηνών εισιτηρίων για το εν λόγω δρομολόγιο. Υπάρχουν ωστόσο και μερικές παράμετροι που δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, και που εφόσον τις εκμεταλλευτείτε συνδυαστικά, θα είστε σε θέση να εξασφαλίσετε τις καλύτερες τιμές και ένα όσο το δυνατόν πιο ξένοιαστο ταξίδι.

Για παράδειγμα, κάτι που πρέπει πάντοτε να έχετε υπόψη σας όσον αφορά συγκεκριμένα τους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους είναι το αεροδρόμιο προορισμού. Κατά γενικό κανόνα, ένα αεροδρόμιο που βρίσκεται πλησίον του κέντρου μιας πόλης είναι πιο ακριβό για μια τέτοια αεροπορική εταιρεία από ό,τι κάποιο πιο απομακρυσμένο. Συνεπώς δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη ότι ο εν λόγω αερομεταφορέας είναι σε θέση να προσφέρει πιο οικονομικές τιμές για πτήσεις προς τα απομακρυσμένα αεροδρόμια.

Αναζητήστε λοιπόν τα εν λόγω αεροδρόμια, αλλά αναζητήστε τα με σύνεση. Και αυτό επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που τα υπόλοιπα έξοδα των χερσαίων μετακινήσεων από ένα τέτοιο αεροδρόμιο προς το κατάλυμα της κράτησης καθιστούν το συνολικό κόστος του ταξιδιού υψηλότερο ακόμη και από μια ενδεχόμενη πτήση προς το κεντρικό αεροδρόμιο της πόλης προορισμού.

Φθηνές πτήσεις με την eSky

 

Η eSky πάντα πρωτοπορεί στον τομέα των αεροπορικών εισιτηρίων. Προσφέροντας πληθώρα επιλογών και λύσεων για φθηνές πτήσεις προς κάθε προορισμό του κόσμου, αυξάνει ολοένα και περισσότερο το αγοραστικό της κοινό, που την προτιμά τόσο για τις εναέριες μετακινήσεις του όσο και για τη διαμονή του στους αγαπημένους του προορισμούς.

Τι είναι αυτό όμως που κάνει την eSky να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου; Μα φυσικά οι τελευταίας λέξης τεχνολογίες που επιστρατεύει για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού της. Από την τεχνολογία εξοικονόμησης χρόνου και χρημάτων Virtual Interlining και τον άμεσο –και ειδάλλως πολύπλοκο– συνδυασμό πτήσεων, μέχρι και τις ειδοποιήσεις τιμών και την άμεση ενημέρωσή σας για τυχόν μειώσεις της τελευταίας στιγμής στις τιμές των εισιτηρίων που σας ενδιαφέρουν, έχετε πλέον στη διάθεσή σας ένα πλήρες οπλοστάσιο προκειμένου να δαπανήσετε τις οικονομίες σας στην ίδια την ουσία του ταξιδιού σας.

Για σκεφτείτε όμως και το ενδεχόμενο να κλείσετε κάποια προσφορά σε πακέτο πτήσης και ξενοδοχείου, η οποία ενδέχεται να σας βγει ακόμη πιο οικονομικά. Αντί να ψάχνετε για φθηνά ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, μπορείτε απλώς να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση στη στήλη μας «Πτήση + ξενοδοχείο» και να δοκιμάσετε την τύχη σας. Ποτέ δεν ξέρετε – ίσως εκπλαγείτε από τις δυνατότητες εξοικονόμησης χρημάτων που θα ξεδιπλωθούν μπροστά σας.

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν! Εκμεταλλευτείτε τώρα τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρει η eSky – η κορυφαία εταιρεία στην αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων.

 

✔️ Υπάρχουν ειδικές προσφορές για πτήσεις του για Κέρκυρα στην eSky.gr;

Στην ιστοσελίδα της eSky.gr ανεβάζουμε τακτικά ταξιδιωτικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Ακολουθήστε μας και εμπνευστείτε!

✔️ Κατά την διάρκεια της κράτησης πτήσεων για Κέρκυρα μπορώ να αναλάβω την ασφάλιση;

Στην eSky.gr κατά την διάρκεια κράτησης πτήσεων, μπορείτε επίσης να αγοράσετε διαφορετικά είδη ασφάλισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη σε αυτό, το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές και άνετο.

✔️ Εάν κάνω κράτηση πτήσεων για Κέρκυρα, μπορώ επίσης να κάνω κράτηση καταλύματος επί τόπου;

Στην eSky.gr προσφέρουμε σύστημα αναζήτησης καταλυμάτων, χάρη στο οποίο μπορείτε να φροντίσετε τη διαμονή σας στο μέρος που ταξιδεύετε, ακόμη και πριν από το ταξίδι. Στο κατάλυμα μπορεί να γίνει κράτηση ανεξάρτητα από το εισιτήριο ή ως μέρος του πακέτου Πτήση + Ξενοδοχείο.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις για Κέρκυρα;

Στην eSky.gr διασφαλίζουμε ότι η προσφορά για πτήσεις για Κέρκυρα περιλαμβάνει όχι μόνο αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αλλά και εκείνες που ειδικεύονται σε υψηλά πρότυπα.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια στην Κέρκυρα

Δημοφιλή αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν για Κέρκυρα

Ψάχνετε για ξενοδοχείο; Ελέγξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα

Βρείτε το ξενοδοχείο στην Κέρκυρα