μενού

Αεροπορικά Εισιτήρια για Λάρνακα

Εμφάνιση φίλτρων

Λάρνακα

Πτήσεις για Λάρνακα

Σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι για το Νησί της Αφροδίτης, την πολυαγαπημένη μας Κύπρο; Ρίξτε άμεσα μια ματιά στα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λάρνακα που προσφέρει η εταιρεία μας. Για το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας πτήσεις από τα μεγαλύτερα ελληνικά αεροδρόμια θα βρείτε σίγουρα, και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το LCA (Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας) αποτελεί το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Μεγαλονήσου, έχοντας καταγράψει κίνηση κάτι παραπάνω από 8 εκατομμύρια επιβατών μέσα στο πρόσφατο 2018. Ο λόγος είναι προφανής: παρά την πολιτιστική αίγλη της αρχαιοστόλιστης και κοσμοπολίτικης Πάφου, η Λάρνακα βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην πόλη της κύριας εμπορικής δραστηριότητας της χώρας και πρωτεύουσά της, τη Λευκωσία. Επιπλέον και σημαντικότερο, μια πτήση από τους δύο πιο πολυσύχναστους αερολιμένες της  Ελλάδας, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας απέχει περίπου 2 ώρες, διάρκεια κατά πολύ μικρότερη από μια πτήση προς οποιοδήποτε άλλο κυπριακό αεροδρόμιο.

Φυσικά εξίσου συμφέρουσες από άποψη χρόνου είναι και οι πτήσεις από Λάρνακα, όπως δρομολόγια Λάρνακα-Αθήνα (δηλαδή πτήσεις από LCA προς ATH) πτήσεις Λάρνακα-Θεσσαλονίκη, αλλά και εκείνες προς άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως πτήσεις από LCA προς LON (Λονδίνο).

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα

Για φθηνές πτήσεις από ATH προς LCA (Αθήνα-Λάρνακα) ή και Θεσσαλονίκη-Λάρνακα, υπάρχουν πολλές επιλογές. Ποικίλοι αερομεταφορείς, όπως η Blue Air, η Olympic Air και η Cyprus Airways, προσφέρουν αεροπορικά εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές για το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Αρκεί μια ματιά στη μηχανή αναζήτησής μας ώστε να σας πείσει για αυτό.

Όσο δε για εκείνους που ταξιδεύουν από την πανέμορφη πόλη της Κύπρου προς την Ελλάδα και θέλουν να βρουν φθηνές πτήσεις από Λάρνακα, υπάρχει πληθώρα οικονομικών εισιτηρίων Λάρνακα-Αθήνα πτήσεις Λάρνακα-Θεσσαλονίκη σε πολύ προσιτές τιμές και άλλες επιλογές δρομολογίων προς άλλες πόλεις της ηλιόλουστης χώρας μας. Σε περίπτωση, ωστόσο, που κάποιος επιθυμεί περισσότερες ανέσεις από αυτές που προσφέρει μια απλή μετάβαση μιας τέτοιας δίωρης –το αργότερο– πτήσης, δεν έχει παρά να περιμένει πιο υψηλές τιμές, καθώς τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια ως επί το πλείστον συνοδεύονται από τις πιο βασικές υπηρεσίες που περιλαμβάνει ένα τέτοιο ταξίδι.

Πώς μειώνω την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου για Λάρνακα

Όπως ήδη αναφέραμε, η επιλογή ενός φθηνού ναύλου τις περισσότερες φορές σημαίνει και φθηνές υπηρεσίες. Εφόσον έχετε επιλέξει μια χαμηλού κόστους πτήση προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας, θα πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζετε ότι δε θα πρέπει να περιμένετε πολλές ανέσεις και διευκολύνσεις πέρα από αυτές που προσφέρει μια απλή πτήση. Συμπερασματικά, είναι εξαιρετικά απίθανο να βρείτε χαμηλού κόστους πτήση στην οποία θα απολαύσετε ένα πλήρες γεύμα, τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας στην καμπίνα του αεροσκάφους περισσότερες από μία χειραποσκευές, τη δυνατότητα της επιλογής της θέσης σας, την προτεραιότητα σε διάφορες πτυχές του ταξιδιού σας και ούτω καθεξής. Αυτό σημαίνει ότι, όσο πιο λίγες είναι οι απαιτήσεις σας σχετικά με τις πρόσθετες υπηρεσίες μιας πτήσης, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε κάτι σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Προκειμένου όμως να εξασφαλίζετε πάντοτε τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια με όσο το δυνατόν περισσότερες ανέσεις, χρειάζεται να επισκέπτεστε τακτικά τον ιστότοπό μας και να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας. Γιατί με την eSky μπορείτε να είστε πάντοτε σίγουροι ότι βλέπετε τις πιο πρόσφατα ενημερωμένες τιμές και τις τελευταίες προσφορές στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας. Φτάνουν λίγα μόλις κλικ καθώς και να εκμεταλλεύεστε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα προηγμένα συστήματά μας.

Πώς βρίσκω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα

Στη σημερινή εποχή, με την πληθώρα επιλογών και δυνατοτήτων που διαθέτουμε, είναι πολύ σύνηθες και φυσιολογικό να ψάχνουμε όλοι μας τις καλύτερες τιμές και προσφορές. Όταν κιόλας έχουμε άμεση πρόσβαση στις πιο πρόσφατες από αυτές με λίγα μόλις κλικ, είναι φυσικό επακόλουθο να θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν τη δυνατότητα. Στο κυνήγι για προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια η eSky πρέπει να θεωρείται η πρώτη σας επιλογή. Κι αυτό γιατί με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματά μας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε ό,τι καλύτερο από άποψη σχέσης ποιότητας-τιμής, άμεσα και αυτοματοποιημένα.

Στη δε περίπτωση που σταθείτε τυχεροί για το ταξίδι που σχεδιάζετε και πετύχετε κάποια προσφορά μας για πτήση + ξενοδοχείο, τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσετε από μια τέτοια κράτηση θα είναι άνευ προηγουμένου. Γιατί αυτό είναι το πλεονέκτημα που έχετε στη φαρέτρα σας έναντι των ταξιδιωτών που προτιμούν άλλες πλατφόρμες. Αυτός είναι ο λόγος που μας προτιμούν εκατομμύρια ταξιδιωτών από όλον τον κόσμο: είμαστε η κορυφαία εταιρεία στην αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων και η νούμερο ένα επιλογή στην εύρεση φθηνών πτήσεων.

Πώς βρίσκω φθηνές πτήσεις

Πιθανώς να γνωρίζετε ήδη ότι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων αλλάζουν διαρκώς και δεν είναι σταθερές, σε αντίθεση με εκείνες των εισιτηρίων για άλλα μεταφορικά μέσα. Επίσης δεν αποτελεί μυστικό ότι οι πτήσεις είναι σχεδόν πάντα φθηνότερες όταν και η αναζήτηση για αυτές γίνεται νωρίτερα. Επομένως, όταν γνωρίζετε εκ των προτέρων τις χρονικές λεπτομέρειες του εναέριου ταξιδιού σας, καλό είναι να μη χάνετε χρόνο, αλλά να κλείνετε την πτήση σας το νωρίτερο δυνατόν, καθώς έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να βρείτε εισιτήρια σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μια άλλη παράμετρος που ο περισσότερος κόσμος δεν έχει υπόψη του είναι η τοποθεσία του αεροδρομίου άφιξης. Κατά γενικό κανόνα, όταν μια πόλη διαθέτει περισσότερα από ένα αεροδρόμια, μια πτήση προς το αεροδρόμιο που βρίσκεται σε μεγαλύτερη απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι πιο οικονομική από μια άλλη προς το πιο κοντινό προς το κέντρο αεροδρόμιο. Οι αερομεταφορείς συνήθως πληρώνουν πιο ακριβά τη δραστηριότητά τους στους πιο κομβικούς αερολιμένες, επομένως τα φθηνότερα εισιτήρια που προσφέρουν προς τα άλλα αεροδρόμια δεν αποτελούν έκπληξη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη παράμετρος χρειάζεται πάντοτε να λαμβάνεται υπόψη με ιδιαίτερη προσοχή, καθότι μια μετακίνηση από κάποιο μακρινό αεροδρόμιο προς το κέντρο της αντίστοιχης πόλης ενδέχεται να καθιστά το συνολικό κόστος του ταξιδιού ακόμη και υψηλότερο από μια απλή πτήση προς το κομβικό αεροδρόμιο.

Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πάντα ακριβότερα όταν αφορούν περιόδους αιχμής. Η τιμή ενός εισιτηρίου που ισχύει για τις καλοκαιρινές διακοπές, τις διακοπές των Χριστουγέννων ή αυτές του Πάσχα είναι σχεδόν πάντα πιο υψηλή από την τιμή ενός εισιτηρίου που αφορά περίοδο χαμηλής κίνησης. Για αυτό, εάν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος ώστε να ταξιδέψετε σε περίοδο υψηλής κίνησης, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και μειώστε την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου σας απλώς επιλέγοντας έξυπνα τις ημερομηνίες της πτήσης.

Σύγκριση τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μπροστά σας ένα αεροπορικό ταξίδι προς τη Λάρνακα και ψάχνετε για την πιο συμφέρουσα επιλογή πτήσης. Θα επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την αναζήτησή σας μέσω του επίσημου ιστότοπου κάθε αερομεταφορέα ξεχωριστά και να συγκρίνετε από μόνοι σας τις τιμές και τα δεδομένα των πτήσεων; Ή μήπως θα απευθυνθείτε σε μια κορυφαία μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων όπως η eSky, όπου με λίγα μόλις κλικ αποφεύγετε να χάσετε κάποια ευκαιρία εξαιτίας της δεδομένης χρονοτριβής σας σε πολλαπλούς ιστότοπους;

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε πρώτοι για τυχόν προσφορές και μειώσεις τιμών στους ναύλους. Φτάνει μόνο να εγγραφείτε στα συστήματά μας και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις τιμών. Με απλά λόγια, μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο θέλετε και να αφήσετε πάνω μας την υπόθεση της εύρεσης του φθηνού σας αεροπορικού εισιτηρίου.

Επιπλέον, για όσους δεν τους απασχολούν οι πιθανές συχνές αλλαγές πτήσεων και βάζουν ως προτεραιότητά τους την εξοικονόμηση χρημάτων, το οπλοστάσιό μας περιέχει και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας: το Virtual Interlining – την υπηρεσία που συγκεντρώνει κάθε πιθανή συμφέρουσα ανταπόκριση για το ταξίδι σας και σχεδιάζει αυτόματα το πιο οικονομικό δρομολόγιο για εσάς, με λίγα μόλις κλικ από την πλευρά σας.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις υπηρεσίες της eSky και πετάξτε οικονομικά, ξένοιαστα και με ασφάλεια.

✔️ Υπάρχουν ειδικές προσφορές για πτήσεις του για Λάρνακα στην eSky.gr;

Στην ιστοσελίδα της eSky.gr ανεβάζουμε τακτικά ταξιδιωτικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Ακολουθήστε μας και εμπνευστείτε!

✔️ Κατά την διάρκεια της κράτησης πτήσεων για Λάρνακα μπορώ να αναλάβω την ασφάλιση;

Στην eSky.gr κατά την διάρκεια κράτησης πτήσεων, μπορείτε επίσης να αγοράσετε διαφορετικά είδη ασφάλισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη σε αυτό, το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές και άνετο.

✔️ Εάν κάνω κράτηση πτήσεων για Λάρνακα , μπορώ επίσης να κάνω κράτηση καταλύματος επί τόπου;

Στην eSky.gr προσφέρουμε σύστημα αναζήτησης καταλυμάτων, χάρη στο οποίο μπορείτε να φροντίσετε τη διαμονή σας στο μέρος που ταξιδεύετε, ακόμη και πριν από το ταξίδι. Στο κατάλυμα μπορεί να γίνει κράτηση ανεξάρτητα από το εισιτήριο ή ως μέρος του πακέτου Πτήση + Ξενοδοχείο.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις για Λάρνακα ;

Στην eSky.gr διασφαλίζουμε ότι η προσφορά για πτήσεις για Λάρνακα περιλαμβάνει όχι μόνο αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αλλά και εκείνες που ειδικεύονται σε υψηλά πρότυπα.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια στη Λάρνακα

Δημοφιλή αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν για Λάρνακα

Ψάχνετε για ξενοδοχείο; Ελέγξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Λάρνακα

Βρείτε το ξενοδοχείο στη Λάρνακα