μενού

Αεροπορικά Εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη

Εμφάνιση φίλτρων

Αλεξανδρούπολη

Πτήσεις προς Αλεξανδρούπολη

Φθηνό και πολύωρο οδικό ταξίδι ή ακριβή και ολιγόλεπτη πτήση; Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν βρεθεί σε αυτό το δίλημμα ενώ ετοιμάζονταν να επισκεφθούν την ακριτική πόλη της Αλεξανδρούπολης. Ένα δίλημμα, ωστόσο, που στη σημερινή εποχή δεν θα έπρεπε να υφίσταται. Και αυτό γιατί μια πτήση Αθήνα-Αλεξανδρούπολη με την eSky πλέον μπορεί να κοστίζει λίγα μόλις ευρώ παραπάνω από την πιο οικονομική επιλογή οδικού ταξιδιού.

Η αλήθεια είναι ότι η Αλεξανδρούπολη, και γενικότερα η ήπειρος της Θράκης, δε φημίζεται για την τουριστική της δραστηριότητα. Εντούτοις, υπάρχουν πολλοί λόγοι να την επισκεφθεί κανείς. Το εξέχουσας ομορφιάς λιμάνι της, με τον εμβληματικό φάρο να δεσπόζει στη δυτική της πλευρά, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά σημεία της πανέμορφης ακριτικής πόλης, ενώ το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης στο κέντρο είναι ένα ταξίδι στον χρόνο που αξίζει να κάνετε. Οι ηλιόλουστες παραλίες του βόρειου Αιγαίου σάς περιμένουν σε αρκετά μικρή απόσταση, όπως αυτή της Νέας Μάκρης, στην τριγύρω περιοχή της οποίας θα βρείτε και το περίφημο σπήλαιο του κύκλωπα Πολύφημου. Για τους δε φυσιολάτρες προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Εθνικό Πάρκο του δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου, κάτι λιγότερο από μία ώρα οδικώς από την πόλη, το οποίο θα τους ανταμείψει με τα καλειδοσκοπικά του τοπία και την πλούσια βιοποικιλότητά του, ειδικότερα σε θηρευτές της εθνικής μας ορνιθοπανίδας.

Το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» (AXD) βρίσκεται σε απόσταση μόλις 7 χιλιομέτρων από το κέντρο, και αυτός είναι και ο λόγος που ένα αεροπορικό ταξίδι από οποιαδήποτε μακρινή πόλη ενδείκνυται χωρίς δεύτερη σκέψη. Εναποθέστε λοιπόν τις ελπίδες σας για ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο στην eSky και δε θα χάσετε.

Φθηνές πτήσεις για Αλεξανδρούπολη

Όπως ήδη αναφέραμε, τα αεροπορικά εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη δεν είναι τόσο ακριβά όσο πολλοί νομίζουν. Αερομεταφορείς όπως η Sky Express και η Olympic Air προσφέρουν τα πιο φθηνά τους μαγικά χαρτάκια στην τιμή των περίπου 80 ευρώ, επομένως αντιλαμβάνεστε και από μόνοι σας πόσο συμφέρει μια πτήση από την πρωτεύουσα έναντι οποιουδήποτε άλλου τρόπου μετακίνησης. Φυσικά, το ίδιο μήνυμα απευθύνεται και σε όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν το αντίστροφο ταξίδι, δηλαδή το Αλεξανδρούπολη-Αθήνα αεροπορικά. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η πτήση από τον ένα προορισμό στον άλλο διαρκεί περίπου μία ώρα, κάτι που καθιστά μονόδρομο την επιλογή του αεροπορικού ταξιδιού.

Ωστόσο, ο γενικός κανόνας στις εναέριες μεταφορές θέλει τους φθηνούς ναύλους να προϋποθέτουν την παροχή των πιο βασικών υπηρεσιών και διευκολύνσεων. Με απλά λόγια, εάν επιλέξετε κάποια από τις πιο οικονομικές πτήσεις για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, θα πρέπει να αναμένετε ότι το ταξίδι σας θα περιοριστεί στα βασικά μιας πτήσης, χωρίς δηλαδή να περιλαμβάνει προτεραιότητα σε διάφορες πτυχές του, γεύματα εν πτήσει, δυνατότητα για επιπλέον αποσκευές και άλλες τέτοιες πρόσθετες υπηρεσίες. Όταν όμως πρόκειται για μια τόσο σύντομη πτήση, οι εν λόγω έξτρα παροχές για τον περισσότερο κόσμο φαντάζουν ούτως ή άλλως παντελώς περιττές.

Πώς εξασφαλίζω χαμηλή τιμή σε αεροπορικά εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη

Κατά γενικό κανόνα τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Αλεξανδρούπολη είναι αρκετά οικονομικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένα φθηνό ταξίδι δεν μπορεί να καταστεί ακόμη πιο φθηνό, εφόσον είσαστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε διάφορες γνωστές αλλά και λιγότερο γνωστές παραμέτρους. Ήδη αναφέραμε το γεγονός ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε πιο φθηνή τιμή μειώνοντας τις επιπρόσθετες παροχές σας.

Μια άλλη γνωστή παράμετρος είναι αυτή του χρόνου, και ειδικότερα αυτή της εγκαιρότητας και της περιόδου. Οι συχνοί επιβάτες εναέριας κυκλοφορίας ξέρουν καλά ότι όσο πιο νωρίς ψάξουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια, τόσο πιο πιθανό είναι να βρουν χαμηλές τιμές. Όταν δε υπάρχει και η δυνατότητα να συνδυάσουν αυτήν την παράμετρο με την πραγματοποίηση του ταξιδιού τους εκτός περιόδων αιχμής, όπως είναι οι διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του Δεκαπενταύγουστου, γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες αυτές αυξάνονται εκθετικά.

Κάτι, ωστόσο, που πολύς κόσμος αγνοεί είναι ότι ο παράγοντας του αεροδρομίου άφιξης παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών. Λόγω του ότι τα κεντρικά αεροδρόμια των πόλεων επιβάλλουν υψηλότερες χρεώσεις στους αερομεταφορείς, τα εισιτήρια προς τους αερολιμένες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από το κέντρο είναι κατά κανόνα φθηνότερα. Αυτό λοιπόν σίγουρα αποτελεί ένα χρήσιμο όπλο στη φαρέτρα μας όταν πρόκειται να κλείσουμε το αεροπορικό μας εισιτήριο, πλην όμως χρειάζεται να συνυπολογίζουμε πάντοτε και μια άλλη παράμετρο: αυτή των υπόλοιπων εξόδων μετακίνησης από και προς το σημείο της τελικής μας άφιξης. Και αυτό διότι μπορεί ένα τέτοιο εισιτήριο να είναι κατά πολύ φθηνότερο από εκείνο που οδηγεί στο κεντρικό αεροδρόμιο, αλλά τα επιμέρους έξοδα μετακίνησης από και προς το κατάλυμά μας ενδέχεται να καθιστούν το ύψος των συνολικών εξόδων μετακίνησης κατά πολύ υψηλότερο.

Πώς βρίσκω φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αλεξανδρούπολη

Έχοντας ήδη περιγράψει διάφορους κοινούς τρόπους εξασφάλισης ενός φθηνού αεροπορικού εισιτηρίου, τα πολύτιμα όπλα που έχετε στη διάθεσή σας για αυτόν τον σκοπό, ήρθε η ώρα να ρίξουμε στο τραπέζι το βαρύ πυροβολικό που διαθέτει η εταιρεία μας.

Ψάχνετε για ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη και σας απασχολεί το αρκετά υψηλό συνδυαστικό κόστος της μετακίνησης και της διαμονής; Τώρα υπάρχει λύση. Ρίξτε μια ματιά στην ενότητά μας «Πτήση + ξενοδοχείο». Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση και δοκιμάστε την τύχη σας – ίσως προλάβετε κάποια εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά, η οποία θα σας εξοικονομήσει αρκετό χρόνο αναζήτησης καθώς και πολύτιμο οικονομικό κεφάλαιο, προκειμένου να το επενδύσετε στην απόλαυση του ίδιου σας του ταξιδιού.

Επιπλέον, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτουμε στο οπλοστάσιό μας και χρησιμοποιούμε για την εξυπηρέτησή σας, έχετε στη διάθεσή σας περαιτέρω δυνατότητες για την εύρεση ενός φθηνού αεροπορικού εισιτηρίου. Μία από αυτές τις τεχνολογίες είναι και αυτή της Virtual Interlining. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε πολλαπλές πτήσεις από διάφορους τύπους αερομεταφορέων σε ένα φθηνό δρομολόγιο, αυτόματα και με λίγα μόλις κλικ. Αυτό αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα έναντι όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το ίδιο ταξίδι, καθώς έτσι γλιτώνετε όλον αυτό τον άσκοπο χρόνο που θα δαπανούσατε προκειμένου να συνδυάσετε μόνοι σας όλα αυτά τα δρομολόγια, κάτι που σας βοηθά να προλάβετε τις πιο συμφέρουσες τιμές.

Νομίζετε ότι οι αποκλειστικές παροχές μας σταματούν εδώ; Δείτε λοιπόν και το εξής: εξατομικευμένες ειδοποιήσεις τιμών για απόλυτη ξενοιασιά! Κάντε εγγραφή στα συστήματά μας, δώστε μας τις βασικές πληροφορίες του ταξιδιού σας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις τιμών, προκειμένου να σας ειδοποιούμε εμείς οι ίδιοι όταν κάποιο δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει προσφέρεται σε χαμηλότερη και πιο συμφέρουσα τιμή.

Εκμεταλλευτείτε όλες μας τις δυνατότητες, αφήστε την εύρεση του οικονομικού αεροπορικού εισιτηρίου σας στα χέρια μας και ξεχάστε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Πετάξτε με την eSky: την κορυφαία επιλογή στην αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων.

✔️ Υπάρχουν ειδικές προσφορές για πτήσεις του για Αλεξανδρούπολη στην eSky.gr;

Στην ιστοσελίδα της eSky.gr ανεβάζουμε τακτικά ταξιδιωτικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Ακολουθήστε μας και εμπνευστείτε!

✔️ Κατά την διάρκεια της κράτησης πτήσεων για Αλεξανδρούπολη μπορώ να αναλάβω την ασφάλιση;

Στην eSky.gr κατά την διάρκεια κράτησης πτήσεων, μπορείτε επίσης να αγοράσετε διαφορετικά είδη ασφάλισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη σε αυτό, το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές και άνετο.

✔️ Εάν κάνω κράτηση πτήσεων για Αλεξανδρούπολη, μπορώ επίσης να κάνω κράτηση καταλύματος επί τόπου;

Στην eSky.gr προσφέρουμε σύστημα αναζήτησης καταλυμάτων, χάρη στο οποίο μπορείτε να φροντίσετε τη διαμονή σας στο μέρος που ταξιδεύετε, ακόμη και πριν από το ταξίδι. Στο κατάλυμα μπορεί να γίνει κράτηση ανεξάρτητα από το εισιτήριο ή ως μέρος του πακέτου Πτήση + Ξενοδοχείο.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις για Αλεξανδρούπολη;

Στην eSky.gr διασφαλίζουμε ότι η προσφορά για πτήσεις για Αλεξανδρούπολη περιλαμβάνει όχι μόνο αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αλλά και εκείνες που ειδικεύονται σε υψηλά πρότυπα.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια στην Αλεξανδρούπολη

Δημοφιλή αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν για Αλεξανδρούπολη

Ψάχνετε για ξενοδοχείο; Ελέγξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη

Βρείτε το ξενοδοχείο στην Αλεξανδρούπολη