μενού

Τύποι πρωινών

Τύποι πρωινών

Σε διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη πρωινού. Αξίζει να δείτε την προσφορά πρωινού κατά τη διαδικασία της κράτησης. Παρακάτω παρουσιάζουμε τους βασικούς τύπους πρωινού σε ξενοδοχεία.

Αγγλικό πρωινό

Το πρωινό αποτελείται συνήθως από τηγανητά αυγά, φασόλια, μανιτάρια, μικρά λουκάνικα και ψητή ντομάτα. Επιπλέον, σερβίρεται φρυγανισμένο ψωμί, καφές ή τσάι και χυμός.

Αμερικανικό πρωινό

Το πρωινό αποτελείται συνήθως από δύο αυγά, μπέικον, μικρά λουκάνικα, τηγανίτα με σιρόπι σφενδάμου. Επιπλέον, σερβίρεται φρυγανισμένο ψωμί, καφές ή τσάι και χυμός. Προαιρετικά, δημητριακά με γάλα.

Ευρωπαϊκό πρωινό

Το πρωινό αποτελείται συνήθως από φρυγανισμένο ψωμί, μαρμελάδα, καφέ ή τσάι και χυμό. Στην πιο πλήρη εκδοχή του, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ζεστά πιάτα, όπως ομελέτα, λουκάνικα, σούπες με γάλα.

Βιεννέζικο πρωινό

Το πρωινό αποτελείται συνήθως από αυγά βραστά μελάτα σερβιρισμένα σε αυγοθήκη, ρολάκια ψωμιού, ένα πιάτο με κρέας, μαρμελάδα ή μέλι, και καφέ με κρέμα ή τσάι, χυμό ή νερό.

Στα ξενοδοχεία, μπορείτε επίσης να βρείτε μπουφέδες γεμάτους με διαφορετικά προϊόντα, όπως ζεστά πιάτα και φρούτα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνθέσετε το δικό σας πρωινό.

Οι συμβουλές και οι προτάσεις αυτού του άρθρου και άρθρων συναφών με αυτό προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δύναται να αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της eSky.gr.

Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!