μενού

Τύποι ξενοδοχειακών γευμάτων

Τύποι ξενοδοχειακών γευμάτων

AI (all-inclusive)

Το πιο δημοφιλές πακέτο διατροφής, ειδικά για όσους επιθυμούν να περνούν τις διακοπές τους στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο. Περιλαμβάνει πλήρη διατροφή (τρία έως και έξι γεύματα, συμπεριλαμβανομένου του μικρογεύματος) καθώς επίσης και απεριόριστη πρόσβαση σε μη αλκοολούχα ποτά και αλκοολούχα τοπικής παραγωγής.

UAI (ultra all-inclusive)

Πρόκειται για επιλογή τύπου all-inclusive με ευρύτερη γκάμα επιλογών σε αλκοολούχα ποτά, κυρίως διεθνούς βεληνεκούς. Επιπλέον, ανάλογα με το ξενοδοχείο, ενδέχεται να περιλαμβάνει πρόσθετα οφέλη όπως συνεδρίες μασάζ, σπα και σάουνας.

OV

Δεν περιλαμβάνει γεύματα στο ξενοδοχείο. Επιλέγεται από δραστήριους τουρίστες, οι οποίοι περνούν τον περισσότερο χρόνο τους εκτός ξενοδοχείου.

BB (bed & breakfast)

Στην τιμή περιλαμβάνεται και το πρωινό.

HB (ημιδιατροφή)

Εκτός από τη διανυκτέρευση, η τιμή περιλαμβάνει επίσης πρωινό και δείπνο.

FB (πλήρης διατροφή)

Τα πρωινά, τα μεσημεριανά και τα δείπνα περιλαμβάνονται στην τιμή. Συστήνεται για όσους δεν θέλουν να πηγαίνουν σε εστιατόρια και σχεδιάζουν ταξίδια που διαρκούν το πολύ τρεις ώρες.

SC (αυτοδιατροφή)

Τα γεύματα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, αλλά οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε κουζίνα ή σε γωνιά κουζίνας, όπου μπορούν να ετοιμάσουν μόνοι τους τα γεύματά τους. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή εφόσον θέλετε να κάνετε λίγη οικονομία ή ακολουθείτε αυστηρά κάποιο διατροφολόγιο.

PP

Τα γεύματα παρέχονται σύμφωνα με κάποιο πρόγραμμα διακοπών. Συνήθως σχετίζεται με τα ταξίδια που διοργανώνονται κατά τις περιόδους αναψυχής.

ZPR

Οι προσφορές αυτού του τύπου περιλαμβάνουν διατροφή υπό τη μορφή που περιγράφεται στις λεπτομέρειες του προγράμματος μιας τουριστικής δραστηριότητας ή στην περιγραφή του ξενοδοχείου, η οποία βρίσκεται στους όρους της εν λόγω τουριστικής δραστηριότητας.

 

Οι συμβουλές και οι προτάσεις αυτού του άρθρου και άρθρων συναφών με αυτό προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δύναται να αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της eSky.gr.

Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!