μενού

Πρόσθετες υπηρεσίες ξενοδοχείων

Πρόσθετες υπηρεσίες ξενοδοχείων

Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως κλήσεις αφύπνισης, καθαριστήριο, υπηρεσία δωματίου, υπηρεσία κλήσης ταξί, εισιτήρια πολιτιστικών γεγονότων, τουριστικές πληροφορίες και φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων σε κιβώτιο ασφαλείας. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να είναι πληρωτέες.

Μίνι-μπαρ

Αυτή η επιλογή συνήθως είναι πρόσθετη και πληρωτέα. Η πληρωμή για τα αντικείμενα που καταναλώνετε (ροφήματα, σνακ) γίνεται στο τέλος της διαμονής σας, κατά τον έλεγχο για την αναχώρηση. Λίστα αντικειμένων και τιμών μίνι-μπαρ θα πρέπει να αναμένετε από κάθε δωμάτιο.

Καφές και τσάι

Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν καφέ και τσάι στα δωμάτια. Έτσι, εξοπλίζουν τα δωμάτια με μηχανές του καφέ και βραστήρες· με ένα σετ που αποτελείται από τσάι, καφέ, ζάχαρη και γάλα· καθώς επίσης και με γυάλινα ή μίας χρήσης ποτήρια.

Εκτός δωματίου

Οι πρόσθετες ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο καθορίζονται ως επί το πλείστον από τις προδιαγραφές του. Στις παροχές αυτές περιλαμβάνονται οι πισίνες, οι σάουνες, τα γυμναστήρια, η βιολογική αναζωογόνηση, τα κοσμηματοπωλεία και τα καταστήματα αναμνηστικών ειδών, τα κομμωτήρια, οι χώροι αποσκευών, η αποθήκευση αθλητικού εξοπλισμού, τα συνεδριακά κέντρα, οι ξεναγοί, οι δωρεάν χώροι στάθμευσης και τα σιδερωτήρια.

Διαδίκτυο

Τα περισσότερα ξενοδοχεία παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το σύνηθες για τα ανώτερης κατηγορίας ξενοδοχεία είναι να προσφέρουν στα δωμάτια ευρυζωνικό διαδίκτυο υψηλών επιδόσεων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν περιλαμβάνει επιπλέον χρεώσεις. Ορισμένα ξενοδοχεία παρέχουν υπηρεσίες ίντερνετ καφέ – τις χρεώσεις τις καθορίζει κάθε ξενοδοχείο ξεχωριστά.

Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi). Ενίοτε στο δίκτυο αυτού του τύπου υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση, η οποία ενδέχεται να είναι πληρωτέα. Το ξενοδοχειακό προσωπικό σε αυτές τις περιπτώσεις παρέχει πληροφορίες για τη χρέωση της εν λόγω υπηρεσίας.

Οι συμβουλές και οι προτάσεις αυτού του άρθρου και άρθρων συναφών με αυτό προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δύναται να αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της eSky.gr.

Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!