μενού

Βρεφικό γάλα και άλλα υγρά στο αεροπλάνο

Βρεφικό γάλα και άλλα υγρά στο αεροπλάνο

Οι κανόνες σχετικά με τα υγρά στις χειραποσκευές είναι πολύ αυστηροί. Ωστόσο, δεν ισχύουν για το νερό, τα τρόφιμα ή το γάλα για το μωρό σας.

Γάλα και ροφήματα για παιδιά στο αεροπλάνο

Όταν περνάτε από τους ελέγχους ασφαλείας στο αεροδρόμιο, θα πρέπει να δείξετε όλα τα ροφήματα που χρειάζεται το παιδί σας για το ταξίδι. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να δοκιμάσετε το γάλα ή τα τρόφιμα που θα πάρετε μαζί σας στην πτήση.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες – τόσο οι τακτικές όσο και οι χαμηλού κόστους – διαθέτουν φούρνο μικροκυμάτων στο αεροπλάνο, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ζεστάνετε το γάλα ή το φαγητό του μωρού όταν πεινάσει.

Όταν ταξιδεύετε με μεγαλύτερα παιδιά, μπορείτε να αγοράσετε εμφιαλωμένο νερό ή χυμό μόλις ολοκληρώσετε τον έλεγχο ασφαλείας.

Μην ξεχνάτε!

Ο αέρας στην καμπίνα ενός αεροπλάνου είναι πολύ ξηρός, επομένως πρέπει να καταναλώνετε περισσότερα υγρά για να μην αφυδατωθείτε.

Οι συμβουλές και οι προτάσεις αυτού του άρθρου και άρθρων συναφών με αυτό προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δύναται να αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της eSky.gr.

Ενδιαφέρεστε, αλλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Ευχαριστούμε για τη βοήθεια

Τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε καλύτερα και πιο σχετικά άρθρα

Προσωρινά, δεν μπορέσαμε να στείλουμε την δήλωσή σας

Αποστολή ξανά Προσπαθήστε αργότερα