μενού

Αεροπορικά Εισιτήρια για Ρώμη

Ρώμη

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη

Ένα ταξίδι στην αιώνια πόλη ακούγεται πάντα γοητευτικό. Αν συνοδεύεται και από φθηνά αεροπορικά εισιτήρια γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός! Η Ρώμη αποτελεί δημοφιλή προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου λόγω κυρίως της εγγύτητας από την Αθήνα, για όσους ταξιδεύουν από Ελλάδα. Είναι συχνό φαινόμενο, οι ταξιδιώτες να αναζητούν την απόδραση από την πόλη τους ακόμα και για ένα τριήμερο στη Ρώμη.

Η σύνδεση Αθήνα-Ρώμη έχει πολύ συχνά δρομολόγια και επίσης υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει πληθώρα αερομεταφορέων που συνδέουν τις δύο ελληνικές πόλεις με την ιταλική πρωτεύουσα.

Ανάλογα με το δρομολόγιο, οι πτήσεις για Ρώμη διαρκούν συνήθως 2 ώρες. Μπορείτε να επιλέξετε τη σύνδεση διαφορετικών πτήσεων για πιο οικονομικές τιμές αλλά πρέπει να έχετε υπόψη ότι αυτές οι πτήσεις συνήθως διαρκούν περισσότερο.

Ψάχνετε φθηνές πτήσεις για Ρώμη;

Αν ψάχνετε για πραγματικά φθηνές πτήσεις για Ρώμη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της eSky, στην οποία μπορείτε να βρείτε ειδικές προσφορές, όπως φθηνές πτήσεις προς Ρώμη και πολλές άλλες προσφορές για ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μερικές φορές, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη σε μια ελκυστική τιμή, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία!

Χάρη στη μηχανή αναζήτησής μας, ένα κλικ είναι αρκετό για να βρείτε τις φθηνές πτήσεις από Αθήνα σε πολύ ελκυστική τιμή. Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε σε ολόκληρο το ημερολόγιο για να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη σε τιμή που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Πού μπορώ να βρω φτηνές πτήσεις

Αρχικά, καλό είναι να έχετε υπόψη ότι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων μεταβάλλονται, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης φθηνών πτήσεων, χάρη στην οποία μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις προσφορές διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της eSky, επιλέξτε πτήση από Αθήνα προς Ρώμη και επιλέξτε την ημερομηνία πτήσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης eSky από τον υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνό σας με την εγκατάσταση της εφαρμογής για κινητά. Χρησιμοποιώντας την, μπορείτε εύκολα να βρείτε φτηνές πτήσεις προς Ρώμη και άλλες πόλεις της Ιταλίας.

Στα αποτελέσματα αναζήτησης, θα δείτε μια λίστα με τις φθηνότερες πτήσεις για Ρώμη στις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν. Χάρη στη δυνατότητα να συγκρίνετε προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια από όλες τις αεροπορικές εταιρείες σε μία πλατφόρμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε τα φθηνότερα εισιτήρια για Ρώμη.

Πώς να αναζητήσω φτηνές πτήσεις προς Ρώμη

Αν δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ημερομηνία της πτήσης στην αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων, αλλά το σημαντικό για εσάς είναι η τιμή, καλό είναι να εστιάσετε στο να βρείτε μια ελκυστική προσφορά. Κατά διαστήματα, οι αεροπορικές εταιρείες προωθούν προσφορές για ταξίδια και είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Ρώμη.

Μπορείτε να επιλέξετε για την αναχώρησή σας το αεροδρόμιο της Αθήνας ή το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν συνδέσεις και από τα δύο βασικά αεροδρόμια της Ελλάδας αν και η διάρκεια πτήσης διαφέρει, και εξαρτάται επίσης από το αν επιλέξετε ενδιάμεσες στάσεις. Για την άφιξή σας, έχετε επίσης επιλογές. Η Ρώμη διαθέτει δύο αεροδρόμια, το Fiumicino (FCO) και το Ciampino (CIA).

Πώς να βρω φτηνές πτήσεις

Πρέπει να έχετε υπόψη ότι για να βρείτε οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, πρέπει να ταιριάξετε τις προσδοκίες σας με τις δυνατότητες των αεροπορικών εταιρειών. Εξετάστε την πιθανότητα να αλλάξετε την ημερομηνία πτήσης, επειδή ανάλογα με την ημερομηνία ή το δρομολόγιο, τα αεροπορικά εισιτήρια μπορεί να είναι δύο ή ακόμη και έως τρεις φορές φθηνότερα σε σχέση με λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα. Όταν ψάχνετε για φθηνά αεροπορικά, επιλέξτε αεροδρόμια που βρίσκονται πιο μακριά από το κέντρο της πόλης. Οι χρεώσεις αεροδρομίου είναι χαμηλότερες για αυτά, και επομένως τα εισιτήρια είναι επίσης φθηνότερα.

Χρειάζεται υπομονή και μια καλή μηχανή αναζήτησης πτήσεων για να βρείτε φθηνά εισιτήρια. Μπορείτε να βρείτε ελκυστικές προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες βάζουν διαφορετικές προσφορές όταν μειώνουν τις τιμές των πτήσεων προς Ρώμη και άλλες πόλεις στην Ευρώπη, και σε όλο τον κόσμο. Αν ψάχνετε για τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Μην ξεχνάτε ότι η ημερομηνία πτήσης είναι εξίσου σημαντική. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, όπως τα Χριστούγεννα ή οι καλοκαιρινές διακοπές, δύσκολα θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια φθηνά. Εάν η ημερομηνία πτήσης σας δεν μπορεί να αλλάξει, καλό θα ήταν να φροντίσετε να αγοράσετε το εισιτήριό σας το συντομότερο δυνατό. Όσο πιο κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης κάνετε την αναζήτησή σας, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βρείτε προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια.

Σύγκριση τιμών πτήσεων για Ρώμη

Όλοι όσοι αναζητούν προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων, γνωρίζουν πόσο κουραστικό είναι να χρησιμοποιείς μηχανές αναζήτησης σε ιστοσελίδες διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών. Πρέπει να πηγαίνεις από καρτέλα σε καρτέλα, αναζητώντας φθηνές πτήσεις για Ρώμη ή οποιονδήποτε άλλο προορισμό και να αλλάζεις τις ημερομηνίες ξανά και ξανά στο ημερολόγιο κάθε εταιρείας. Για να αποφύγετε όλη αυτήν την ταλαιπωρία, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απλή λύση.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μηχανή αναζήτησης eSky, η οποία σε αντίθεση με άλλες μηχανές αναζήτησης πτήσεων, διαθέτει σε ένα μέρος τις φθηνότερες πτήσεις προς Ρώμη που προσφέρονται από τακτικές αεροπορικές εταιρείες και φθηνές αεροπορικές εταιρείες.

Κατά την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων, εκτός από την τιμή, πρέπει να δώσετε προσοχή και σε άλλους παράγοντες. Μπορεί να μη βρείτε μεγάλες διαφορές μεταξύ διαφορετικών συνδέσεων σχετικά με τη διάρκεια της απευθείας πτήσης. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να φτάσετε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας ή σε συγκεκριμένο αεροδρόμιο ή να πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο που θα φτάσετε στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο.

 

Πότε πρέπει να ψάξω για φτηνές πτήσεις

Οι πτήσεις από Αθήνα είναι ένας φθηνός τρόπος για να δείτε τα αξιοθέατα στη Ρώμη. Ωστόσο, αξίζει να έχετε ευελιξία στην ημερομηνία της πτήσης, για να πληρώσετε όσο το δυνατόν λιγότερα για το εισιτήριο. Εάν η ημερομηνία της πτήσης για το ταξίδι σας δεν έχει καθοριστεί, χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης πτήσεων με την οποία μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια online προς Ρώμη.

Τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ρώμη είναι μερικές φορές πολύ φθηνά. Ωστόσο, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε αυτές τις προσφορές. Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο ή διάθεση να ψάξετε, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της eSky. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε το δρομολόγιο και τη μέγιστη τιμή που θέλετε να πληρώσετε για το εισιτήριο. Μόλις εμφανιστούν προσφορές από αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους για τη Ρώμη, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την πρωτεύουσα της Ιταλίας, οργανώστε το ταξίδι σας όσο νωρίτερα γίνεται. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη και θα εξοικονομήσετε χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε σε ένα υπέροχο δείπνο σε εστιατόρια στη Ρώμη. Όταν πρόκειται να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια, ακολουθήστε τον εξής απλό κανόνα: αγοράστε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς γίνεται.

Πώς να μειώσω το κόστος μιας πτήσης

Ο τρόπος για να βρείτε πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια δεν είναι απλά η επιλογή μιας αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους. Κάποιες φορές δεν είναι απαραίτητα η πιο οικονομική λύση. Το κόστος των αποσκευών που τοποθετούνται στην αποθήκη του αεροσκάφους μπορεί να είναι υψηλότερο από την τιμή του εισιτηρίου. Αυτό, λοιπόν, καταλήγει να μην είναι μια φθηνή λύση. Αν θέλετε να ρίξετε τις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές όσον αφορά τις αποσκευές σας.

Αν έχετε ευελιξία σε σχέση με τις ημερομηνίες, μπορείτε να βρείτε πληθώρα ευκαιριών για διακοπές στη Ρώμη. Εάν ενδιαφέρεστε για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων σε συγκεκριμένη ημερομηνία, ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο, ωστόσο μπορείτε επίσης να βρείτε φτηνές πτήσεις με αυτές τις προϋποθέσεις. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο νωρίτερα γίνεται.

Μπορείτε να βρείτε ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, αν δεν ενδιαφέρεστε για πρόσθετες υπηρεσίες και δεν έχετε καθορίσει αυστηρές ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης.

✔️ Υπάρχουν ειδικές προσφορές για πτήσεις του για Ρώμη στην eSky.gr;

Στην ιστοσελίδα της eSky.gr ανεβάζουμε τακτικά ταξιδιωτικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Ακολουθήστε μας και εμπνευστείτε!

✔️ Κατά την διάρκεια της κράτησης πτήσεων για Ρώμη μπορώ να αναλάβω την ασφάλιση;

Στην eSky.gr κατά την διάρκεια κράτησης πτήσεων, μπορείτε επίσης να αγοράσετε διαφορετικά είδη ασφάλισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη σε αυτό, το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές και άνετο.

✔️ Εάν κάνω κράτηση πτήσεων για Ρώμη, μπορώ επίσης να κάνω κράτηση καταλύματος επί τόπου;

Στην eSky.gr προσφέρουμε σύστημα αναζήτησης καταλυμάτων, χάρη στο οποίο μπορείτε να φροντίσετε τη διαμονή σας στο μέρος που ταξιδεύετε, ακόμη και πριν από το ταξίδι. Στο κατάλυμα μπορεί να γίνει κράτηση ανεξάρτητα από το εισιτήριο ή ως μέρος του πακέτου Πτήση + Ξενοδοχείο.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις για Ρώμη;

Στην eSky.gr διασφαλίζουμε ότι η προσφορά για πτήσεις για Ρώμη περιλαμβάνει όχι μόνο αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αλλά και εκείνες που ειδικεύονται σε υψηλά πρότυπα.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια στη Ρώμη

Δημοφιλή αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν για Ρώμη

Ψάχνετε για ξενοδοχείο; Ελέγξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ρώμη

Βρείτε το ξενοδοχείο στη Ρώμη