μενού

Αεροπορικά Εισιτήρια για Βερολίνο

Βερολίνο

αεροπορικα εισητηρια - Βερολίνο

Αξίζει να επισκεφθείς το Βερολίνο έστω και μία φορά. Πόλη των αντιθέσεων με βαρύ και ταραχώδες παρελθόν από τη μία και τη ζωντάνια και τη βοή ενός σύγχρονου παρόντος από την άλλη. Το ταξίδι αυτό μπορεί τώρα να γίνει ακόμα πιο προσιτό με αεροπορικά εισιτήρια για Βερολίνο από την eSky. Το Βερολίνο αποτελεί δημοφιλή προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου αλλά είναι και πολλοί αυτοί που επιλέγουν να ταξιδέψουν στη γερμανική πρωτεύουσα για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η σύνδεση Αθήνα-Βερολίνο έχει πολύ συχνά δρομολόγια και υπάρχει μεγάλο ποσοστό ταξιδιωτών που τη χρησιμοποιεί για να επισκέπτεται τις οικογένειές τους. Το δρομολόγιο εξυπηρετείται από πληθώρα αερομεταφορέων που συνδέουν τις δύο πόλεις.

Εξαρτάται και από το δρομολόγιο, αλλά οι πτήσεις για Βερολίνο διαρκούν συνήθως 3 ώρες περίπου. Μπορείτε να επιλέξετε τη σύνδεση διαφορετικών πτήσεων για πιο οικονομικές τιμές αλλά πρέπει να έχετε υπόψη ότι αυτές οι πτήσεις συνήθως διαρκούν περισσότερο.

Ψάχνετε φθηνές πτήσεις για Βερολίνο;

Αν ψάχνετε για πραγματικά φθηνές πτήσεις για Βερολίνο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της eSky, στην οποία μπορείτε να βρείτε ειδικές προσφορές, όπως φθηνές πτήσεις προς Βερολίνο και πολλές άλλες προσφορές για ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες γωνιές στον πλανήτη σε ελκυστικές τιμές, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία!

 

Χάρη στη μηχανή αναζήτησής μας, εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ, μπορείτε να βρείτε φθηνές πτήσεις από Αθήνα σε πολύ ελκυστική τιμή. Δεν είναι ανάγκη να ψάξετε σε ολόκληρο το ημερολόγιο για να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Βερολίνο σε τιμή που να ταιριάζει στην τσέπη σας.

Πώς να μειώσω το κόστος μιας πτήσης

Το να εξοικονομήσετε χρήματα εξασφαλίζοντας πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια δεν γίνεται απλά με την επιλογή μιας αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους. Κάποιες φορές δεν είναι απαραίτητα η πιο οικονομική λύση. Είναι πιθανό το κόστος των παραδοτέων αποσκευών να είναι μεγαλύτερο από την αγορά του εισιτηρίου. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να πληρώσετε πολλά παρά το γεγονός ότι έχετε επιλέξει έναν αερομεταφορέα χαμηλού κόστους. Αν λοιπόν θέλετε να επιτύχετε οικονομικές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων, μια καλή ιδέα είναι να είστε φειδωλοί όσον αφορά τα περιεχόμενα των αποσκευών σας.

Υπάρχει πληθώρα ευκαιριών για διακοπές στο Βερολίνο. Το κλειδί για την εύρεσή τους είναι η ευελιξία στις ημερομηνίες. Εάν η ημερομηνία αναχώρησής σας είναι συγκεκριμένη η αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, ίσως είναι λίγο πιο δύσκολη. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να βρείτε φτηνές πτήσεις με αυτές τις προϋποθέσεις. Μην ξεχάσετε όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φθηνά.

Μπορείτε να βρείτε ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, αν δεν έχετε συγκεκριμένες ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης και αν δεν σας ενδιαφέρουν οι πρόσθετες υπηρεσίες της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας.

Πώς να αναζητήσω φτηνές πτήσεις προς Βερολίνο

Αν κατά την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων, στόχος σας είναι η χαμηλή τιμή και δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ημερομηνίες του ταξιδιού, καλό είναι να εστιάσετε στο να βρείτε μια ελκυστική προσφορά. Κατά καιρούς, οι αεροπορικές εταιρείες βάζουν προσφορές για ταξίδια. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να αγοράσετε πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Βερολίνο.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε για την αναχώρησή σας το αεροδρόμιο της Αθήνας ή το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν συνδέσεις και από τα δύο βασικά αεροδρόμια της Ελλάδας με τη διάρκεια πτήσης να διαφέρει, ενώ εάν επιλέξετε ενδιάμεσες στάσεις, ο χρόνος αυτός θα αυξηθεί. Παράλληλα και για την άφιξή σας, έχετε επίσης επιλογές αεροδρομίου. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Τέγκελ και τον Αερολιμένα Σόνενφελντ.

Πώς να βρω φτηνές πτήσεις

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι για να βρείτε οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, πρέπει να ταιριάξετε τις δυνατότητες των αεροπορικών εταιρειών με τις δικές σας ανάγκες. Εάν οι μέρες του ταξιδιού σας είναι ευέλικτες, είστε από τους τυχερούς επειδή ανάλογα με την ημερομηνία ή το δρομολόγιο, τα αεροπορικά εισιτήρια μπορεί να είναι δύο ή ακόμη και έως τρεις φορές φθηνότερα σε σχέση με λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα. Όταν ψάχνετε για φθηνά αεροπορικά, τα αεροδρόμια που βρίσκονται λίγο έξω απ’ την πόλη είναι κρυμμένος θησαυρός. Σίγουρα θα θέλατε να προσγειωθείτε στο κεντρικό αεροδρόμιο της πόλης που έχετε επιλέξει, όμως τα αεροδρόμια που βρίσκονται πιο μακριά, μπορούν να σας προσφέρουν φθηνότερες επιλογές. Δεν αποτελεί μυστικό το γιατί συμβαίνει αυτό. Απλώς, οι χρεώσεις αεροδρομίου είναι χαμηλότερες για αυτά, και επομένως τα εισιτήρια είναι φθηνότερα.

Μια καλή μηχανή αναζήτησης πτήσεων και υπομονή είναι ό,τι χρειάζεστε για να βρείτε φθηνά εισιτήρια. Μπορείτε να βρείτε ελκυστικές προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού. Οι αεροπορικές εταιρείες συνηθίζουν να βάζουν διαφορετικές προσφορές όταν μειώνουν τις τιμές των πτήσεων τους προς τις ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αν, λοιπόν, ψάχνετε για τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Η ημερομηνία πτήσης είναι εξίσου σημαντική. Τα Χριστούγεννα ή οι καλοκαιρινές διακοπές είναι περίοδοι υψηλής ζήτησης και δεν θα βρείτε εύκολα αεροπορικά εισιτήρια φθηνά. Εάν δεν μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία πτήσης, καλό θα ήταν να φροντίσετε να αγοράσετε το εισιτήριό σας όσο πιο νωρίς γίνεται. Όσο πλησιάζετε στην ημερομηνία του ταξιδιού, τόσο λιγότερο πιθανό είναι η αναζήτησή σας να αποφέρει καλές προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια.

Σύγκριση τιμών πτήσεων

Αν ψάχνετε συχνά προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων, τότε θα γνωρίζετε πόσο εξουθενωτικό είναι να ψάχνεις σε μηχανές αναζήτησης σε ιστοσελίδες διαφορετικών αερομεταφορέων. Πρέπει να αλλάζεις καρτέλες και να εισαγάγεις διαφορετικές ημερομηνίες στη σελίδα κάθε εταιρείας ξεχωριστά. Η όλη διαδικασία είναι κουραστική και είναι καλύτερο να την αποφύγετε εφόσον υπάρχει η λύση για την αναζήτηση πτήσεων για ένα ταξίδι στο Βερολίνο ή οποιονδήποτε άλλο προορισμό.

Η λύση αυτή είναι η μηχανή αναζήτησης eSky, η οποία διαθέτει σε μία πλατφόρμα τις φθηνότερες πτήσεις προς Βερολίνο, που προσφέρονται από τακτικές αεροπορικές εταιρείες αλλά και φθηνές αεροπορικές εταιρείες. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες πτήσεων που χρειάζεστε.

Μη ρίξετε το βάρος μόνο στην τιμή. Κατά την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων, πρέπει να προσέξετε και άλλους παράγοντες. Όσον αφορά τη διάρκεια της απευθείας πτήσης, δεν θα βρείτε μεγάλες διαφορές. Αλλά μπορεί να μην έχετε ευελιξία στην ώρα, το αεροδρόμιο άφιξης ή τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσετε στο αεροδρόμιο ή στο σπίτι σας.

Πού μπορώ να βρω φτηνές πτήσεις

Ο πιο απλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων είναι η μηχανή αναζήτησης φθηνών πτήσεων της eSky, χάρη στην οποία μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τις προσφορές διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της eSky, επιλέξτε πτήση από Αθήνα προς Βερολίνο ή φθηνές πτήσεις από Θεσσαλονίκη, και επιλέξτε την ημερομηνία που θέλετε να ταξιδέψετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης eSky από τον υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνό σας με την εγκατάσταση της εφαρμογής για κινητά. Χρησιμοποιώντας την, μπορείτε εύκολα να βρείτε φτηνές πτήσεις προς Βερολίνο και άλλες πόλεις της Γερμανίας.

Στα αποτελέσματα αναζήτησης, θα δείτε μια λίστα με φθηνά εισιτήρια για Βερολίνο για τις ημερομηνίες που έχετε επιλέξει. Χάρη στη δυνατότητα να συγκρίνετε προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια από όλες τις αεροπορικές εταιρείες σε μία πλατφόρμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε τα φθηνότερα εισιτήρια για Βερολίνο.

Πότε πρέπει να ψάξω για φτηνές πτήσεις

Οι πτήσεις από Ελλάδα είναι ένας οικονομικός τρόπος για να δείτε τα αξιοθέατα στο Βερολίνο. Για να βρείτε καλές ευκαιρίες και να μην ξοδέψετε πολλά για τα εισιτήρια του ταξιδιού, καλό θα είναι να έχετε ευελιξία όσον αφορά την ημερομηνία της πτήσης. Εάν υπάρχει άνεση στις ημερομηνίες, χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης πτήσεων μπορείτε να βρείτε εύκολα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βερολίνο.

Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βερολίνο ακόμα και με 50 €. Ωστόσο, πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε αυτές τις προσφορές. Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο ή διάθεση να ψάξετε, εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της eSky και θα ενημερώνεστε για αυτές τις προσφορές αυτόματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε το δρομολόγιο και τη μέγιστη τιμή που θέλετε να πληρώσετε για το εισιτήριο. Μόλις εμφανιστούν προσφορές από αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους για Βερολίνο, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την πρωτεύουσα της Γερμανίας, οργανώστε το ταξίδι σας όσο νωρίτερα γίνεται. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για το Βερολίνο και θα εξοικονομήσετε χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε σε ένα υπέροχο δείπνο. Όταν πρόκειται να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια, ακολουθήστε τον εξής απλό κανόνα: αγοράστε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς γίνεται.

✔️ Υπάρχουν ειδικές προσφορές για πτήσεις του για Βερολίνο στην eSky.gr;

Στην ιστοσελίδα της eSky.gr ανεβάζουμε τακτικά ταξιδιωτικές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Ακολουθήστε μας και εμπνευστείτε!

✔️ Κατά την διάρκεια της κράτησης πτήσεων για Βερολίνο μπορώ να αναλάβω την ασφάλιση;

Στην eSky.gr κατά την διάρκεια κράτησης πτήσεων, μπορείτε επίσης να αγοράσετε διαφορετικά είδη ασφάλισης, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Χάρη σε αυτό, το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές και άνετο.

✔️ Εάν κάνω κράτηση πτήσεων για Βερολίνο, μπορώ επίσης να κάνω κράτηση καταλύματος επί τόπου;

Στην eSky.gr προσφέρουμε σύστημα αναζήτησης καταλυμάτων, χάρη στο οποίο μπορείτε να φροντίσετε τη διαμονή σας στο μέρος που ταξιδεύετε, ακόμη και πριν από το ταξίδι. Στο κατάλυμα μπορεί να γίνει κράτηση ανεξάρτητα από το εισιτήριο ή ως μέρος του πακέτου Πτήση + Ξενοδοχείο.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις για Βερολίνο;

Στην eSky.gr διασφαλίζουμε ότι η προσφορά για πτήσεις για Βερολίνο περιλαμβάνει όχι μόνο αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, αλλά και εκείνες που ειδικεύονται σε υψηλά πρότυπα.

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια στο Βερολίνο

Δημοφιλή αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν για Βερολίνο

Ψάχνετε για ξενοδοχείο; Ελέγξτε τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Βερολίνο

Βρείτε το ξενοδοχείο στο Βερολίνο