μενού

Aeroflot

Advertisement

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία Aeroflot στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

Advertisement

✔️ Πού πετάει η Aeroflot;

Η Aeroflot πετάει σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. Για να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα eSky.

✔️ Πότε μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια με Aeroflot;

Για την Aeroflot, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με παρόμοια δρομολόγια;

Υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς τις ίδιες πόλεις. Για να δείτε την πλήρη λίστα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα της eSky.

✔️ Μπορώ να κάνω κράτηση ξενοδοχείου με πτήση της αεροπορικής Aeroflot;

Χρησιμοποιήστε το σύστημα της eSky για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί με την πτήση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Πτήση + Ξενοδοχείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα χάρη στις εκπτώσεις των πακέτων μας.

Μάθετε περισσότερα για την Aeroflot

Aeroflot

Η αεροπορική εταιρεία Aeroflot είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρωσίας, και επίσης ο μεγαλύτερος στη ρωσική επικράτεια. Η εταιρεία υπάρχει επισήμως από τον Φεβρουάριο του 1923. Στα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης, ήταν ο μοναδικός αερομεταφορέας της χώρας και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος στον κόσμο. Το 1971, η αεροπορική εταιρεία συμπεριλήφθηκε στη δομή της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), και 9 χρόνια αργότερα αποτέλεσε τον επίσημο αερομεταφορέα των συμμετεχόντων στους 22ους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας. Προκειμένου να σηματοδοτηθεί η συγκεκριμένη περίσταση, χτίστηκε το νέο διεθνές αεροδρόμιο Sheremetyevo 2. Όταν η Σοβιετική Ένωση διασπάστηκε, ιδρύθηκαν στη Ρωσία και στις πρώην δημοκρατίες πολλές μεμονωμένες αεροπορικές εταιρείες, επίσης την ίδια χρονική περίοδο ιδρύθηκαν γύρω στις 300 με 500 περιφερειακές και τοπικές αερογραμμές που βασίζονταν στο στόλο της Aeroflot. Σύντομα, ο αερομεταφορέας μετατράπηκε σε συμμετοχική εταιρεία. Το 2006, η Aeroflot έγινε μέλος της ένωσης εταιρειών SkyTeam. Επί του παρόντος, η εταιρεία απαριθμεί 4 αστέρια στον πίνακα της Skytrax, και σύμφωνα με την Εταιρική Χρηματοοικονομική αναφορά είχε αναγνωριστεί ως η ισχυρότερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Σήμερα, ο Ρωσικός αερομεταφορέας εξυπηρετεί γύρω στους τριακόσιους προορισμούς σε εξήντα χώρες, μεταξύ των οποίων αεροδρόμια που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή και την Νότια Αμερική. Στην Πολωνία, τα αεροσκάφη της εταιρείας προσγειώνονται στη Βαρσοβία, επιπλέον στο πλαίσιο των επονομαζόμενων πτήσεων κοινού κωδικού, διαθέτει συνδέσεις από τα αεροδρόμια του Γκντανσκ, της Κρακοβίας και του Πόζναν.

Αποσκευές

Στην καμπίνα των αεροσκαφών της Aeroflot μπορείτε να πάρετε χειραποσκευές. Οι διαστάσεις και το βάρος τους καθορίζονται από την εταιρεία και υπάρχει περίπτωση να ποικίλλουν ανάλογα με την ταξιδιωτική θέση ή το δρομολόγιο.

Στην Aeroflot οι καταγεγραμμένες αποσκευές πρέπει εξίσου να έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις και βάρος. Και σε αυτήν την περίπτωση όλα εξαρτώνται από την ταξιδιωτική θέση και το δρομολόγιο.

Ταξιδιωτικές θέσεις

Όσοι ταξιδεύουν στην οικονομική θέση έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα οπτικοακουστικών προγραμμάτων, ραδιοφωνικών καναλιών, τηλεόρασης, καθώς και σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών. Οι ταξιδιώτες των διακεκριμένων και προνομιακών θέσεων έχουν επιπροσθέτως πρόσβαση σε ακουστικά βιβλία και βιντεοπαιχνίδια. Όλοι οι επιβάτες ανεξαρτήτως θέσης μπορούν να κάνουν τις αγορές τους αφορολόγητα εντός της καμπίνας. Η διαφορά ανάμεσα στην οικονομική, στη διακεκριμένη και στην προνομιακή θέση βρίσκεται στην άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού – στην οικονομική θέση ο κενός χώρος ανάμεσα στα καθίσματα είναι περιορισμένος. Επιπλέον, τα γεύματα στη διακεκριμένη και προνομιακή θέση σερβίρονται σε πορσελάνινα σκεύη.

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων

Όταν ταξιδεύετε με τις αερογραμμές Aeroflot, μπορείτε να κάνετε διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων από 24 ώρες έως 90 λεπτά πριν από την αναχώρηση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη έως και 45 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη. Με την Aeroflot, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε τον έλεγχο των εισιτηρίων από το κινητό σας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τη σχετική εφαρμογή. Εκτός από τον διαδικτυακό έλεγχο των εισιτηρίων, ο επιβάτης πρέπει να παρουσιαστεί στο αεροδρόμιο με την κάρτα επιβίβασης σε έντυπη μορφή. Όταν ταξιδεύετε από αεροδρόμια των ΗΠΑ και της Ινδίας δεν υπάρχει η δυνατότητα για διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων. Δεν μπορείτε επίσης να κάνετε διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων, όταν ταξιδεύετε με παιδί μικρότερο των 2 ετών.

Στόλος

Ο στόλος του Ρωσικού αερομεταφορέα αποτελείται από 190 αεροσκάφη τύπου Airbus 320-200, A321-200, A330-200, A330-300, Boeing 737-800, Boeing 777-300ER and Suchoj SuperJet 100-95B. Η μέση ηλικία αυτών των αεροσκαφών είναι μικρότερη των 4 ετών.

Αεροδρόμιο Μόσχα- Sheremetyevo

Το διεθνές αεροδρόμιο βρίσκεται κοντά στη Ρωσική πρωτεύουσα. Μέχρι πρόσφατα, όσον αφορά στους επιβάτες που έκαναν έλεγχο εισιτηρίων, κατείχε την πρώτη θέση, όμως το 2008 στην πρώτη θέση πέρασε το αεροδρόμιο Μόσχα-Domodiewo. Παρ’ όλα αυτά, το Sheremetyevo είναι το πιο σημαντικό αεροδρόμιο της Μόσχας. Στο χώρο του αεροδρομίου, υπάρχoυν υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα στους τερματικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένων των αδασμολόγητων, ενώ ασύρματη διαδικτυακή σύνδεση είναι επίσης διαθέσιμη, χωρίς χρέωση σε όλους τους τερματικούς σταθμούς (B, C, D, E και F).

Γεύματα και ροφήματα

Μέσα στα αεροσκάφη του αερομεταφορέα Aeroflot, σερβίρονται τέσσερα γεύματα, συμπεριλαμβανομένων δύο ζεστών, εξαρτάται από την πτήση. Εκτός αυτού, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προσφέρονται στους επιβάτες δωρεάν χυμοί και τα ευρέως γνωστά αναψυκτικά. Εντός της καμπίνας μπορείτε να αγοράσετε κρασί, μπίρα και βότκα. Κατόπιν αιτήσεως, η εταιρεία σερβίρει γεύματα για χορτοφάγους και διαβητικούς.