μενού

KM Malta Airlines

Advertisement

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία KM Malta Airlines στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

Advertisement

✔️ Πού πετάει η KM Malta Airlines;

Η KM Malta Airlines πετάει σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. Για να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα eSky.

✔️ Πότε μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια με KM Malta Airlines;

Για την KM Malta Airlines, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με παρόμοια δρομολόγια;

Υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς τις ίδιες πόλεις. Για να δείτε την πλήρη λίστα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα της eSky.

✔️ Μπορώ να κάνω κράτηση ξενοδοχείου με πτήση της αεροπορικής KM Malta Airlines;

Χρησιμοποιήστε το σύστημα της eSky για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί με την πτήση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Πτήση + Ξενοδοχείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα χάρη στις εκπτώσεις των πακέτων μας.

Μάθετε περισσότερα για την KM Malta Airlines

KM Malta Airlines

Η Μάλτα είναι ένα μικρό κρατίδιο της Μεσογείου. Παρά την όχι και τόσο μεγάλη της έκταση, μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι διαθέτει δικό της αερομεταφορέα, την εταιρεία Air Malta, η οποία ιδρύθηκε τον 20ό αιώνα. Το 1973 η εταιρεία καταχωρίστηκε στο μητρώο με σχετικό ψήφισμα της μαλτεζικής βουλής. Ωστόσο λίγα ήταν τότε γνωστά για τον αερομεταφορέα Air Malta, και ασφαλώς δεν αναμενόταν τέτοια εκκωφαντική επιτυχία. Μόλις την 1η Απριλίου του 1974, έναν χρόνο αργότερα, απογειώθηκαν τα πρώτα δύο αεροπλάνα της.

Ο αερομεταφορέας Air Malta πραγματοποιεί πτήσεις προς διάφορους προορισμούς του κόσμου, προσφέροντας ένα σύνολο 45 αεροπορικών συνδέσεων. Υπάρχουν πολλές πτήσεις προς την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Ο κωδικός IATA του μαλτεζικού αερομεταφορέα είναι ο «KM».

Παραδοτέες αποσκευές στην Air Malta

Αξίζει να έχετε υπόψη σας ότι κάθε παραδοτέα αποσκευή της εταιρείας Air Malta δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 32 kg. Το μέγιστο βάρος των αποσκευών, λοιπόν, επιβάλλεται εκ των προτέρων από τον εν λόγω αερομεταφορέα. Εάν ταξιδεύετε με οικονομική θέση, μπορείτε να πάρετε μαζί σας μία αποσκευή βάρους έως και 32 kg, ενώ σε περίπτωση που προμηθευτείτε από την Air Malta αεροπορικό εισιτήριο πρώτης θέσης, έχετε τη δυνατότητα για δύο αποσκευές βάρους έως και 32 kg η καθεμία. Η ποσότητα των υπερμεγέθων αποσκευών είναι πληρωτέα σύμφωνα με τις τιμές που προβλέπει ο σχετικός τιμοκατάλογος, επομένως αξίζει να ελέγχετε το ακριβές βάρος της βαλίτσας ή του ταξιδιωτικού σας σάκου πριν από την ημέρα της αναχώρησης. Σε περίπτωση απώλειας αποσκευών ή πολύτιμων αντικειμένων αρκεί μια αναφορά του συμβάντος στην εταιρεία Air Malta, και το προσωπικό εξυπηρέτησης θα αντιμετωπίσει το ζήτημα με τη δέουσα επιμέλεια.

Χειραποσκευές στην Air Malta

Ο αερομεταφορέας Air Malta έχει επίσης εισαγάγει περιορισμούς όσον αφορά τις χειραποσκευές. Οι διαστάσεις και το βάρος της χειραποσκευής καθώς επίσης και ο χώρος της αποθήκευσής της καθορίζονται επακριβώς. Οι τιμές των διαστάσεων της χειραποσκευής της Air Malta πρέπει να είναι το πολύ έως και 40x55x25 cm. Έχει ωστόσο ενδιαφέρον να αναφερθεί ότι το μέγιστο βάρος της δεν χρειάζεται να βρίσκεται εντός της αυστηρά καθορισμένης τιμής των 10 kg. Τη συγκεκριμένη τιμή βάρους μπορείτε ελαφρώς να την υπερβείτε – το μόνο που απαιτείται είναι η χειραποσκευή να χωρά στον χώρο που διαθέτει το ντουλάπι της καμπίνας από πάνω σας. Επιπλέον ο αερομεταφορέας Air Malta επιτρέπει στους επιβάτες να παίρνουν μαζί τους στο αεροσκάφος πρόσθετο φορτίο των 2 kg το πολύ, το οποίο μπορούν να τοποθετούν κάτω από το κάθισμα. Αποτελεί ειδικό τύπο αποσκευής, που σας επιτρέπει να παίρνετε μαζί σας την κάμερά σας, τον μικρό σας φορητό υπολογιστή ή το τάμπλετ σας. Εντούτοις οι τιμές των διαστάσεων της εν λόγω αποσκευής δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 40x30x15 cm. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αυτές οι αποσκευές της Air Malta δεν επιτρέπεται να διαθέτουν αιχμηρά αντικείμενα όπως ξυριστικές λεπίδες και λίμες νυχιών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη μεταφορά καλλυντικών ή ροφημάτων, να θυμάστε ότι πρέπει να τηρείται το όριο των 100 ml συνολικού υγρού προϊόντος.

Τι θέσεις κράτησης προσφέρει η εταιρεία Air Malta;

Η Air Malta δεν διαφέρει από τους υπόλοιπους αερομεταφορείς ως προς το γεγονός ότι, όπως και οι άλλοι, έτσι και αυτή προσφέρει δρομολόγια τόσο σε πρώτη όσο και σε οικονομική θέση. Ανάλογα με την κατηγορία που επιλέγετε, αναμένετε και τα αντίστοιχα οφέλη. Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η οικονομική θέση της Air Malta συνοδεύεται από μικρότερα οφέλη. Μπορείτε, φυσικά, να αγοράσετε μια φθηνότερη πτήση με την Air Malta, αλλά υποχρεούστε να συμμορφωθείτε με τους ταξιδιωτικούς κανόνες που ορίζει ο αερομεταφορέας. Η πρώτη θέση της Air Malta επιτρέπει την πρόσβαση στις αποκλειστικές υπηρεσίες που παρέχει μια τέτοια κατηγορία όσον αφορά τον έλεγχο των εισιτηρίων. Στην πράξη αυτό βεβαίως σημαίνει ταχύτερη διαδικασία του εν λόγω ελέγχου και ευκολότερη πρόσβαση στην κάρτα επιβίβασης. Επιπλέον όσοι πετούν με πρώτη θέση μπορούν να περιμένουν ότι θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Πρόκειται για μια εξαιρετική παροχή. Και φυσικά, εφόσον έχετε εισιτήριο πρώτης θέσης στην Air Malta, μπορείτε να επωφεληθείτε από την επιλογή ακύρωσης χωρίς την επιβολή πρόσθετου κόστους.

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων στην Air Malta

Στην Air Malta ο διαδικτυακός έλεγχος των εισιτηρίων είναι πολύ απλός. Απλώς μεταβαίνετε στην κατάλληλη καρτέλα του ιστότοπου, εισάγετε τα στοιχεία σας, απαντάτε σε λίγες ερωτήσεις ασφαλείας και στη συνέχεια εκτυπώνετε την κάρτα επιβίβασής σας. Ο διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων της Air Malta σάς επιτρέπει να καταφθάνετε στο αεροδρόμιο μέχρι και 45 λεπτά πριν από την αναχώρηση. Με το που βρεθείτε στον χώρο, αφήνετε τις παραδοτέες αποσκευές σας και επιβιβάζεστε. Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση, που σας εξοικονομεί σημαντικό χρόνο και κάνει το ταξίδι σας πολύ πιο ξένοιαστο, καθώς δεν χρειάζεται να καταφθάνετε στο αεροδρόμιο πολύ νωρίτερα. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι η Air Malta δεν προσφέρει ακόμα διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων για όλους τους προορισμούς. Αξίζει να ελέγχετε από πριν εάν ο προορισμός σας περιλαμβάνει αυτήν τη μέθοδο ελέγχου των εισιτηρίων. Επίσης φροντίστε να ελέγχετε την ώρα! Ο διαδικτυακός έλεγχος των εισιτηρίων σάς επιτρέπει να φτάνετε στο αεροδρόμιο σχεδόν μία ώρα αργότερα. Σε περίπτωση όμως που δεν εμφανιστείτε εγκαίρως, το αεροπλάνο θα φύγει χωρίς εσάς.

Τι αεροσκάφη περιλαμβάνονται στον στόλο της Air Malta;

Η Air Malta διαθέτει αεροσκάφη τύπου Airbus. Παρόλο που ο στόλος της Air Malta δεν είναι ευρέως αναπτυγμένος, περιλαμβάνει μερικά αεροσκάφη τύπου Airbus A320-200 και A319-100, καθώς επίσης και A320neo. Ο αριθμός των αεροσκαφών αλλάζει συχνά, αλλά συνήθως ο στόλος αποτελείται από περίπου 10 ή ελαφρώς περισσότερα αεροσκάφη. Παρά το γεγονός αυτό, η Air Malta προσφέρει μέχρι και 45 συνδέσεις με άλλους αερολιμένες, ένα νούμερο αρκετά υψηλό.

Πού βρίσκονται τα κεντρικά της εταιρείας Air Malta;

Το αεροδρόμιο στο οποίο θα φτάσετε, εφόσον επιλέξετε να περάσετε χρόνο στη Μάλτα, είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Μάλτας. Σημαντικό είναι το ότι βρίσκεται μόλις περί τα 6,5 χλμ από τη Βαλέτα, την πρωτεύουσα της Μάλτας, καθώς χάρη σε αυτό μπορείτε να βρεθείτε στο κέντρο πολύ σύντομα. Αποτελεί το μοναδικό διεθνές αεροδρόμιο της Μάλτας και για αυτό είναι και το πιο δημοφιλές. Στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου υπάρχει και λεωφορειακό δίκτυο, το οποίο εξυπηρετεί διάφορες γραμμές. Έτσι η πρόσβαση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Air Malta είναι αρκετά εύκολη. Το αεροδρόμιο διαθέτει επίσης καταστήματα και εστιατόρια, επομένως μπορείτε να οργανώσετε εύκολα τον χρόνο σας ενώ περιμένετε για την πτήση σας.

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι, εφόσον προμηθευτείτε εισιτήριο πρώτης θέσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αίθουσα διακεκριμένων επιβατών, το γνωστό ως Vallette Club. Η συγκεκριμένη αίθουσα υπάρχει στο αεροδρόμιο προκειμένου οι ταξιδιώτες να μπορούν να απολαύσουν την ησυχία τους πριν από την πτήση. Η Air Malta σάς επιτρέπει επίσης να ταξιδεύετε με τα κατοικίδιά σας. Ο μαλτεζικός αερομεταφορέας επιτρέπει να τοποθετούνται στην επιβατική καμπίνα γάτες και σκύλοι συνολικού βάρους έως και 10 kg. Τα υπόλοιπα ζώα μεταφέρονται σε έναν ειδικό χώρο. Για όσους αγοράζουν εισιτήριο πρώτης θέσης σερβίρονται δωρεάν γεύματα από την Air Malta. Υπάρχει και η δυνατότητα, ωστόσο, να χρησιμοποιήσει κανείς το εστιατόριο του αεροδρομίου πριν και μετά τον έλεγχο των εισιτηρίων.