μενού

Transavia

Advertisement

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία Transavia στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

Εμφάνιση φίλτρων
Advertisement

✔️ Πού πετάει η Transavia;

Η Transavia πετάει σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. Για να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα eSky.

✔️ Πότε μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια με Transavia;

Για την Transavia, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με παρόμοια δρομολόγια;

Υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς τις ίδιες πόλεις. Για να δείτε την πλήρη λίστα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα της eSky.

✔️ Μπορώ να κάνω κράτηση ξενοδοχείου με πτήση της αεροπορικής Transavia;

Χρησιμοποιήστε το σύστημα της eSky για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί με την πτήση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Πτήση + Ξενοδοχείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα χάρη στις εκπτώσεις των πακέτων μας.

Μάθετε περισσότερα για την Transavia

Transavia

Η Transavia, μέλος του ομίλου Air France-KLM και με κωδικό IATA τον «HV», είναι ένας ολλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των τακτικών και των ναυλωμένων πτήσεων για περισσότερα από 50 χρόνια. Πραγματοποιεί πτήσεις προς 100 και πλέον προορισμούς, φιλοξενώντας κάθε χρόνο στον μοντέρνο στόλο της περίπου εννιά εκατομμύρια επιβατών.

Στόλος

Ο στόλος της Transavia απαρτίζεται από περί τα 75 αεροσκάφη Boeing, ως επί το πλείστον τύπου 737-800 (189 θέσεων) καθώς και μερικά του τύπου 737-700 (149 θέσεων). Τα αεροπλάνα της εταιρείας είναι σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον. Οι θέσεις τους είναι κατασκευασμένες από το άκρως αναπαυτικό υλικό τύπου E-Leather®, χάρη στο οποίο επιτυγχάνονται μικρότερα κόστη καυσίμων και καθαρισμού. Επιπλέον, μερικά από τα αεροπλάνα της Transavia είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Sky Interior, φωτισμό οροφής τύπου LED, ο οποίος συνεισφέρει στη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας και προσδίδει στις πτήσεις ένα επιπλέον στοιχείο αισθητικής.

Κεντρικό αεροδρόμιο

Μεταξύ των έξι κόμβων της εταιρείας, το πλέον κομβικό αεροδρόμιο της Transavia είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Σκίπχολ, ο πέμπτος πιο πολυσύχναστος αερολιμένας της Ευρώπης από την άποψη του αριθμού των επιβατών. Βρίσκεται 9,1 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Άμστερνταμ, στον δήμο Χααρλεμερμέιρ της Βόρειας Ολλανδίας. Στις πολυάριθμες υπηρεσίες του αεροδρομίου συγκαταλέγονται διάφορα επώνυμα καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, καταλύματα, σταθμοί πρώτων βοηθειών και εργασίας, ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες, μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής συμβατικών νομισμάτων αλλά και κρυπτονομισμάτων, ίντερνετ καφέ και δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο· καθώς και χώροι και εγκαταστάσεις αναψυχής όπως σπα και καρέκλες μασάζ, πάρκο, ακόμα και μουσείο.

Αποσκευές

Χειραποσκευές στην Transavia
Κάθε χειραποσκευή επιβάτη της Transavia με μέγιστες τιμές διαστάσεων τις 45x40x25 cm και βάρους τα 10 kg επισημαίνεται κατά τον έλεγχο των αποσκευών ή στην πύλη με πράσινη ετικέτα και είναι εγγυημένα ελεύθερη προς επιβίβαση στην καμπίνα του αεροσκάφους και προς τοποθέτηση κάτω από το μπροστινό κάθισμα της ανάλογης θέσης.
Χειραποσκευές του ίδιου βάρους αλλά με μέγιστες τιμές διαστάσεων τις 55x40x25 cm επιτρέπονται επίσης επί της καμπίνας, πλην όμως επισημαίνονται με κόκκινη ετικέτα και τοποθετούνται στους ειδικούς χώρους που βρίσκονται πάνω από τις θέσεις, με το ρίσκο της αναγκαστικής τοποθέτησής τους στην αποθήκη του αεροσκάφους σε περίπτωση που οι εν λόγω χώροι γεμίσουν. Το κόστος που επιβάλλεται στην πύλη για μια τέτοια αναγκαστική τοποθέτηση ανέρχεται στα €40 ανά αποσκευή. Σε περίπτωση που ο επιβάτης επιθυμεί να πάρει μαζί του στην καμπίνα κάποια υπερμεγέθη αποσκευή, υπάρχει πάντα η δυνατότητα της κράτησης επιπλέον θέσης.

Σχετικά με τη μεταφορά υγρών επιτρέπεται να γίνεται σε δοχεία χωρητικότητας έως και 100 ml ανά συσκευασία, ενώ στο σύνολό τους δεν πρέπει να ξεπερνούν το 1 λίτρο. Κάθε επιβάτης οφείλει να έχει τα δοχεία σε μία διαφανή επανασφραγιζόμενη σακούλα, η οποία θα πρέπει να παραδίδεται ξεχωριστά κατά τον έλεγχο. Ωστόσο δεν υπάρχουν σχετικοί περιορισμοί για τη μεταφορά βρεφικών τροφών και φαρμάκων καθώς και ψυκτικών ουσιών για τη διατήρησή τους.

Επιπλέον, οι χειραποσκευές δεν επιτρέπεται να περιέχουν όπλα· αιχμηρά αντικείμενα· αμβλέα αντικείμενα, όπως μπαστούνια του γκολφ· εκρηκτικές, εύφλεκτες, χημικές ή τοξικές ύλες.

Παραδοτέες αποσκευές στην Transavia

Η καλύτερη επιλογή που προσφέρει η Transavia για τις παραδοτέες αποσκευές είναι η διαδικτυακή δήλωση και πληρωμή τους μέσω της υπηρεσίας My Transavia. Σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης επιθυμεί να μεταφέρει με την πτήση του επιπλέον παραδοτέες αποσκευές αφού έχει γίνει ο έλεγχός τους, η χρέωση που επιβάλλεται στο αεροδρόμιο είναι €15 ανά 5 kg.

Το συνολικό μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος παραδοτέων αποσκευών που μπορεί να πάρει μαζί του ένας επιβάτης είναι τα 50 kg, με μέγιστο βάρος ανά αποσκευή τα 32 kg. Η χρέωση εξαρτάται από το συνολικό βάρος, το δρομολόγιο, τον τύπο της δήλωσης (διαδικτυακός ή στο αεροδρόμιο) ενώ παίζει ρόλο και το αν οι αποσκευές σχετίζονται με πακέτο διακοπών που έχει κλείσει κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Κατηγορίες κράτησης

Οι κατηγορίες κράτησης της Transavia είναι τρεις: η Basic, η Plus και η Max. Η κατηγορία Plus καλύπτει, μεταξύ άλλων, τη δήλωση 20 kg παραδοτέων αποσκευών και την επιλογή μέσα από το σύνολο των διαθέσιμων βασικών θέσεων του αεροπλάνου. Η δε κατηγορία Max εξασφαλίζει μία επιπλέον μικρή χειραποσκευή με όριο βάρους τα 10 kg, τη δήλωση 30 kg παραδοτέων αποσκευών, την επιλογή οποιασδήποτε διαθέσιμης θέσης στο αεροπλάνο και την προτεραιότητα στον έλεγχο ασφαλείας και την επιβίβαση. Επιπλέον, αμφότερες οι δύο αυτές κατηγορίες εξαργυρώσιμους πόντους Flying Blue Miles καθώς και τη δυνατότητα της δωρεάν αλλαγής του εισιτηρίου έως και 14 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη πτήση.

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων (τσεκ-ιν)

Το διαδικτυακό τσεκ-ιν της Transavia ανοίγει 30 ώρες πριν από την προγραμματισμένη πτήση και κλείνει τέσσερις ώρες ή μία ώρα πριν, ανάλογα με το αεροδρόμιο αναχώρησης. Η εταιρεία στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα 30 ώρες πριν από την πτήση, σηματοδοτώντας την έναρξη της δυνατότητας του διαδικτυακού ελέγχου και υπενθυμίζοντας το χρονικό όριο για την πραγματοποίησή του. Επισημαίνεται ότι για πτήσεις με ανταπόκριση ο διαδικτυακός έλεγχος είναι επίσης διαθέσιμος, χωρίς όμως να παρέχει τη δυνατότητα της επιλογής θέσης. Τέλος, η υπηρεσία προσφέρεται για κάθε πτήση της Transavia εκτός από εκείνες που αναχωρούν από το Ντουμπάι.