μενού

Sky Airline

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία Sky Airline στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

Get to know more about Sky Airline

Sky Airline

Η Sky Airline είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Χιλή και ιδρύθηκε το 1981 ως Sky Service, μπορεί λοιπόν να καυχιέται ότι διαθέτει αρκετά μεγάλη παράδοση. Είκοσι χρόνια αργότερα, το ιδιοκτησιακό της καθεστώς άλλαξε και μετονομάστηκε σε Sky Airline. Σημαντική χρονιά στην ιστορία των αερογραμμών είναι το 2009, όταν η Sky Airline υπέγραψε σύμβαση με την Αργεντίνικη Aerolineas Argentinas. Χάρη σε αυτήν, ο αερομεταφορέας μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα γραφεία της Sky Airline. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις ανάμεσα στις χώρες της Νότιας Αμερικής – Βραζιλία, Αργεντινή, Βολιβία, Περού, Ουρουγουάη – καθώς επίσης και πτήσεις εσωτερικού στη Χιλή.

Sky Airline – αποσκευές

Στην Sky Airline, οι ταξιδιώτες μπορούν να φέρουν μία ή δύο χειραποσκευές, εξαρτάται από την επιλογή που έχουν αγοράσει, καθώς επίσης ελεγμένες αποσκευές και ζώα. Οι κανόνες που ισχύουν για τα αεροπλάνα είναι διεθνείς δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται κανείς με αυτούς.

Sky Airline – χειραποσκευές

Η Sky Airline επιτρέπει δύο τύπους χειραποσκευών.

Ο πρώτος είναι οι βασικές χειραποσκευές, διατίθενται για όλους τους επιβάτες, ανεξάρτητα από το ποσό που έχουν πληρώσει. Κάθε επιβάτης επιτρέπεται να πάρει μία αποσκευή με περιεχόμενο της επιλογής τους, αρκεί να πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις꞉ •

 • Διαστάσεις 25x35x45 εκ. 
 • Ανώτατο βάρος 20 κιλά

Μετά την αγορά του ναύλου Plus ή Full, μπορείτε επίσης να πάρετε στο αεροσκάφος αποσκευή꞉

 • Διαστάσεις 25x35x55 εκ.
 • Ανώτατο βάρος 20 κιλά

Πρέπει να θυμάστε ότι οι διαστάσεις των αποσκευών συμπεριλαμβάνουν τις ρόδες και τις χειρολαβές. Χωρίς επιπλέον χρέωση μπορείτε να φέρετε꞉ πατερίτσες, αναπηρικό αμαξίδιο, καροτσάκι, προσθετικό μέλος, μπαστούνι, φιαλίδια ινσουλίνης, συμπυκνωτή οξυγόνου και μηχάνημα αιμοκάθαρσης. Εάν πληρούν τις επίσημες προδιαγραφές, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τεφροδόχους.

Τι δεν μπορείτε να φέρετε μαζί σας στα αεροσκάφη της Sky Airline;

Ο αερομεταφορέας απαγορεύει να πάρετε στο αεροσκάφος αντικείμενα όπως꞉

 • Πυροτεχνικά υλικά
 • Αιχμηρά αντικείμενα꞉ βελονάκι, ψαλίδι, μαχαίρια, σουγιάδες, ξυράφια
 • Ερεθιστικά
 • Σπρέι πιπεριού
 • Όπλο ηλεκτροσόκ
 • Διαβρωτικά, εύφλεκτα, ραδιενεργά αντικείμενα
 • Εύφλεκτα υγρά
 • Μη συσκευασμένες μπαταρίες λιθίου

Ζώα, μουσικά όργανα, αλκοόλ

Τα αεροπλάνα της Sky Airline μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν ζώα, μουσικά όργανα και αλκοολούχα ποτά. Όσον αφορά τα ζώα, οι επιβάτες μπορούν να συνοδεύονται στο αεροσκάφος μόνο από σκύλους ή γάτες. Το βάρος αυτών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 12 κιλά, και υπάρχουν μόνο 2 θέσεις για ζώα σε ολόκληρο το αεροσκάφος για κάθε πτήση.

Όσοι αγαπούν τη μουσική είναι περισσότερο ευνοημένοι꞉ τους δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρουν διάφορα μουσικά όργανα στο αεροσκάφος, όπως κιθάρες και βιολιά, καθώς επίσης και όποιο άλλο μουσικό όργανο μπορεί να μεταφερθεί σε μαλακή θήκη. Οι μέγιστες διαστάσεις είναι 110x45x20 εκ., και το βάρος꞉ 20 κιλά. Στην περίπτωση του αλκοόλ, οι κανονισμοί ποικίλλουν και θα πρέπει να ελέγξετε τι ισχύει στην χώρα προορισμού. Στις πτήσεις εσωτερικού και προς το Περού, κάθε επιβάτης μπορεί να πάρει μαζί του μέχρι και 5 λίτρα αλκοόλ σε μπουκάλια του ενός λίτρου.

Καταγεγραμμένες αποσκευές

Στη Sky Airline μπορείτε να πάρετε καταγεγραμμένες αποσκευές μόνο έπειτα από αγορά του ναύλου Full ή Plus. Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε ταξιδιώτης δικαιούται να πάρει αποσκευή μέγιστου βάρους 23 κιλών, χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα παιδιά επιτρέπεται αποσκευή του ιδίου βάρους, όπως στους ενηλίκους· τα βρέφη δεν δικαιούνται τίποτα. Οι επιβάτες που έχουν αγοράσει τον ναύλο Full μπορούν να πάρουν δύο αποσκευές.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες αποσκευές από αυτές που προβλέπει ο ναύλος σας, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον αποσκευές σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του αερομεταφορέα. Το βάρος των επιπλέον αποσκευών εξαρτάται από τον προορισμό. Σε δρομολόγια προς / από τη Λίμα και στη Χιλή, μπορείτε να φέρετε αποσκευές μέχρι 45 κιλά, και από / προς Αργεντινή – μέχρι 32 κιλά. Ανεξάρτητα από την τιμή και τον ναύλο, το άθροισμα των διαστάσεων (μήκους, ύψους, πλάτους) των καταγεγραμμένων αποσκευών δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 158 εκ.

Κατηγορίες ταξιδιωτικών θέσεων

Στη Sky Airline υπάρχουν τρεις κατηγορίες ταξιδιωτικών θέσεων꞉

 • Zero
 • Plus
 • Full

Διαφέρουν κυρίως ως προς τον αριθμό των επιτρεπόμενων αποσκευών ανά επιβάτη. Ο ναύλος Zero επιτρέπει μόνο τη βασική χειραποσκευή, ο ναύλος Plus επιτρέπει δύο χειραποσκευές και μία καταγεγραμμένη, ενώ ο ναύλος Full επιτρέπει δύο χειραποσκευές και δύο καταγεγραμμένες αποσκευές. Οι κανονισμοί αναφορικά με τα μεγέθη και το είδος των μεταφερόμενων αντικειμένων είναι οι ίδιοι για όλους τους ναύλους.

Έλεγχος εισιτηρίων στη Sky Airline

Στη Sky Airline, μπορείτε να κάνετε διαδικτυακό έλεγχο των εισιτηρίων σας από 48 έως και 1 ώρα πριν από την προγραμματισμένη απογείωση. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε τον έλεγχο των εισιτηρίων στο αεροδρόμιο στα γκισέ Sky Express, χωρίς επιπλέον χρέωση. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να έχει γίνει δύο ώρες πριν από την αναχώρηση.

Στόλος και αεροδρόμιο

Η βάση των αεροσκαφών της Sky Airline βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Arturo Merino Benítez του Σαντιάγκο (SCL).

Επί του παρόντος, οι αερογραμμές έχουν 26 σκάφη꞉ 9 Airbus A319-100 και 17 Airbus A320neo, και περιμένουν 27 ακόμα, επίσης Airbus με την επωνυμία του κατασκευαστή.

Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει συντριβεί αεροσκάφος της Sky Airline.