μενού

Condor

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία Condor στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

✔️ Πού πετάει η Condor;

Η Condor πετάει σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. Για να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα eSky.

✔️ Πότε μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια με Condor;

Για την Condor, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με παρόμοια δρομολόγια;

Υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς τις ίδιες πόλεις. Για να δείτε την πλήρη λίστα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα της eSky.

✔️ Μπορώ να κάνω κράτηση ξενοδοχείου με πτήση της αεροπορικής Condor;

Χρησιμοποιήστε το σύστημα της eSky για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί με την πτήση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Πτήση + Ξενοδοχείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα χάρη στις εκπτώσεις των πακέτων μας.

Get to know more about Condor

Condor

Η εταιρεία Condor Airlines είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας για περιόδους διακοπών, όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και παγκοσμίως. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του στόλου και τον αριθμό των επιβατών που εξυπηρετούνται, είναι η τρίτη μεγαλύτερη γερμανική αεροπορική εταιρεία. Η Condor Airlines ιδρύθηκε το 1955. Η αρχική ονομασία ήταν Deutsche Flugdienst GmbH, αλλά μετά την εξαγορά από την Condor-Luftreederei το 1961, μετονομάστηκε σε Condor Flugdienst. Τα πρώτα δρομολόγια μακρινών αποστάσεων πραγματοποιήθηκαν το 1962 και ήταν πτήσεις προς την Κένυα, την Ταϊλάνδη και τη Σρι Λάνκα. Η Condor παρέχει επίσης ναυλωμένες πτήσεις από το 1965. Το 1969, η Condor εξαγόρασε το 40% της Lufthansa. Περίπου 20 χρόνια αργότερα, η γερμανική εταιρεία σε συνεργασία με την Turkish Airlines, έχοντας ως στόχο την εξυπηρέτηση επιβατών που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής στη γραμμή Γερμανία-Τουρκία, δημιούργησε την SunExpress airlines, και το 1991 η αεροπορική εταιρεία Condor ήταν η πρώτη από τις αεροπορικές εταιρείες ναυλωμένων πτήσεων που παρείχε τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου σε πιο άνετη κατηγορία θέσης από την οικονομική. Από το 2000, οι μετοχές της Lufthansa στην Condor αποκτήθηκαν σταδιακά από τη βρετανική αεροπορική εταιρεία ναυλωμένων πτήσεων Thomas Cook Airlines, μέχρι το 2009 που η Condor εξαγοράστηκε πλήρως από την ίδια εταιρεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το όνομα της εταιρείας άλλαξε σε Thomas Cook υπό τη διοίκηση της Condor. Η εταιρεία, ωστόσο, επέστρεψε στο αρχικό της όνομα Condor Flugdienst. Η γερμανική εταιρεία προσφέρει τακτικές πτήσεις σε προορισμούς διακοπών στη Μεσόγειο, την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Καραϊβική, ενώ η βάση της βρίσκεται στη Φρανκφούρτη.

Αποσκευές

Στις πτήσεις της Condor Airlines επιτρέπεται χειραποσκευή. Οι διαστάσεις και το βάρος της καθορίζονται από τους αερομεταφορείς και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία θέσης ή το δρομολόγιο.
Οι καταγεγραμμένες αποσκευές στην Condor Airlines πρέπει να έχουν επίσης συγκεκριμένες διαστάσεις και βάρος. Και σε αυτήν την περίπτωση, εξαρτάται από την κατηγορία θέσης και το δρομολόγιο.

Κατηγορίες θέσεων

Με την Condor airlines μπορείτε να ταξιδέψετε στην Οικονομική, την Προνομιακή οικονομική και τη Διακεκριμένη θέση. Η Οικονομική θέση είναι η βασική. Στην Προνομιακή οικονομική, οι επιβάτες έχουν πιο άνετα καθίσματα με μεγαλύτερη γωνία ανάκλισης, περισσότερο χώρο για τα πόδια και τη δυνατότητα δωρεάν κράτησης θέσεων. Στη Διακεκριμένη θέση, τα καθίσματα είναι πλήρως αυτοματοποιημένα με γωνία ανάκλισης 170 μοιρών.

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων

Οι επιβάτες της Condor Airlines έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έλεγχο εισιτηρίων διαδικτυακά για τα περισσότερα δρομολόγια από 24 ώρες μέχρι 2 ώρες πριν την απογείωση. Αυτή η επιλογή δεν αφορά τα οργανωμένα ταξίδια, τα ταξίδια με ζώα, τα ταξίδια με ειδικές αποσκευές ή την περίπτωση ταξιδιού ασυνόδευτων ανηλίκων.

Στόλος

Ο στόλο της Condor αποτελείται από 42 αεροσκάφη τύπου Airbus A320-200, A321-200, Boeing 757-300, 767-300ER.

Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης

Το διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη Γερμανία και βρίσκεται στη Μητροπολιτική περιοχή της Φρανκφούρτης. Το αεροδρόμιο αποτελεί σημαντικό κόμβο στο δίκτυο πτήσεων της Ευρώπης. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα γρήγορου φαγητού και καταστήματα στις εγκαταστάσεις του. Ολόκληρη η περιοχή του αεροδρομίου καλύπτεται από ασύρματο δίκτυο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης τα ίντερνετ καφέ.

Αναψυκτικά

Η Condor Airlines προσφέρει γεύματα στις πτήσεις της. Το βασικό μενού επιτρέπει στους επιβάτες σε όλες τις διατλαντικές πτήσεις να διαλέξουν από μια ευρεία γκάμα πιάτων από το ονομαζόμενο μενού ημέρας. Εξαρτάται από την κατηγορία θέσης, αλλά και από την ώρα της ημέρας. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες επιλέγουν γεύματα από το μενού Sky. Κατόπιν ειδικού αιτήματος, η εταιρεία μπορεί να ετοιμάσει ειδικά γεύματα.
Στην Οικονομική θέση σε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, οι επιβάτες δικαιούνται ένα ζεστό γεύμα, ανάλογα με την κατηγορία θέσης και την ώρα της ημέρας, ένα κρύο γεύμα ή κρύο πρωινό (για πτήσεις που διαρκούν έως 8 ώρες - ένα μικρό σνακ) και μια επιλογή από μη αλκοολούχα και αλκοολούχα ποτά. Στα δρομολόγια μικρών και μεσαίων αποστάσεων σερβίρονται διάφορα ζεστά και κρύα πιάτα, καθώς και δωρεάν νερό, καφές και τσάι. Έως τα τέλη Απριλίου 2016, όλοι οι επιβάτες είχαν δικαίωμα σε ένα δωρεάν σνακ σε όλα τα δρομολόγια μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Επιπρόσθετες υπηρεσίες

Οι επιβάτες της Condor όλων των κατηγοριών θέσεων έχουν πρόσβαση σε ψυχαγωγικά προγράμματα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ταινίες, σειρές, ραδιοφωνικούς σταθμούς και μουσικά κανάλια.
Οι επιβάτες Διακεκριμένης και Προνομιακής οικονομικής θέσης έχουν πρόσβαση σε Προνομιακή ψυχαγωγία χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ η Οικονομική θέση προσφέρει μία ταινία μεγάλου μήκους, ένα επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς και μια επιλογή μουσικής. Το οπτικοακουστικό πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τυπικά ακουστικά. Στη Διακεκριμένη και Προνομιακή οικονομική θέση διατίθενται δωρεάν.
Η εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα χρήσης του προγράμματος εμπιστοσύνης πελατών Miles & More.