μενού

Air Baltic

Advertisement

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία Air Baltic στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

Advertisement

✔️ Πού πετάει η Air Baltic;

Η Air Baltic πετάει σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. Για να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα eSky.

✔️ Πότε μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια με Air Baltic;

Για την Air Baltic, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με παρόμοια δρομολόγια;

Υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς τις ίδιες πόλεις. Για να δείτε την πλήρη λίστα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα της eSky.

✔️ Μπορώ να κάνω κράτηση ξενοδοχείου με πτήση της αεροπορικής Air Baltic;

Χρησιμοποιήστε το σύστημα της eSky για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί με την πτήση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Πτήση + Ξενοδοχείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα χάρη στις εκπτώσεις των πακέτων μας.

Μάθετε περισσότερα για την Air Baltic

Air Baltic

Η Air Baltic είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Λετονίας και λειτουργεί ως αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους. Παρουσιάζει εμπορική δραστηριότητα από τις 28 Αυγούστου 1995, και καθιερώθηκε ως κοινοπραξία του κράτους της Λετονίας και των Σκανδιναβικών Αερογραμμών-SAS. Η Air Baltic πραγματοποίησε την πρώτη της επιβατική πτήση την 1η Οκτωβρίου του ίδιου έτους με ένα Saab 340. Οι συγκεκριμένες αερογραμμές αποτελούν συμμετοχική εταιρεία από το 1999. Δέκα χρόνια αργότερα, η SAS πούλησε όλες τις μετοχές της. Το 2011, η Air Baltic πέρασε μια σοβαρή οικονομική κρίση και απέφυγε την χρεοκοπία με τη βοήθεια των μετόχων.

Η Air Baltic δεν υπάγεται σε καμία ένωση αεροπορικών εταιρειών, αλλά συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες που αποτελούν μέλη της Star Alliance, της SkyTeam, της Oneworld. H Air Baltic προς το παρόν διαχειρίζεται 60 απευθείας πτήσεις από την Ρίγα.

Αποσκευές

Στην καμπίνα των αεροσκαφών της Air Baltic μπορείτε να φέρετε χειραποσκευές. Οι διαστάσεις και το βάρος των αποσκευών καθορίζονται από την αεροπορική εταιρεία και είναι πιθανόν να αλλάξουν ανάλογα με την ταξιδιωτική θέση ή το δρομολόγιο. Οι ελεγμένες αποσκευές στην Air Baltic πρέπει εξίσου να έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις και βάρος. Και σε αυτήν την περίπτωση, όλα εξαρτώνται από την ταξιδιωτική θέση και το δρομολόγιο.

Ταξιδιωτικές θέσεις

Η Air Baltic σας επιτρέπει να ταξιδέψετε είτε στην οικονομική είτε στην διακεκριμένη θέση. Η οικονομική θέση προσφέρει πτήσεις χωρίς επιπρόσθετες ανέσεις. Οι επιβάτες μπορούν να πάρουν το ειδικό μενού που παρέχεται στην καμπίνα με επιπλέον χρέωση. Οι επιβάτες της διακεκριμένης θέσης δικαιούνται ένα γεύμα τριών πιάτων, δωρεάν ποτά και καφέ. Διαθέτουν επίσης πρόσβαση σε εφημερίδες και περιοδικά πρόσφατης έκδοσης.

Διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων

Πριν το ταξίδι σας με την Air Baltic μπορείτε να κάνετε διαδικτυακό έλεγχο των εισιτηρίων σας. Ο έλεγχος δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τις 72 ώρες και έως 1 ώρα πριν από την προγραμματισμένη πτήση.

Στόλος

Ο στόλος της Air Baltic αποτελείται από 25 αεροσκάφη, στα οποία συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι τύποι Boeing 737-300, 737-500, 757-200, Bombardier CS300, Bombardier Dash 8 Q400 NextGen. Ο μέσος όρος ηλικίας των σκαφών της εταιρείας είναι τα 12,9 χρόνια.

Το Αεροδρόμιο της Ρίγας

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρίγας απέχει 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λετονικής πρωτεύουσας. Το κτίριο του τερματικού σταθμού στεγάζει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες. Μπορείτε να κάνετε χρήση του Διαδικτύου σε όλους τους τερματικούς σταθμούς και στο αεροδρόμιο σε ειδικά περίπτερα και καφετέριες.

Γεύματα

Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν γεύματα και ποτά κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ οι επιβάτες της διακεκριμένης θέσης δικαιούνται γεύματα και ποτά χωρίς επιπλέον χρέωση.

Επιπρόσθετες υπηρεσίες

Εντός της καμπίνας θα βρείτε ανοιχτό ένα ‘ιπτάμενο’ εμπορικό κατάστημα, το airBalticShop. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κράτηση συγκεκριμένης θέσης-καθίσματος στο αεροπλάνο.