μενού

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι σας (COVID-19)

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι σας (COVID-19)

Αγαπητοί πελάτες,

Λόγω των πολλών ερωτήσεων που λαμβάνουμε καθημερινά, θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι σύμβουλοί μας χειρίζονται τα αιτήματα σε τακτική βάση. Επί του παρόντος, ο αριθμός των αιτήσεων είναι υψηλότερος από τον μέσο όρο και περίπου 99% αφορά τις δυνατότητες ταξιδίου ή επιστροφής χρημάτων σε σχέση με την πανδημία COVID-19.

Για να επισπεύσουμε τη διαδικασία, αποφασίσαμε να διακόψουμε τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου. Εξαιτίας αυτού, κατορθώσαμε να επιταχύνουμε τη διαχείριση των αιτημάτων, αλλά κυρίως την επεξεργασία των επιστροφών. Θεωρούμε ότι αποτελεί προτεραιότητα στην παρούσα κατάσταση. Αυτοματοποιήσαμε τις διαδικασίες για να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων, ακόμη και πριν μας ειδοποιήσουν οι ίδιοι. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας παρά το γεγονός αυτό, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ταυτόχρονα, θα θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση και εστιάζουμε στην επικοινωνία με τις αεροπορικές εταιρείες, προκειμένου να διασφαλίσουμε και να μειώσουμε το χρόνο αναμονής για επιστροφή χρημάτων. Εισάγαμε ορισμένες βελτιώσεις για να επιταχύνουμε τη διαδικασία επικοινωνίας. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διαχειριστούμε τα αιτήματα και τις επιστροφές σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Παρακάτω θα βρείτε τις πιο σημαντικές πληροφορίες για τους ταξιδιώτες σχετικά με τον χειρισμό των παραγγελιών:

1. Εάν το ταξίδι σας είναι τις επόμενες ημέρες και το δρομολόγιο σας άλλαξε, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα εισαγάγουμε άμεσα διαθέσιμες λύσεις.
2. Εάν το ταξίδι σας δεν είναι άμεσα προγραμματισμένο ( μετό από  2 εβδομάδες και περαιτέρω), κάνετε λίγη υπομονή πριν επικοινωνήσετε μαζί μας. Λόγω της συνεχώς μεταβαλλόμενης κατάστασης, οι αεροπορικές εταιρείες και οι άλλοι εταίροι ελέγχουν τους κανόνες τους σχετικά με τα ταξίδια σε καθημερινή βάση. Για να βεβαιωθείτε ότι διαθέτουμε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για σας, περιμένετε λίγες μέρες.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας παρά το γεγονός αυτό, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας. Εξαιτίας αυτού, θα είμαστε σε θέση να χειριστούμε το αίτημά σας ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά και η ερώτησή σας θα αποσταλεί απευθείας στο πρόσωπο που πραγματοποιεί την παραγγελία σας.

Η προτεραιότητά μας είναι τα αιτήματα των πελατών με κρατήσεις με πολύ κοντινή ημερομηνία αναχώρησης και τα επεξεργαζόμαστε πρώτα. Οι πελάτες με πτήσεις που προγραμματίζονται περαιτέρω στο μέλλον ζητούνται να κανούν υπομονή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας αυτής της μοναδικής κατάστασης.

Αν ταξιδεύετε εσείς ή κάποιο οικείο σας πρόσωπο τότα θα βρείτε σίγουρα χρήσιμο το άρθρο: Ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω της πανδημίας του κοροναϊού COVID-19

Η ομάδα της eSky

Οι συμβουλές και οι προτάσεις αυτού του άρθρου και άρθρων συναφών με αυτό προσφέρονται για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δύναται να αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε αξίωση κατά της eSky.gr.

Έχει αυτό το άρθρο τις πληροφορίες που ψάχνατε; Ναι | Όχι
Κατά τη γνώμη μου το άρθρο αυτό:
Ευχαριστούμε για τη γνώμη σας!