μενού

Laudamotion

Οι καλύτερες τακτικές πτήσεις με την αεροπορική εταιρία Laudamotion στην eSky

Τιμή ανά 1 ενήλικα σε δύο κατευθύνσεις

Εμφάνιση φίλτρων

✔️ Πού πετάει η Laudamotion;

Η Laudamotion πετάει σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς. Για να ελέγξετε το τρέχον πρόγραμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα eSky.

✔️ Πότε μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια με Laudamotion;

Για την Laudamotion, είναι καλύτερο να αγοράσετε τα εισιτήριά σας όσο πιο νωρίς μπορείτε πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας.

✔️ Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν με παρόμοια δρομολόγια;

Υπάρχουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς τις ίδιες πόλεις. Για να δείτε την πλήρη λίστα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα της eSky.

✔️ Μπορώ να κάνω κράτηση ξενοδοχείου με πτήση της αεροπορικής Laudamotion;

Χρησιμοποιήστε το σύστημα της eSky για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί με την πτήση που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας την επιλογή Πτήση + Ξενοδοχείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα χάρη στις εκπτώσεις των πακέτων μας.

Get to know more about Laudamotion

Laudamotion – σχετικά με την εταιρεία

Η εταιρεία Laudamotion Airlines είναι ένας αυστριακός χαμηλού κόστους αερομεταφορέας με αρκετά μακρά ιστορία. Ιδρύθηκε το 2003 υπό την ονομασία Niki, καθώς ένας από τους συνιδρυτές της ήταν κι ο άλλοτε πρωταθλητής της Formula 1, ο Νίκι Λάουντα. Έναν χρόνο αργότερα ο εν λόγω αερομεταφορέας ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Air Berlin, ενώ το 2011 οι δύο εταιρείες συγχωνεύτηκαν. Δυστυχώς τον Δεκέμβριο του 2017 η Niki διέκοψε την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Τον Ιανουάριο του 2018 ο Νίκι Λάουντα αγόρασε εκ νέου την πτωχευμένη εταιρεία από την Air Berlin και επανεκκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα υπό την τρέχουσα ονομασία Laudamotion. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι επί του παρόντος το 100% του μετοχικού κεφαλαίου του αερομεταφορέα ανήκει στη Ryanair. Δυναμική ανάπτυξη αναμένεται από την εταιρεία τα επόμενα χρόνια – απευθύνει το πεδίο της προσφοράς της σε όσους ταξιδεύουν κυρίως προς τη νότια Ευρώπη, με τις ανταγωνιστικές τιμές των αεροπορικών της εισιτηρίων να αποτελούν ένα από τα πολλά πλεονεκτήματά της.

Κωδικός IATA της Laudamotion είναι ο «OE» και η έδρα της βρίσκεται στη Βιέννη. Ο διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων της εταιρείας είναι δωρεάν και διαθέσιμος για την πλειονότητα των ταξιδιωτών. Υπάρχει ωστόσο και η δυνατότητα του ελέγχου τους στο αεροδρόμιο.

Ποια δρομολόγια εκτελεί η Laudamotion;

Το δίκτυο των νέων δρομολογίων του αερομεταφορέα έχει ως βάση του το νότιο τμήμα της Ευρώπης. Μπορεί η εταιρεία στο ξεκίνημα της λειτουργίας της να εγκαινίασε περί τις δέκα πτήσεις από το Βερολίνο προς αυτό, οι προορισμοί που προσφέρει ωστόσο δεν περιορίζονται σε αυτές τις επιλογές. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέγουν φθηνές πτήσεις με τη Laudamotion προς περισσότερους από 40 προορισμούς 18 συνολικά χωρών, και ο αριθμός αυτός διαρκώς μεγαλώνει καθώς η εταιρεία αναπτύσσεται. Η Laudamotion πραγματοποιεί πτήσεις από την Αυστρία, τη Γερμανία και την Ελβετία προς χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ιταλία, αν και προσφέρει επίσης, ενδεικτικά, πτήσεις και προς τη Μεγάλη Βρετανία.

Πότε έχει προσφορές η Laudamotion;

Η δημοτικότητα των προσφορών της Laudamotion βρίσκεται σε ανοδική πορεία – μετά από λίγους μήνες λειτουργίας ο αερομεταφορέας διέθεσε στο κοινό έναν αριθμό αεροπορικών εισιτηρίων της εξαιρετικά ελκυστικής τιμής του ενός ευρώ, με την προσφορά να εστιάζει σε εισιτήρια λίγων μόλις επιπλέον ευρώ. Αν λάβουμε υπόψη μας την πολιτική του εν λόγω αερομεταφορέα, οι περαιτέρω προσφορές είναι θέμα χρόνου. Οι προσφορές της Laudamotion ανακοινώνονται πάντα μέσω ενός δελτίου τύπου, επομένως αξίζει να την ακολουθεί κανείς στα κοινωνικά δίκτυα και να κάνει εγγραφή στο ενημερωτικό της δελτίο. Χάρη σε αυτήν έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς το Μιλάνο, την Ίμπιζα, τη Βαρκελώνη, τη Βιέννη και ούτω καθεξής. Πτήσεις διακοπών σε ελκυστικές τιμές; Γιατί όχι; Οι προσφορές της Laudamotion συνήθως καλύπτουν πτήσεις που πραγματοποιούνται λίγους μήνες μετά, επομένως μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε εκ των προτέρων το ταξίδι σας.

Laudamotion: μέγεθος και βάρος αποσκευών

Η πολιτική αποσκευών της εταιρείας ορίζεται στους κανονισμούς της, τους οποίους κάθε επιβάτης οφείλει να σέβεται. Ο εν λόγω αερομεταφορέας χαμηλού κόστους εκτός από ελκυστικές τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια παρέχει και βελτιωμένες υπηρεσίες σχετικά με τη μεταφορά των αποσκευών. Η χειραποσκευή της Laudamotion έχει ως μέγιστες τιμές διαστάσεων τις 40x25x20 cm και περιλαμβάνεται στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου. Η αποσκευή αυτή πρέπει να τοποθετείται κάτω από το κάθισμα ή στο ντουλάπι των χειραποσκευών. Δεν πρέπει να περιέχει επικίνδυνα αντικείμενα με αιχμηρά άκρα, ενώ τα υγρά μπορούν να μεταφέρονται μόνο σε περιέκτες των 100 ml, οι οποίοι με τη σειρά τους πρέπει να τοποθετούνται σε μία διαφανή πλαστική σακούλα. Η μεταφορά βρεφικών τροφών και φαρμάκων στην καμπίνα του αεροσκάφους διέπεται από ξεχωριστούς κανονισμούς. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με βρέφος μπορούν να παίρνουν μαζί τους στην καμπίνα πρόσθετη χειραποσκευή.

Στην περίπτωση του ιατρικού εξοπλισμού και, λόγου χάρη, των αναπηρικών αμαξιδίων, είναι υποχρεωτικό να υπάρχει ενημέρωση από την πλευρά του επιβάτη προς τον αερομεταφορέα για τη μεταφορά αποσκευών τέτοιου τύπου, καθώς και συμμόρφωση με την απόφαση του τελευταίου σχετικά με αυτό το ζήτημα. Οι αθλητικές αποσκευές, καθώς και το σύνολο των αποσκευών που απομένουν, τοποθετούνται στον χώρο αποσκευών του αεροσκάφους έναντι πρόσθετης χρέωσης. Στη Laudamotion οι παραδοτέες αποσκευές πληρώνονται. Οι μέγιστες τιμές των διαστάσεων μίας παραδοτέας αποσκευής είναι οι 119x119x81 cm και το βάρος της δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 kg. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προαιρετικά και σε χαμηλότερη τιμή τη δυνατότητα μεταφοράς μίας μικρής παραδοτέας αποσκευής με μέγιστες τιμές διαστάσεων τις 55x40x20 cm και βάρους τα 10 kg. Τέλος, ο αερομεταφορέας επιβάλλει περιορισμούς στο δικαίωμα της τοποθέτησης ευαίσθητων και πολύτιμων αντικειμένων στις παραδοτέες αποσκευές, καθώς αποποιείται της ευθύνης για τυχόν ζημιές σε αυτά.

Τι τύπου αεροπλάνα διαθέτει ο στόλος της Laudamotion;

Η Laudamotion είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος αερομεταφορέας, ο οποίος είναι προσηλωμένος στην αύξηση του στόλου του. Η εταιρεία στοχεύει στον διπλασιασμό του τρέχοντος αριθμού των αεροσκαφών της και στην αγορά νέων αεροπλάνων τύπου Airbus, καθώς επίσης και στην εκμετάλλευση αεροσκαφών τύπου Boeing 737 της Ryanair υπό τη μορφή της μίσθωσης. Προς το παρόν ο στόλος της Laudamotion αποτελείται από έναν αριθμό αεροπλάνων Airbus τύπου A320-200 και A321-200. Τα πρώτα μπορούν να εξυπηρετήσουν 180 επιβάτες, ενώ τα δεύτερα 212. Τα αεροπλάνα της Laudamotion διαθέτουν ερυθρόλευκο ντιζάιν. Αρχικά η εταιρεία είχε αποφασίσει να βάψει γενικότερα τον στόλο, αλλά οι αλλαγές περιορίστηκαν μόνο στην ανανέωση του λογότυπου.

Κατά τη διάρκεια των πτήσεων οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν στα άνετα καθίσματα και να κάνουν χρήση ορισμένων υπηρεσιών (παροχών διασκέδασης, ροφημάτων και μικρογευμάτων).